سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الزامی‌شدن احراز هویت دومرحله‌ای پزشکان و درمانگران در سامانه نسخه الکترونیک

  • کد خبر: ۳۲۹۹۷۵
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
الزامی‌شدن احراز هویت دومرحله‌ای پزشکان و درمانگران در سامانه نسخه الکترونیک
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ و به منظور افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک، ورود پزشکان و سایر درمانگران به این سامانه دومرحله‌ای خواهد بود و پیامک حاوی گذرواژه (OTP) به تلفن همراه کاربران ارسال می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهرام غفاری افزود: از انتهای اردیبهشت، پزشکان و سایر درمانگران در سراسر کشور هنگام ورود به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی باید پیامک حاوی گذرواژه که به تلفن همراه آنها ارسال شده است را وارد کنند تا امکان صدور نسخه الکترونیکی فراهم شود.

غفاری با بیان اینکه این اقدام به منظور حفظ منافع بیمه شدگان و منابع سازمان تأمین اجتماعی انجام شده است، افزود: در حال حاضر کاربران تنها با ثبت نام کاربری و گذر واژه ثابت که از پیش تعریف شده بود، وارد سامانه نسخه الکترونیک می‌شوند که این فرایند از امنیت مطلوبی برخودار نیست و در مواردی شاهد بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده از گذرواژه‌های کاربران بوده‌ایم که موجب بروز تبعات قانونی برای برخی از آنان شده بود.

دکترغفاری افزود: پیرو اطلاع‌رسانی مکرر به شرکت‌های پشتیبان نرم افزاری نسخه نویسی، از سال گذشته احراز هویت دو مرحله‌ای ورود کاربران از طریق API به سامانه نسخه الکترونیک وارد فاز اجرایی شد و از انتهای اردیبهشت امسال این طرح در سراسر کشور اجرا می‌شود و پزشکان و سایر درمانگران برای نسخه‌نویسی باید حتما ً گذرواژه ارسال شده به گوشی خود را در سامانه وارد کنند.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی افزود: پیامک حاوی گذرواژه به همان شماره تلفنی که در زمان ثبت نام در سامانه نسخه الکترونیکی اخذ شده، ارسال می‌شود.

غفاری خاطرنشان کرد: برای پزشکان و درمانگرانی قرار دارد که به هر دلیل امکان استفاده از سامانه‌های بخش خصوصی را ندارند؛ سامانه نسخه نویسی سازمان تامین اجتماعی (EP) به آدرس ep.tamin.ir با تمام ظرفیت و به صورت رایگان قابل بهره برداری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->