خانه پدری امام زمان (عج) مهیای میزبانی از زائران امام حسین(ع) می‌شود روش ختم آیه الکرسی برای برآورده شدن حاجات + متن آیه بازدید دبیر کل جمعیت هلال احمر از مرز شلمچه و بررسی خدمات به زائران اربعین (۹ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم لزوم معرفی ظرفیت‌های مرز خسروی برای تردد در ایام اربعین خبر خوش رئیس سازمان حج برای زوج‌های جوان + فیلم آمار ثبت نام اربعین از یک‌میلیون و ۶۰۰‌هزار نفر گذشت آیا ماه صفر نحس است؟ کودکان عراقی، میزبانان کوچک زائران اربعین در مسیر پیاده‌روی + فیلم و عکس رئیس بنیاد شهید خبر داد: تهیه و تدوین دایره المعارف شهدا اگر زائر اربعین گذرنامه خود را در عراق گم کرد چه کاری باید انجام دهد؟ آیین اختتامیه سومین دوره مدرسه تابستانی طلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مهران برای خدمت به زائران (۹ مرداد ۱۴۰۴) آغاز ثبت نام عمره از شنبه (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | چه استان‌هایی مشمول ثبت نام هستند؟ همه می‌توانند ارز اربعین را دریافت کنند + فیلم مراسم «ریحانه الحسین» در حرم رضوی؛ بانوان عرب زبان به سوگ حضرت رقیه (س) نشستند دختر شهید سلامی: قرآن، مشاور اصلی پدرم بود مدافعان حرم، مجاهدان راه بنت‌الحسین(ع) | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با دو رزمنده مدافع حرم حضرت رقیه(س) نصب دوربین شمارش زائران در حرم حضرت ابوالفضل(ع) جشنواره طراحی حجاب بانوی ایرانی برگزار می‌شود دیباکارت اعتباری چیست و چه مزایایی برای خانواده‌های شهدا و ایثارگر دارد؟
سرخط خبرها

قیمت واکسن مننژیت زائران حج تمتع ۶۰۰ هزار تومان اعلام شد

  • کد خبر: ۳۲۹۹۵۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
قیمت واکسن مننژیت زائران حج تمتع ۶۰۰ هزار تومان اعلام شد
سازمان حج و زیارت اعلام کرد: واکسن مننژیت با تعرفه ۶۰۰هزار تومان در اختیار زائران قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق مقررات عربستان، زائران شرکت‌کننده در حج تمتع و عمره ملزم شده‌اند این واکسن را پیش از سفر به این کشور، تزریق کنند و کارت این واکسن را هنگام ورود به عربستان همراه داشته باشند و ارایه دهند.

با توجه به این الزام، قیمت این واکسن در روز‌های نزدیک به اعزام زائران ایرانی به حج، تا حدود سه برابر با افزایش قیمت مواجه شد. رئیس سازمان حج و زیارت چندی پیش گفت که اعتراض این سازمان را به هلال احمر انتقال داده و آنها توضیح داده‌اند که قیمت این واکسن به خاطر نوسانات ارزی، گران شده است.

اینک سازمان حج و زیارت اطلاع داده است پس از پیگیری‌های این سازمان و با مساعدت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، زائران حج تمتع از امروز (پنجشنبه یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴) با مراجعه به مراکز واکسیناسیون می‌توانند نسبت به دریافت واکسن مننژیت با تعرفه ۶۰۰هزار تومانی (نرخ سابق) اقدام کننپ و هیچ‌گونه افزایش قیمتی اعمال نخواهد شد.

این توضیح اضافه شده است که آن دسته از زائرانی که در ۵ سال اخیر واکسن مننژیت ۵ ساله را دریافت کرده و کارت واکسیناسیون را در اختیار دارند، به تزریق دوباره نیازی ندارند.

بنابر برنامه‌ریزی سازمان حج و زیارت، اعزام عوامل اجرایی حج تمتع از ۱۳ اردیبهشت‌ماه و پرواز‌های زائران از روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت آغاز می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->