نامزد‌های طلاب در میدان رقابت

  • کد خبر: ۳۲۸۵
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۷
نامزد‌های طلاب در میدان رقابت
انتخابات شورای اجتماعی محلات برگزار شد

سیرجانی/ فرایند انتخابات مجمع داوطلبین شورای اجتماعی محلات به طلاب رسید. این جلسه با همراهی معاون فرهنگی‌واجتماعی شهرداری منطقه، سرپرست دبیرخانه شورای اجتماعی محلات و جمعی از داوطلبان مجامع، در کانون شهید «پل شکسته» مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد.
 مهدیه یاوری، سرپرست دبیرخانه شورای اجتماعی محلات سازمان فرهنگی‌واجتماعی شهرداری مشهد در شروع جلسه گفت: شورای اجتماعی محلات، نهادی مردمی با رویکردی داوطلبانه برای اهالی دغدغه‌مندی است که دوست دارند در تصمیم‌گیری‌های فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و... محله دخیل‌ باشند‌ و مهم‌ترین شرط هم همین دغدغه‌مندی برای پیشرفت یک محله است؛ نه صرف یک کوچه و محله.
 وی افزود: طبق آیین‌نامه، 14کرسی یا 14عضو اصلی و 2نفر علی‌البدل برای هر شورا در نظر گرفته شده است. از میان این افراد، 10 نفر را خود اعضا انتخاب می‌کنند که از این تعداد، 6نفر از ساکنان محله و 4نفر از تشکل‌های مؤثر و فعال محلات از جمله مساجد، کسبه، مدارس و تشکل‌های فرهنگی و مذهبی، و 4نفر دیگر انتصابی هستند که شامل نمایندگان کلانتری یا معاونت پیشگیری از جرم، مرکز بهداشت و نماینده شهرداری در  محلات هدف سازمان‌ و نماینده فرمانداری است.
یاوری گفت: بعد از انتخابات کارگاه‌های توجیهی برای اعضای منتخب برگزار خواهد شد که حضور در آن‌ها الزامی است و بعد از آن کد شناسه و کارت شناسایی برای منتخبان صادر خواهد شد.
بعد از این توضیحات، فرصتی شد تا داوطلبان ضمن معرفی خود از اهدافشان برای شرکت در این انتخابات بگویند. گفته‌های آن‌ها دغدغه‌مندی‌ها در حوزه فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و ورزشی را شامل می‌شد.
بیان اهداف فرصتی برای تصمیم‌گیری و انتخاب افراد از سوی شرکت‌کنندگان شد که در نهایت شکوفه مددکاری با 6 رأی به‌‌عنوان نماینده بانوان، حسینعلی زرنگ فرزند شهید به‌عنوان نماینده ایثارگران، وحید رحیمی نماینده جوانان، حسن محمدپور، محمد‌یحیی ظفری‌سنگ‌آتش و مسعود صداقتی 6 عضو اصلی و قاسم امیرزاده و رقیه پی‌پور به‌عنوان اعضای علی‌البدل شورای محله طلاب انتخاب شدند.
در ادامه نوبت به انتخابات مجامع کسبه، مدارس، تشکل‌‌ها و مساجد رسید. در این مرحله نیز داوطلبان در فرصت کوتاه اهداف خود را از حضور در مجمع بیان کردند. در نهایت قاسم دسترس به‌عنوان نماینده تشکل‌ها، حسن‌زاده به‌عنوان نماینده کسبه محله طلاب، محمدابراهیم توانای‌قنبری به‌عنوان نماینده مساجد و فاطمه خجسته به‌عنوان نماینده مدارس این شورا انتخاب شدند.
 در پایان مراسم انتخاب اعضای شورای اجتماعی محله طلاب، سرپرست دبیرخانه‌ شوراهای اجتماعی محلات از داوطلبانی که موفق به کسب رأی در این انتخابات نشدند، خواست‌ ارتباط خود را با شورای محله خود قطع نکنند و خواسته‌ها و پیشنهادها و طرح‌های خود را از طریق دوستانی که در انتخابات به‌عنوان نماینده مردم محله هستند، مطرح نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.