در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است
سرخط خبرها

هشدار درباره دارو‌هایی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۹۶۲۷
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
هشدار درباره دارو‌هایی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد آنتی‌بیوتیک‌ها ممکن است با مختل‌کردن باکتری‌های روده در مرحله‌ای حیاتی از رشد کودک، خطر ابتلا به آسم و آلرژی را در او افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان اخیراً گزارش دادند که قرار گرفتن در معرض آنتی‌بیوتیک‌ها قبل از ۲ سالگی با ۲۴٪ افزایش خطر ابتلاء به آسم و ۳۳٪ افزایش خطر ابتلاء به آلرژی غذایی در دوران کودکی مرتبط است.

دکتر «دنیل هورتون»، محقق ارشد از مؤسسه سلامت، سیاست مراقبت‌های بهداشتی و تحقیقات پیری راتگرز، در یک بیانیه خبری گفت: «آنتی‌بیوتیک‌ها نقش مهمی در مبارزه با عفونت‌های باکتریایی دارند، اما پزشکان باید هنگام تجویز آنتی‌بیوتیک برای کودکان زیر ۲ سال محتاط باشند، زیرا استفاده مکرر از آنها ممکن است بر پیامد‌های سلامتی درازمدت تأثیر بگذارد.»

برای این مطالعه، محققان سلامت بیش از ۱ میلیون کودک در بریتانیا را پیگیری کردند و درمان زودهنگام آنتی‌بیوتیک را با خطر ابتلاء به آلرژی و آسم در آینده آنها مقایسه کردند.

محققان در یادداشت‌های پیش‌زمینه گفتند که تحقیقات قبلی نشان داده است که استفاده زودهنگام و مکرر از آنتی‌بیوتیک می‌تواند رشد باکتری‌های سالم روده را با افزایش سن کودک مختل کند. این وضعیت به نوبه خود می‌تواند بر خطر ابتلاء به بیماری‌های آلرژیک آنها تأثیر بگذارد.

محققان با پیگیری کودکان تا سن ۱۲ سالگی، دریافتند که اگر در دوران نوزادی در معرض آنتی‌بیوتیک قرار گرفته باشند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلاء به آسم و آلرژی غذایی هستند. محققان گفتند نوزادانی که به آنها آنتی‌بیوتیک داده می‌شود، ۶ درصد بیشتر در معرض خطر آلرژی فصلی قرار دارند.

هورتون گفت: «آنتی‌بیوتیک‌ها دارو‌های مهم و گاهی نجات‌بخش هستند، اما همه عفونت‌ها در کودکان خردسال نیازی به درمان با آنتی‌بیوتیک ندارند. والدین باید همچنان با پزشکان فرزندان خود در مورد بهترین روش مراقبت مشورت کنند.»

با این حال، محققان هیچ تأثیر ثابتی از مصرف آنتی‌بیوتیک بر خطر بیماری‌های خودایمنی مانند بیماری سلیاک یا بیماری التهابی روده یا بر بیماری‌های رشدی مانند اختلال بیش فعالی یا اوتیسم پیدا نکردند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->