آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی قوای سه‌گانه در پی کشف آشفتگی‌ بازار کالاهای اساسی پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو در آبان ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات و لینک هشدار درباره افزایش کشتار دام به دلیل کمبود نهاده‌های دامی (۶ آبان ۱۴۰۴) کشف ۱۴۵ تن برنج و نیم تن چای احتکاری در جنوب تهران | متهم ۶.۸ میلیارد تومان جریمه شد (۶ آبان ۱۴۰۴) تورم مهرماه اعلام شد | تورم نقطه به نقطه به ۴۸.۶ درصد رسید بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت مرغ در مشهد افزایش یافت (۶ آبان ۱۴۰۴) | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ افت شدید قیمت سکه‌های پارسیان درپی کاهش نرخ طلا (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول هشدار جدی بانک مرکزی: ۵ بانک ناتراز دیگر اصلاح یا انحلال را انتخاب کنند! بررسی قیمت گل زعفران در شهرستان‌های خراسان رضوی (۶ آبان ۱۴۰۴) فروش مخلوط برنج داخلی و خارجی با نام و قیمت برنج ایرانی پیشروی بورس با کمک پتروشیمی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ آبان ۱۴۰۴) شیر خام گران شد (۶ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو، امروز (۶ آبان ۱۴۰۴) است دیپلماسی کریدوری، بازوی سیاست همسایگی و نگاه به شرق ایران حذف ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در دستورکار است؟ | صحبت‌های تکان‌دهنده رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس + فیلم قیمت دلار امروز در مشهد چقدر است؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) افت قیمت طلا در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴، به ۱۵۳ هزار میلیارد تومان رسید مصرف برق در سال جاری، ۴ درصد کاهش یافت متوسط قیمت دلاری مسکن در تهران چقدر است؟ اونس جهانی طلا ۴ هزار دلار را از دست داد | انتظار بازار برای تصمیم فدرال رزرو (۶ آبان ۱۴۰۴) حذف ارز ترجیحی، سفره خانوارهای ایرانی را کوچک و تورم خدمات را تشدید می‌کند ۲۸ واحد نمونه استاندارد در خراسان رضوی معرفی خواهند شد
سرخط خبرها

پرمصرف‌ها هر ۱۵ روز منتظر دریافت قبض برق باشند

  • کد خبر: ۳۳۰۶۴۰
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
پرمصرف‌ها هر ۱۵ روز منتظر دریافت قبض برق باشند
مدیرعامل شرکت توانیر در نشست تشریح ۳۶ بسته مدیریت مصرف برای ۸۰۰ مدیر نواحی و مناطق شرکت‌های توزیع نیروی برق سراسر کشور، اجرای منظم برنامه‌های مدیریت بار و اطلاع‌رسانی مؤثر به مشترکان را عاملی برای گذر موفق از دوره اوج مصرف تابستان عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در ابتدای این نشست از افزایش ۵/۵ درجه دما در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: به طور مثال دمای خوزستان سال گذشته همین موقع ۲۸ درجه بود که امروز به ۴۴ درجه رسیده است، در حالی که متعارف افزایش دما بین یک تا دو درجه است.

وی رشد ۳۷ درصدی مصرف نسبت به سال گذشته همین روز‌ها را نیز نگران کننده و غیرمتعارف دانست و تصریح کرد: با توجه به خالی بودن ۴۱ درصد مخازن نیروگاه‌های برق آبی و امکان استفاده از حداکثر یک سوم توان آنها، انجام تعمیرات دوره‌ای نیروگاه‌های حرارتی و نیروگاه اتمی بوشهر و به رغم رشد ۱۰ درصدی تولید نیروگاه‌های حرارتی، کماکان در شرایط ناترازی به سر می‌بریم، از این رو لازم است به منظور گذر موفق از اوج بار تابستان همه مدیران در شرکت‌های زیرمجموعه برنامه‌های ابلاغی را با دقت اجرا کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، پایش و رصد مصرف و محدود کردن مصارف مجاز نامتعارف تکفاز در مناطق عادی بالاتر از ۱۵ آمپر و در مناطق گرمسیر بیش از ۲۸ آمپر را خواستار شد و تصریح کرد: تعویض و اصلاح کنتور‌های معیوب باید در دستور کار جدی شرکت‌های توزیع برق قرار گیرد.

رجبی مشهدی همچنین با بیان این که ۳ هزار مگاوات از ناترازی فعلی با جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز قابل استحصال است از مدیران شرکت‌های زیرمجموعه خواست تا نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری از خود نشان داده و از این فرصت ناترازی برای جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز نهایت استفاده را ببرند.

مدیرعامل شرکت توانیر به منظور ارزیابی و هماهنگی برنامه‌های مدیریت مصرف برق از همه مدیران خواست تا با اهتمام و جدیت هرچه تمامتر در میدان حاضر بوده و با حساسیت بیشتری اجرای دقیق برنامه‌های گذر از اوج بار تابستان را سرلوحه تمام کار‌های خود قرار دهند.

وی در پایان اجرای منظم برنامه‌های مدیریت مصرف و اطلاع‌رسانی موثر را توسط شرکت‌های خواستار شد و تاکید کرد: کنتور برق مشترکان پرمصرف هر ۱۵ روز یک بار قرائت و قبض برایشان صادر می‌شود، ضمن آن که وضعیت مصرف برقشان نیز رصد و مرتب به آنها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->