انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) درخواست کمیسیون امنیت ملی مجلس برای اعمال محدودیت در بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس در آذربایجان غربی | دو نفر شهید شدند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) شایعه حمله به پتروشیمی شهید تندگویان تکذیب شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تجمع اعتراضی در برلین علیه حمله اسرائیل به ایران و جنایات غزه جزئیاتی از دو انفجار در بخش گاز کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه | عراقچی: رژیم صهیونیستی، به صورت ذاتی دشمن دیپلماسی است عمان لغو دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را اعلام کرد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه چین: نقض حاکمیت و تمامیت ارضی ایران توسط اسرائیل را محکوم می‌کنیم پرتابه رژیم صهیونیستی به بیمارستان کودکان تهران اصابت کرد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر رژیم صهیونیستی: جنگ غزه با تجزیه سوریه به پایان می‌رسد!

  • کد خبر: ۳۲۹۶۱۸
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۵
وزیر رژیم صهیونیستی: جنگ غزه با تجزیه سوریه به پایان می‌رسد!
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت که جنگ کنونی در غزه زمانی به پایان می‌رسد که سوریه تجزیه شده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بزالل اسموتریچ مدعی شد: ما زمانی به این جنگ پایان می‌دهیم که غزه خالی از وجود حماس باشد و صد‌ها هزار نفر از ساکنان آن در حال کوچ به دیگر کشور‌ها باشند.

وی در ادامه ادعا کرد: این جنگ همچنین زمانی به پایان می‌رسد که حزب الله شرایط سختی دارد و خطر هسته‌ای شدن ایران برطرف شده باشد.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->