تخفیف ۵۰ درصدی اقامت در هتل‌ها برای زائران اربعین در مرز خسروی لزوم تبیین نسبت فناوری‌های نوین با اقامه نماز اعلام جزئیات ثبت‌نام و مقررات اربعین حسینی ۱۴۰۴ در مرز باشماق چگونه آثار مرتبط با اربعین جهانی می‌شوند؟ پیش‌بینی حضور ۴ میلیون نفر در مراسم اربعین ۱۴۰۴ سفر دریایی زائران اربعین ۱۴۰۴، جمعه آغاز می‌شود + جزئیات کامل زمان ثبت‌نام و اعزام عمره ۱۴۰۴ اعلام شد ارائه خدمات گسترده فرهنگی و رفاهی به زائران ایام محرم، اربعین و دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در خراسان رضوی اجلاسیه پایانی کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی با تاخیر برگزار می‌شود چگونه از کیفیت مواکب دانشگاه در مسیر پیاده‌روی اربعین مطلع شویم؟ برگزاری مسابقه «سفرنامه‌نویسی اربعین» در شبکه اجتماعی کوثرنت یادی از شهید سردار غلامرضا محرابی | فرمانده خاکریز، سردار اتاق فکر بهشت خدا هدیه‌ای برای یاری‌رسانان جایگاه و برکات مفهوم زیارت، مستند بر آیات و روایات دینی | شوقی که از اعماق قلب است اعمال ویژه ماه صفر و رفع بلایای این ماه مشاوره رایگان هلال احمر به زائران اربعین بدون هزینه رومینگ ثبت نام ۶۵۰ هزار زائر پیاده اربعین در سامانه سماح (۴ مرداد ۱۴۰۴) موکب اصحاب خراسانی در کربلا میزبان زائران پیاده اربعین خدمت‌رسانی موکب امام رضا(ع) به مهاجرین افغانستانی در مرز دوغارون کاهش مصرف برق در اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

رئیس سازمان فرهنگی هنری آستان قدس رضوی: هنر، بهترین زبان انتقال پیام امام رضا (ع) است

  • کد خبر: ۳۳۰۵۲۵
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
رئیس سازمان فرهنگی هنری آستان قدس رضوی: هنر، بهترین زبان انتقال پیام امام رضا (ع) است
رئیس سازمان فرهنگی هنری آستان قدس رضوی، با تأکید بر ظرفیت‌های بی‌نظیر هنر در انتقال معارف اهل بیت (ع)، گفت: هنر می‌تواند ارتباطی عمیق و ماندگار میان دل‌های مشتاق و امام رضا (ع) برقرار کند.

به گزارش خبرنگار شهرآرانیوز، عبدالحمید طالبی، در آیین رونمایی از محصولات مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، اظهار کرد: بزرگ‌ترین اتفاقی که در طول تاریخ افتاده، حضور نورانی امام رضا (ع) در خراسان و مشهد مقدس است؛ حضوری که موجب رونق علمی، فرهنگی و تمدنی این شهر شد.

وی افزود: مشهد مقدس به برکت حضور حضرت رضا(ع) به کانونی علمی و فرهنگی در جهان اسلام تبدیل شد. علمای بسیاری از این منطقه برخاستند که در سراسر جهان اسلام تأثیرگذار بودند.

طالبی گفت: تمدن بزرگی که در ایران اسلامی و به‌ویژه در مشهد شکل گرفت، ثمره حضور طولانی‌مدت امام رضا (ع) در این دیار است. این میراث، وظیفه ما خادمان فرهنگی را سنگین‌تر می‌کند؛ چراکه باید معارف رضوی را که از دوران حضور آن حضرت در این سرزمین آغاز شد، به زبان روز و متناسب با نیاز نسل امروز منتقل کنیم.

طالبی اظهار داشت: هر کسی که به حرم مطهر امام رضا (ع) مشرف می‌شود، به‌نوعی اثری از ارادت خود را به جا می‌گذارد؛ از کاشی‌کاری‌ها گرفته تا انواع و اقسام هنرها. امروز، این آثار گران‌قدر، گنجینه‌ای بی‌بدیل را شکل داده‌اند که باید در قالب‌های متنوع هنری، به‌ویژه هنر‌های معاصر، به نسل جدید معرفی شوند.

وی ادامه داد: حتی موسیقی، به‌عنوان هنری که به آرامش و معنویت انسان کمک می‌کند، می‌تواند در انتقال این مفاهیم نقش داشته باشد.

رئیس سازمان فرهنگی هنری آستان قدس رضوی ادامه داد: همه آنچه در طبیعت و خلقت وجود دارد، الهام‌بخش هنر است. هنر باید آنچه را که خداوند آفریده، بازتاب دهد و ارتباط دل‌ها با وجود مقدس امام رضا (ع) را تقویت کند.

وی به دیدار اخیر خود با آیت‌الله جوادی آملی اشاره کرد و گفت: در این دیدار، درباره لزوم خلق آثاری هنری برای معرفی جامع معارف اهل بیت (ع) صحبت شد. آیت‌الله جوادی آملی تأکید کردند که هنوز بخش‌های زیادی از زندگی و معارف اهل بیت (ع) برای جامعه ما ناشناخته است و ما وظیفه داریم این معارف را با زبان مناسب و قابل فهم برای مخاطبان امروز ارائه کنیم.

طالبی در پایان گفت: امیدوارم این اقدامات، گامی در جهت عمل به منویات مقام معظم رهبری و رضایت حضرت رضا (ع) باشد. هنر، با ظرفیت‌های متنوع خود، می‌تواند ارتباط مردم با ائمه معصومین (ع) را عمیق‌تر کرده و معارف ناب اهل بیت (ع) را به شیوه‌ای هنرمندانه و ماندگار به نسل‌های آینده منتقل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->