طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۸۳۵
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۰
پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
معاملات بورس در روز دوشنبه با بهبود محسوس در سمت تقاضا آغاز شد و در ادامه، رفته‌رفته متعادل شد. شاخص‌های کل و هم‌وزن هر دو در مسیر صعودی قرار گرفتند و در نهایت، با بازدهی مثبت به کار خود پایان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، بورس تهران در سومین روز معاملاتی هفته روندی متعادل و مثبت را تجربه کرد. فشار فروش در بسیاری از نماد‌ها کاهش یافت، شاخص‌ها صعودی شدند و ورود نقدینگی حقیقی به بازار نشان داد که ترس معامله‌گران از افت اخیر، تا حد زیادی فروکش کرده است. حالا این سوال مطرح است که آیا سبزی روز دوشنبه بازار، به روز سه‌شنبه هم سرایت می‌کند؟

در این میان، نکته مهم‌تر کاهش ملموس فشار فروش در بسیاری از گروه‌ها و نماد‌های بزرگ و کوچک بود که موجب شد بازار از فاز رکودی روز‌های گذشته فاصله بگیرد.

ورود پول حقیقی؛ سیگنال مثبت به بازار

یکی از اتفاقات مهم معاملات روز دوشنبه، ورود حدود ۱۱۶ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار بود؛ این موضوع که پس از چند روز خروج مداوم پول اتفاق افتاد، نشانه‌ای از افزایش اعتماد معامله‌گران خرد به روند پیش روست.

هرچند این عدد برای شروع یک موج صعودی قدرتمند کافی نیست، اما از احتمال ادامه یافتن تعادل در روز‌های آتی حمایت می‌کند.

صحبت‌های اخیر دونالد ترامپ درباره حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران، هرچند در قالب یک موضع‌گیری کلی مطرح شد، اما به‌عنوان یک سیگنال نرم از احتمال احیای مذاکرات، از سوی برخی بازیگران بازار تعبیر شد. همین مساله در بهبود فضای انتظاری بورس بی‌تاثیر نبود.

از سوی دیگر، بازار ارز نیز روز دوشنبه در وضعیت نزولی قرار داشت و قیمت دلار با اندکی کاهش به محدوده پایین‌تری بازگشت؛ موضوعی که همواره به نفع بازار سهام تمام می‌شود.

پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

با توجه به کاهش قابل توجه فشار فروش، بهبود روانی بازار و رشد تقاضا در برخی گروه‌ها، انتظار می‌رود بورس سه‌شنبه نیز در مسیر مثبت و متعادل حرکت کند. تقویت ورود پول حقیقی به بازار و عبور شاخص‌ها از برخی مقاومت‌های کوتاه‌مدت نیز نشان می‌دهد که معامله‌گران در حال بازیابی اعتماد از دست رفته هستند.

در این میان، صحبت‌های اخیر دونالد ترامپ درباره حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران، اگرچه در ظاهر یک موضع سیاسی کلی بود، اما در فضای پرالتهاب این روز‌های بورس، به عنوان سیگنالی نرم در راستای احیای مذاکرات هسته‌ای تفسیر شد؛ سیگنالی که مستقیما به کاهش قیمت دلار منجر شد و اثر روانی آن بر بازار سرمایه کاملا مشهود بود.

از جمله واکنش‌های جالب روز دوشنبه، افت قیمت صندوق‌های طلا در پی انتشار خبر دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا توسط المیادین بود.

در مجموع پیش‌بینی می‌شود که بازار سه‌شنبه با برتری تقاضا آغاز شود و در ادامه نیز، اگر جریان معاملات مشابه روز دوشنبه باشد، شاخص‌ها بتوانند مسیر مثبتی را طی کنند. با این حال، نباید انتظار شکل‌گیری یک موج پرقدرت صعودی داشت؛ زیرا همچنان چشم بازار به تحولات سیاسی و به ویژه اخبار مرتبط با روند مذاکرات دوخته شده است.

تا زمان مخابره یک خبر روشن و رسمی در تایید مسیر دیپلماسی، رشد بازار آهسته و محدود خواهد بود، اما کلیت فضا نسبت به ابتدای هفته بسیار آرام و امیدوارکننده‌تر شده است.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->