یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

دفتر روابط فلسطینیان با سفارت آمریکا در سرزمین‌های اشغالی ادغام می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۱۰۳۸
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۴
دفتر روابط فلسطینیان با سفارت آمریکا در سرزمین‌های اشغالی ادغام می‌شود
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به نقل از وزیر خارجه این کشور گفت دفتر مدیریت روابط واشنگتن با فلسطینی‌ها، با سفارت آمریکا در قدس ادغام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه طی یک جلسه توجیهی به نقل از «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا گفت: «وزیر خارجه روبیو تصمیم گرفته دفتری را که روابط واشنگتن با فلسطینی‌ها را مدیریت می‌کند با سفارت ایالات متحده در اسرائیل ادغام کند.»

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: دفتر امور فلسطینیان به «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اسرائیل گزارش خواهد داد و طی هفته‌های آینده این دفتر با سایر بخش‌های سفارت اصلی آمریکا در اسرائیل ادغام خواهد شد.»

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا با اشاره به مسئله ورود کمک‌ها به نوار غزه عنوان کرد: «اطلاعیه مهمی درخصوص ورود کمک‌ها به غزه طی چند روز آینده منتشر می‌شود و خبر‌های بسیار خوبی نیز به گوش خواهد رسید.»

حدود دو ماه پیش، رژیم صهیونیستی با نقض مذاکرات آتش‌بس، ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه را متوقف کرد و جنگ مجدد علیه غزه را از سر گرفت.

در همین ارتباط، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی چندی پیش مدعی شد که این رژیم در حال آماده شدن برای ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه است، اما خاطرنشان کرد که این کار از طریق زیرساختی برای توزیع به کمک شرکت‌های غیرنظامی انجام خواهد شد.

توافق آتش‌بس با یمن

تمی بروس در ادامه به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس با یمن تاکید کرد: «توافق با حوثی‌ها (انصارالله یمن) صرفا مربوط به توقف حملات آنها به کشتی‌ها در دریای سرخ است.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که ظاهرا از شدت عملیات یمن نگران شده است، افزود: «اگر حوثی‌ها متعهد شوند که کشتی‌ها را هدف قرار ندهند، ما نیز متعهد می‌شویم که آنها را هدف قرار ندهیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه در جریان دیدار با «مارک کارنی» نخست‌وزیر کانادا بیان کرد: «شب گذشته حوثی‌ها (انصارالله یمن) اعلام کردند که دیگر با آمریکا نخواهند جنگید و ما هم حملات خود به یمن را متوقف خواهیم کرد.»

توافق روسیه-اوکراین

بروس در قسمت دیگری از این اظهارات، توافق روسیه و اوکراین جهت توقف درگیری‌ها را «دشوار» خواند.

او خاطر نشان کرد: «وزیر خارجه روبیو پیشتر چند بار اشاره کرد که از برخی جهات، رسیدن روسیه و اوکراین به میز مذاکره آسان است، اما بعد باید گفت‌و‌گو شود که آتش‌بس می‌خواهند و خواستار توقف کشتار هستند. سپس گفت‌و‌گو‌ها به این مرحله می‌رسد که چگونه می‌توانید ۲ طرف را به توافقی بادوام و بلند مدت برسانید که این قسمت دشوار است.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: «ایالات متحده باید ببیند روند حل‌وفصل چگونه پیشرفت خواهد کرد تا بفهمد که چگونه وضعیت خود در این روند را ادامه خواهد داد.»

وی پیشتر به نقل از وزیر خارجه آمریکا گفت در حال حاضر به پیشنهادات ملموسی از سوی روسیه و اوکراین نیاز است و اگر پیشرفتی حاصل نشود، ایالات متحده از مذاکرات صلح کناره‌گیری خواهد کرد. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->