نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان

  • کد خبر: ۳۳۰۷۲۹
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان
به دنبال حادثه مرگبار کشمیر و افزایش تنش‌ها میان دهلی نو و اسلام آباد، شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی از ورود به حریم هوایی پاکستان خودداری می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، خطوط هوایی و ردیاب‌های پرواز‌ها حاکی است که شرکت‌های هواپیمایی جهانی «ایرفرانس» و «لوفتهانزای» آلمان همزمان با افزایش تنش میان اسلام آباد و دهلی نو پس از حمله مرگبار ماه گذشته در کشمیر، از حریم هوایی پاکستان دوری می‌کنند.

هند پیش از این اقداماتی همچون بستن حریم هوایی خود به روی خطوط هوایی پاکستان را انجام داد و پاکستان هم در مقابل خطوط هوایی متعلق به هند یا تحت مدیریت آن را ممنوع کرد، تجارت را به حالت تعلیق درآورد و ارائه روادید ویژه برای هندی‌ها را متوقف کر، اما به خطوط هوایی بین‌المللی اجازه استفاده از حریم هوایی خود را داد.

گروه لوفت‌هانزا در بیانیه‌ای که برای رویترز فرستاده، اعلام کرد که «خطوط هوایی این شرکت تا اطلاع ثانوی از حریم هوایی پاکستان اجتناب می‌کنند». این شرکت بین المللی در بیانیه خود خاطرنشان کرده است که این امر اگرچه منجر به طولانی‌تر شدن زمان پرواز در برخی از مسیر‌ها به آسیا خواهد شد، اما تاکید کرده است که در حال نظارت بر تحولات منطقه‌ای است.

داده‌های ردیابی پرواز همچنین نشان می‌دهد برخی پرواز‌های «بریتیش ایرویز»، «سوئیس اینترنشنال ایرویز» و «امارات» پس از پرواز بر فراز دریای عرب، برای جلوگیری از ورود به حریم هوایی پاکستان به سمت شمال و دهلی نو تغییر مسیر دادند. دو شرکت بریتیش ایرویز و امارات تاکنون به درخواست‌های رویترز برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

شرکت خطوط هوایی ایرفرانس متعلق به فرانسه نیز در بیانیه‌ای با اشاره به تنش‌ها میان هند و پاکستان اعلام کرد: «این شرکت هواپیمایی تصمیم گرفته است تا اطلاع ثانوی پرواز بر فراز پاکستان را به حالت تعلیق درآورد.»

ایرفرانس اعلام کرد که برنامه پروازی خود را با مقاصدی مانند دهلی، بانکوک و هوشی مین تغییر می‌دهد که این امر سبب طولانی‌تر شدن زمان پرواز می‌شود.

داده‌های وب‌سایت ردیابی پرواز فلایت رادار۲۴ نیز نشان می‌دهد که یک پرواز شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا از فرانکفورت به دهلی دیروز یکشنبه به دلیل طی کردن مسیر طولانی‌تر، یک ساعت بیشتر به طول انجامید.

به نوشته رویترز این تصمیم علاوه بر مسافت‌های طولانی‌تر و هزینه‌های بالاتر سوخت برای خطوط هوایی، درآمد پاکستان از هزینه‌های پرواز را نیز کاهش دهد، که بسته به وزن هواپیما و مسافت طی شده می‌تواند به صد‌ها دلار به ازای هر پرواز برسد.

افراد مسلح شامگاه سه‌شنبه دوم اردیبهشت با گشودن آتش به سوی گروهی از گردشگران در منطقه توریستی پهَلگام واقع در حدود ۹۰ کیلومتری شهر سرینگر، پایتخت تابستانی کشمیر تحت کنترل هند، دست‌کم ۲۴ نفر را کشتند. مقامات هندی این حادثه را یک حمله تروریستی توصیف کردند.

دهلی‌نو همواره اسلام‌آباد را به حمایت از شورشیان مسلح متهم کرده است؛ اتهامی که پاکستان آن را رد کرده و می‌گوید تنها از مبارزه مردم کشمیر برای حق تعیین سرنوشت حمایت می‌کند.

منطقه کوهستانی کشمیر طی سال‌های اخیر به یکی از مقاصد محبوب گردشگری داخلی هند تبدیل شده است. طبق آمار رسمی، در سال ۲۰۲۴ (۱۴۰۳ شمسی) حدود ۳.۵ میلیون گردشگر از کشمیر بازدید کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->