یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟ مهلت ثبت‌‌نام دانشگاه جامع علمی - کاربردی اعلام شد + آدرس سایت راهنمای ثبت‌نام ۹ هزار پزشک فروشنده متادون شده‌اند صدور ردیف استخدامی ۳ هزار عضو هیئت علمی افراد میانسال در معرض خطر ضربان قلب نامنظم هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی نیشابوری به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

٦ قاب از چادرهای عشایری

  • کد خبر: ۳۳۰۵۱
  • ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳
٦ قاب از چادرهای عشایری
سال‌های قبل دورتر می‌رفتند، تعدادشان هم بیشتر بود، اما امسال بلای کرونا کوچ عشایر را هم تحت تأثیر قرار داده است.
رَزان راستگو/ شهرآرانیوز - سال‌های قبل دورتر می‌رفتند، تعدادشان هم بیشتر بود، اما امسال بلای کرونا کوچ عشایر را هم تحت تأثیر قرار داده است. تعداد کمتری از خانواده‌ها برای کوچ نشینی اعلام آمادگی کردند و نزدیک‌تر به روستا هم چادر زدند. به همین علت است که حالا فقط ١٢ چادر را در این قاب می‌بینید.
٦ قاب از ١٢ چادر
قاب‌های این طبیعت همه زیبا و رؤیایی است. فرش زیر پایت دشت است و سقف بالای سرت آسمان آبی، اما خود عشایر معمولا کمتر فرصت تماشا و لذت بردن از این زیبایی‌ها را دارند. یکی از خانم‌ها می‌گوید: «ما آن قدر مشغول کاریم که وقت نمی‌کنیم به این زیبایی‌ها نگاه کنیم!»
٦ قاب از ١٢ چادر
تناقض جالبی است که تصویر یک پلنگ شده است سایه بان و محافظ گوسفندان، اما زندگی عشایر پر است از این تناقض ها. برای زنده ماندن در یک ایل، همه باید یار و غمخوار هم باشند، حتی اگر با هم مشکل دارند.
فاصله بین مرگ و هم زیستی در زندگی عشایری به همین نزدیکی است. گاه یک دشمن می‌تواند نجات دهنده زندگی هم باشد.
٦ قاب از ١٢ چادر
حتی اگر یک بار شاهد لحظه بازگشت گوسفندان از چرا بوده باشید، این عکس صامت حتما در ذهنتان صدادار پخش می‌شود. پر از صدای بع بع‌های زیر و بم، درشت و قوی، با تحریر و نخراشیده. کسانی که این صحنه را ندیده اند هرگز تصور نمی‌کنند این همه تنوع صدا در میان گوسفندان وجود داشته باشد، اما همین صداست که باعث می‌شود مادر و بره هم را بشناسند و بدون اندکی اشتباه سمت هم بدوند.
٦ قاب از ١٢ چادر
عشایر استاد تبدیل کردن اشیای بی مصرف به یک وسیله کاربردی هستند، نمونه کامل شکوفایی استعداد‌ها در محدودیت ها. مثالش همین بشکه حلبی که شده «ساج» یا ماهیتابه برای پخت فتیرمسکه. بگردید، در چادر عشایر پر است از این نمونه ها.
٦ قاب از ١٢ چادر
و، اما عکس آخر را این کودکان با دست خالی از عکاس ما گرفتند.
٦ قاب از ١٢ چادر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->