نماینده ایران در سازمان ملل: نقض تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه یمن از سوی ایران کذب است معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم سرلشکر باقری: طرح انسداد مرزهای شرقی کشور باجدیت در حال اجراست دیدار ظفرقندی با وزیر بهداشت ایتالیا | چالش‌های مشترکی در حوزه سلامت بین دو کشور وجود دارد دولت ترامپ پناهندگی شهروندان اوکراین را لغو می‌کند استاندار خراسان رضوی: شهید رئیسی یک انقلابی واقع‌بین بود+ فیلم اتحادیه اروپا تحریم‌های سوریه را لغو می‌کند پزشکیان: امروز به اهالی علم و دانشمندان نیاز داریم لغو تحریم‌های اقتصادی سوریه از سوی اتحادیه اروپا همه مراکز نظامی و انتظامی خراسان رضوی از شبکه برق شهری خارج می‌شوند ولایتی به تناقض‌گویی‌های مقامات آمریکا در مذاکرات واکنش نشان داد بازداشت ۲۰ نفر دیگر به اتهام انتقال ۶۰ زائر غیرمجاز به مکه وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم به توافق با ایران دست یابیم ولی آسان نیست دستگاه‌های دولتی تنها ۳ ماه برای اتصال به سامانه پنجره واحد زمین فرصت دارند حمله مسلحانه به پایگاه روسی حمیمیم در سوریه| چند نیروی روس کشته شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع راهی ارمنستان شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: پول زیادی از خاورمیانه جمع کردم معاون سیاسی وزیر کشور از احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و خبرگان خبرداد عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده‌های جان‌باختگان و مصدومان حادثه بندرعباس تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل
سرخط خبرها

افشای حمایت پنتاگون از شرکت‌های نظامی چین

  • کد خبر: ۳۲۹۶۸۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
افشای حمایت پنتاگون از شرکت‌های نظامی چین
براساس گزارشی که توسط یک اندیشکده آمریکایی منتشر شده، چندین موسسه بزرگ تحقیقاتی در ایالات متحده تحت حمایت مالی پنتاگون با شرکت‌های نظامی چینی ارتباط داشته و به آنها در انتقال فناوری روز کمک کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز از روزنامه واشنگتن تایمز، نتایج گزارش یک اندیشکده آمریکایی نشان می‌دهد که ۴۸ میلیون دلار از بودجه دفاعی ایالات متحده به شرکت‌های مرتبط با ارتش آزادی‌بخش خلق چین اختصاص یافته است.

براساس گزارش اندیشکده غیردولتی «پارالاکس ادونس ریسرچ» (Parallax Advance Research)، باوجود تحریم‌های ایالات متحده و سایر محدودیت‌های قانونی کنگره، محققان آمریکایی تحت حمایت پنتاگون، به شرکت‌های نظامی چینی کمک کرده‌اند.

در این گزارش نسبت به حمایت محققان آمریکایی از ارتش چین هشدار داده شده و آمده است: «روابط محققان تحت حمایت وزارت دفاع آمریکا با نهاد‌های وابسته به ارتش چین، نگرانی‌های فوری امنیت ملی ایجاد می‌کند، به ویژه آنکه دشمنانی مانند چین به دنبال سوءاستفاده از فناوری‌های نوظهور برای منافع استراتژیک خود هستند.»

ال جی ایدس نویسنده این گزارش به عنوان مدیر تحقیقات پارالاکس ادونس ریسرچ و تحلیلگر سابق اطلاعات نیروی هوایی، خاطرنشان کرد: «به رغم آنکه کنگره به وضوح خطوط قرمزی را در قانون منع همکاری با شرکت‌های نظامی چین ترسیم کرده، پنتاگون همچنان تحقیقاتی را تامین مالی می‌کند که به نفع شرکت‌های چینی مانند «هوآوی» و «بی جی آی» (شرکت داروسازی چینی) است».

در بخش دیگری از گزارش این اندیشکده آمریکایی قید شده است که بودجه پنتاگون، کار چندین شرکت مرتبط با ارتش چین را به طور غیرمستقیم یا مستقیم، از جمله «هواوی»، «BGI»، «گروه انرژی هسته‌ای عمومی چین» و «چاینا موبایل» را پیش برده است.

از جمله موسسات آمریکایی که با بودجه پنتاگون در حال همکاری با شرکت‌های نظامی چین هستند، موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، موسسه پلی‌تکنیک ویرجینیا، دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه واشنگتن، دانشگاه وندربیلت، دانشگاه ییل و دانشگاه پرینستون برشمرده شده‌اند.

ایدس در همین زمینه اضافه کرد: «ارتش آزادی‌بخش خلق چین دانش ارزشمندی در مورد ارتباطات از راه دور، امنیت سایبری، نظارت ژنتیکی و تحقیقات ژنوم انسان با کاربرد‌های نظامی را به دست آورده است».

در این گزارش اذعان شده است: «هر یک از این موارد نشان می‌دهد که چگونه نظارت ناکارآمد به شرکت‌های نظامی چینی امکان داده تا به حیطه تحقیقاتی آمریکا نفوذ کرده و از دلار‌های بودجه دفاعی آن برای افزایش قابلیت‌های فناوری خود استفاده کنند.»

نویسنده ضمن ابراز تاسف اضافه می‌کند: «ایالات متحده به نهاد‌های متخاصم مرتبط با ارتش آزادی‌بخش خلق چین امکان دسترسی به تحقیقات پیشرفته آمریکا در هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی و مخابرات را فراهم کرده و به شیوه‌ای ناخواسته نوسازی نظامی چین را تسریع کرده تا برتری فناوری خود را از بین ببرد. این یک شکاف سیاسی نیست، بلکه یک بحران اجرایی است.»

ایدس در پایان ضمن تاکید بر قطع روابط تحقیقاتی موسسات نام برده با شرکت‌های چینی، آورده است که اکنون زمان کاهش ریسک گذشته و وارد مرحله تحمل-صفر شده‌ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->