راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

گروه‌بندی دانش‌آموزان به قوی و ضعیف از نظر تربیتی غیرقابل قبول است

  • کد خبر: ۳۳۱۰۹۸
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
گروه‌بندی دانش‌آموزان به قوی و ضعیف از نظر تربیتی غیرقابل قبول است
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش درمورد تقسیم‌بندی دانش‌آموزان به ۲ گروه قوی و ضعیف گفت: نباید اجازه دهیم نظام ارزشیابی به ابزاری برای حذف دانش‌آموزانی تبدیل شود که به هر دلیلی نتوانسته‌اند خوب ظاهر شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضوان حکیم‌زاده در آیین گرامیداشت هفته معلم و تجلیل از معلمان نمونه کشوری شهرستان‌های استان تهران که با حضور جمعی از مسئولان ارشد وزارتخانه، ائمه جمعه، فرمانداران و مدیران استانی برگزار شد، با اشاره به جایگاه بی‌بدیل معلم در نظام تعلیم و تربیت، گفت: برای نخستین‌بار، آموزش‌وپرورش در صدر اولویت‌های رئیس‌جمهور قرار گرفته است و این موضوع امیدبخش تحولی بنیادین در نظام آموزشی کشور است.

معاون آموزش ابتدایی با طرح این پرسش که «معلم خوب کیست؟» گفت: همه ما می‌دانیم که معلمان نمونه‌ای که امروز تجلیل می‌شوند، نماینده هزاران معلم فداکار، زحمتکش و پرتلاش در سراسر ایران‌اند که در شرایط گوناگون، از کانکس‌های عشایری گرفته تا مدارس مناطق صفر مرزی، چراغ دانایی و توانایی را روشن نگه می‌دارند. اما آنچه در ذهن‌ها ماندگار می‌شود، نه صرفاً دانش علمی، بلکه ویژگی‌های شخصیتی معلم است؛ دلسوزی، مهربانی، حمایت، توجه به مشکلات دانش‌آموز و توانمندی در تغییر مسیر زندگی او.

وی افزود: ما پیرو مکتبی هستیم که پیامبر گرامی اسلام، بزرگ‌ترین معلم و مربی تاریخ، الگوی ماست. خداوند در قرآن کریم، ویژگی‌های شخصیتی پیامبر را برجسته می‌کند؛ معلمی که از جنس مردم است، فاصله نمی‌گیرد، کلاس نمی‌گذارد، بی‌واسطه و صمیمی در کنار امت خود قرار دارد. این همان الگویی است که معلمان ما نیز برخوردار از آن هستند.

حکیم‌زاده با اشاره به برخی رفتار‌های نادرست تربیتی رایج در مدارس، بر لزوم بازنگری جدی در روش‌های آموزشی تأکید کرد و گفت: گروه‌بندی دانش‌آموزان بر اساس قوی و ضعیف، از بین بردن شوق یادگیری در آنان است. این رفتار، از منظر تربیتی غیرقابل‌قبول است. همچنین، نباید اجازه دهیم نظام ارزشیابی به ابزاری برای حذف دانش‌آموزانی تبدیل شود که به هر دلیلی نتوانسته‌اند خوب ظاهر شوند. حذف کودکی ۹ یا ۱۰ ساله از مسیر آموزش، آینده او را نابود می‌کند و این یک تصمیم ضدتربیتی است که باید با آن مقابله کرد.

وی همچنین تأکید کرد: مقایسه کردن دانش‌آموزان، خصوصاً در دوره ابتدایی، روحیه وفاق و کار جمعی را تضعیف می‌کند. دولت چهاردهم، دولت وفاق است و این وفاق باید از مدرسه آغاز شود. در تربیت قرآنی، دعای فردی نداریم؛ همه دعا‌ها جمعی است: ربنا آتنا، ایاک نعبد و ایاک نستعین. در آموزش نیز باید همه با هم رشد کنیم و هیچ‌کس نباید از قطار یادگیری جا بماند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش، در بخش پایانی سخنان خود از معلمان نمونه خواست روایت معلمی خود را برای نسل جدید معلمان به اشتراک بگذارند. وی گفت: روایت زیسته شما از معلمی برای ما مهم است. می‌خواهیم این روایت‌ها را در سامانه اجتماعات یادگیری منتشر کنیم تا بهترین منبع برای رشد حرفه‌ای معلمان باشد؛ بهتر از هر کتاب روش تدریس.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->