شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

دیوید فینچر دنباله فیلم سینمایی «روزی روزگاری در هالیوود» را می‌سازد

  • کد خبر: ۳۲۹۷۲۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
دیوید فینچر دنباله فیلم سینمایی «روزی روزگاری در هالیوود» را می‌سازد
استیون سودربرگ ساخت دنباله فیلم سینمایی «روزی روزگاری در هالیوود» به کارگردانی دیوید فینچر را تائید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش و در خبری غیرمنتظره که ابتدا تصور می‌شد یک شوخی اول آوریل باشد، تأیید شد که دیوید فینچر در همکاری با برد پیت در حال ساخت دنباله‌ای برای فیلم تحسین‌شده «روزی روزگاری در هالیوود» (۲۰۱۹) به نویسندگی کوئنتین تارانتینو برای نتفلیکس است؛ اتفاقی که حتی فیلمسازان نزدیک به این پروژه را شگفت‌زده کرده است.

با انتشار خبر ساخت دنباله‌ای برای فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» با همکاری دوباره برد پیت و دیوید فینچر، بسیاری آن را جدی نگرفتند؛ چرا که این خبر در روز اول آوریل (روز دروغ آوریل) منتشر شد. اما به گفته استیون سودربرگ، یکی از دوستان نزدیک فینچر، این پروژه واقعی است و مراحل پیش‌تولید خود را طی می‌کند.

سودربرگ در گفت‌وگو با بیزنس اینسایدر گفت: «برد پیت و دیوید فینچر همیشه دنبال پروژه‌ای برای همکاری مجدد هستند. در این مورد، کوئنتین (تارانتینو) تصمیم گرفت خودش این دنباله را نسازد. برد از او اجازه خواست تا فیلمنامه را به دیوید نشان دهد، و وقتی دیوید آن را خواند، گفت: «بزن بریم!»

اما نکته‌ای که حتی برای سودربرگ نیز غیرمنتظره بود، موافقت تارانتینو با واگذاری پروژه بود. او گفت: «چیزی که شگفت‌زده‌ام کرد، میزان انعطاف‌پذیری تارانتینو بود.»

طبق گمانه‌زنی‌ها در هالیوود، تارانتینو که گفته قصد دارد با ساخت دهمین فیلم خود بازنشسته شود، علاقه‌ای نداشت که فعالیت حرفه‌ای‌اش را با یک دنباله به پایان برساند. به همین دلیل تصمیم گرفت تنها نویسنده پروژه باشد و کارگردانی را واگذار کند.

این دنباله، تمرکز خود را بر روی شخصیت کلیف بوث (با بازی برد پیت) قرار داده و احتمال حضور لئوناردو دی‌کاپریو در نقش کوتاهی از ریک دالتون وجود دارد. در نسخه اصلی فیلم، پیت برای ایفای نقش کلیف بوث، موفق به دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر مکمل مرد شد.

این پروژه ادامه‌ای بر همکاری‌های موفق پیشین فینچر و پیت محسوب می‌شود. آن‌ها پیش از این در فیلم‌های مطرحی همچون «هفت» «باشگاه مشت‌زنی (۱۹۹۹)، ، «(۱۹۹۵) و «مورد عجیب بنجامین باتن» (۲۰۰۸) با یکدیگر همکاری کرده بودند.

سودربرگ که از مدت‌ها قبل از آغاز پروژه مطلع بوده، می‌گوید: «می‌دانستم که این خبر مهمی است. در واقع، تعجب کردم که چرا افشای این موضوع این‌قدر طول کشید. اما حالا دیگر رسمی است: این پروژه در حال انجام است و به‌زودی وارد مرحله تولید می‌شود.»

فیلم اصلی «روزی روزگاری در هالیوود» اثری بود تحسین‌شده از تارانتینو که به حال و هوای هالیوود دهه ۶۰ میلادی و تغییرات فرهنگی آن پرداخته بود. این فیلم در زمان اکرانش با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شد و جوایز بسیاری به‌دست آورد.

حالا با حضور چهره‌هایی چون فینچر و پیت، و فیلمنامه‌ای از تارانتینو، انتظار می‌رود دنباله این فیلم نیز یکی از بحث‌برانگیزترین و پرطرفدارترین آثار نتفلیکس در سال پیش رو باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->