نگهداری تابلوی تمثال امام رضا(ع) در موزه آستان قدس رضوی تکذیب شد تلاش برای تحقق مسجد تراز اسلامی | فعال‌سازی ۲۰ هزار مسجد در طرح «محراب» حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌رضوی: خدمات شهرداری مشهد برای اشاعه نام شهدا بسیار ارزشمند است تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم چایخانه‌های حرم رضوی؛ روایت ۲۰۰ خادم و هزاران فنجان چای برای زائران دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) مشهد میزبان کنگره بین المللی شعر پیامبر رحمت(ص) دارالشفای امام رضا (ع)، قدیمی‌ترین مرکز درمانی مشهد | وجود ۶۹ نسخه خطی از آثار زکریای رازی در مرکز اسناد آستان قدس رضوی آرزوی شهادتی که امام‌رضا(ع) پای آن را امضا کرد تاریخ دقیق آغاز امامت امام زمان (عج) در تقویم شمسی و قمری کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی برگزار می‌شود وزیر آموزش و پرورش: طرح «مسجد، مدرسه دوم» اجرا شد
سرخط خبرها

زندگی‌نامه شهدای کشتی‌گیر، روایت پهلوانی در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران

  • کد خبر: ۳۳۰۹۵۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
زندگی‌نامه شهدای کشتی‌گیر، روایت پهلوانی در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران
فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران با ارائه بیش از ۲۵ عنوان کتاب در حوزه زندگینامه و سرگذشت شهدای کشتی‌گیر، در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، معصومه جواهری، مسئول گروه طرح مستندنگاری فدراسیون کشتی با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران توضیح داد: با توجه به اینکه فدراسیون کشتی تاکنون حدود ۲۵ عنوان کتاب را در زمینه شهدای کشتی گیر به چاپ رسانده، این آثار در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ورزشکار در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

وی ادامه داد: غرفه مشترک فدراسیون کشتی با انتشارات شهید کاظمی به عنوان ناشر کتاب‌های سرگذشت کشتی‌گیران شهید در فضای مناسبی در این نمایشگاه قرار دارد و علاقمندان به مطالعه کتاب می‌توانند با حضور در این غرفه نسبت به خرید کتاب‌های سرگذشت کشتی گیران اقدام کنند.

جواهری خاطرنشان کرد: غرفه سوره مهر نیز چند اثر مرتبط با تاریخ شفاهی پیشکسوتان کشتی‌گیر را در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد کرد. در این دوره از نمایشگاه کتاب، چند اثر درباره شهدای کشتی‌گیر برای نخستین مرتبه عرضه خواهند شد.

مسئول گروه طرح مستندنگاری فدراسیون کشتی گفت: ما در چند زمینه از جمله نوشتن کتاب سرگذشت شهدای کشتی گیر، گردآوری زندگی نامه شهدای کشتی گیر، تهیه و تدوین زندگی نامه داستانی پیشکسوتان کشتی، کتاب تاریخ شفاهی ورزش کشتی و تاریخ شفاهی کشتی به صورت فیلم و مستند کار می‌کنیم. علاوه بر این تهیه و نشر نسخه دیجتالی کتاب‌ها نیز در دو زمینه مکتوب و صوتی در دستور کار قرار دارد و برای کتاب‌های صوتی گوینده‌های مطرح رادیو با ما همکاری می‌کنند.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مصلای امام خمینی (ره) و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->