نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد
سرخط خبرها

رئیس پلیس راهور مشهد: افتتاح خط ۳ مترو منجر به کاهش بار ترافیکی اطراف حرم مطهر رضوی می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۰۰۶۳
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳
رئیس پلیس راهور مشهد: افتتاح خط ۳ مترو منجر به کاهش بار ترافیکی اطراف حرم مطهر رضوی می‌شود
رئیس پلیس راهور مشهد گفت: قطعاً با همراهی و همکاری همه‌جانبه میان نهاد‌های مسئول، شاهد تأثیرات مثبت و ملموسی در ارتقاء ایمنی سفر، کاهش بار ترافیکی در اطراف حرم مطهر رضوی و افزایش رضایتمندی زائران و مجاوران گرامی خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محسن موسی‌آبادی ضمن خطاب به زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی گفت: درخواست داریم که پس از بهره‌برداری رسمی از مترو، برای تشرف به حرم مطهر رضوی از این وسیله حمل‌ونقل سریع، ایمن و مقرون‌به‌صرفه استفاده کنند تا ضمن بهره‌مندی از خدمات قابل قبول، ما نیز بتوانیم مدیریت ترافیک را به شکل مؤثرتری انجام داده و شرایطی فراهم سازیم تا زائران محترم با آرامش، سرعت بیشتر و در امنیت کامل به حرم مطهر مشرف شوند و طاعات، عبادات و زیارات خود را به بهترین نحو به انجام برسانند.

وی افزود: نگاه ما در مدیریت حمل‌ونقل شهری، هم‌راستا با رویکرد‌های جهانی، معطوف به گسترش استفاده از سامانه‌های حمل‌ونقل انبوه‌بر همچون مترو و اتوبوس است. باید تلاش کنیم ظرفیت این ناوگان‌ها را تا حد توان افزایش دهیم تا مردم عزیزمان بتوانند با سهولت، سرعت و هزینه کمتر به مقاصد روزانه و به‌ویژه حرم مطهر رضوی، که سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر از سراسر کشور و جهان است، دسترسی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور مشهد ادامه داد: بدیهی است که هر اندازه سرمایه‌گذاری بیشتری در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی انجام گیرد، رضایتمندی زائران نیز افزایش خواهد یافت. وقتی زائر بداند که بدون دغدغه پارک خودرو و با هزینه‌ای اندک می‌تواند به‌آسانی به حرم مطهر برسد، دیگر نیازی به استفاده از خودرو شخصی نخواهد داشت و ترجیح خواهد داد از وسایل حمل‌ونقل عمومی، به‌ویژه مترو، بهره ببرد.

سرهنگ موسی آبادی ضمن بیان اینکه اگر خدمات ارائه‌شده در قطار شهری از نظر نظم، ایمنی و زمان‌بندی مطلوب باشد، قطعاً مردم به استفاده از مترو ترغیب خواهند شد و این موضوع نقش مستقیم و چشم‌گیری در کاهش بار ترافیکی اطراف حرم خواهد داشت، گفت: در همین راستا، لازم است که مسئولان شهرداری، شورای شهر و مدیریت قطار شهری با حساسیت، پیگیری و برنامه‌ریزی دقیق، زمینه‌های لازم را برای گسترش و کارآمدی بیشتر ناوگان حمل‌ونقل عمومی فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: مردم عزیز مشهد و زائران گرامی همیشه نشان داده‌اند که در مسیر ارتقاء خدمات شهری همکاری خوبی داشته‌اند و امیدواریم با تداوم این همراهی و اجرای صحیح برنامه‌های توسعه‌ای، بتوانیم ترافیک شهری را به‌ویژه در هسته مرکزی شهر و اطراف حرم مطهر، به نحو مطلوب مدیریت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->