شیلی هم به پرونده شکایت آفریقای جنوبی از تل‌آویو پیوست کاخ سفید: بایدن بیش از حد برای مناظره آماده بود! آیا کسانی که در انتخابات ۸ تیر شرکت نکردند، می‌توانند در دور دوم رای دهند؟ واکنش مصطفی پورمحمدی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انفجار در مرکز ژاپن ۵ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۹ تیر ۱۴۰۳) حزب‌الله تجهیزات جاسوسی ارتش اسرائیل را منهدم کرد زارع‌پور: ۹۹.۳ درصد استعلامات برخط در انتخابات بدون مشکل انجام شد سعید جلیلی پس از اعلام نتایج مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری پیام داد واکنش پزشکیان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ پرداخت وام ودیعه مسکن به حدود نیم میلیون مستاجر | تصویب سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها پنج بمب برجای مانده از داعش در دیوار مسجد النورى عراق کشف شد نگاهی به برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی دور دوم ریاست جمهوری در مشهد تصمیم‌گیری در مورد تبلیغات تلویزیونی دور دوم انتخابات | مناظره دونفره هنوز قطعی نیست مشارکت ۴۹/۳۹ درصدی مردم خراسان‌رضوی در انتخابات ریاست‌جمهوری توصیه موسوی به رئیس‌جمهور آینده: رابطه حسنه با همسایگان جزء لاینفک امنیت ملی است وزیر کشور: مرحله اول انتخابات ریاست‌جمهوری در سلامت کامل برگزار شد | آغاز تبلیغات دور دوم از فردا (۱۰ تیر) سرپرست وزارت خارجه: مسئولیت بحران دیگر در منطقه با حامیان غربی رژیم صهیونیستی است پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به کنفرانس بین‌المللی شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت در مشهد | پیروزی نهایی، آزادی کل منطقه از سلطه دشمن صهیونیستی و آمریکاست برنامه تبلیغاتی نامزد‌ها در مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری چگونه است؟
سرخط خبرها

عامل گرانی مرغ و تخم مرغ، ناهماهنگی بین دستگاه‌های مربوطه است

  • کد خبر: ۳۳۱۳۹
  • ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
عامل گرانی مرغ و تخم مرغ، ناهماهنگی بین دستگاه‌های مربوطه است
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: ناهماهنگی بین دستگاه‌های مربوطه و عدم تخصیص ارز عامل افزایش قیمت گوشت، مرغ و تخم‌مرغ است.
به گزارش شهرآرانیوز، معین الدین سعیدی در نشست کمیسیون کشاورزی که با حضورمعاونین وزارت جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، تعزیرات حکومتی و اتاق بازرگانی برگزار شد، گفت: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ کاهش میزان واردات نهاده‌های دامی به دلیل عدم تخصیص ارز و ناهماهنگی میان دستگاه‌های مربوطه است و جالب اینکه نماینده بانک مرکزی در این نشست اطلاعات دقیق از میزان ارز تخصیص به واردات نهاده‌های دامی نداشت.

وی افزود: در این نشست نمایندگان پیشنهاد کردند که ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی کارشناسی‌تر مصرف شوند. زیرا میزان ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی رصد نشده و این امر کاهش فعلی در بازار را به همراه داشته است.


سعیدی با تاکید بر اینکه در ابتدای شیوع ویروس کرونا نیاز بازار به گوشت مرغ کاهش یافت به همین دلیل برنامه‌ریزی شد تا میزان تولید نیز کاهش داده شود، عنوان کرد: مسوولان باید برنامه‌ریزی لازم برای تامین نیاز بازار به گوشت مرغ در دوران بعد از قرنطینه را مدنظر قرار می‌دادند.

این نماینده مردم با اشاره به انحصار در واردات نهاده‌های دامی در کشور تصریح کرد: یارانه واردات نهاده‌ها باید به تولیدکنندگان اختصاص داده شود نه واردکنندگان؛ در حال حاضر نیز به رغم تخصیص ارز دولتی، تولیدکنندگان گوشت مرغ و تخم مرغ مجبور به تامین نیاز خود در بازار سیاه هستند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید جایگاه و اختیارات وزارت جهاد کشاورزی بازگردانده شود به همین دلیل پیشنهاد شد کارگروهی متشکل وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و تعزیرات حکومتی تشکیل شود تا برای واقعی کردن قیمت مرغ و تخم مرغ تصمیم‌گیری کنند.

منبع: خانه ملت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->