به گزارش شهرآرانیوز، مراسم اختتامیه جشنواره هنرهای تجسمی رضوی شامل خوشنویسی، گرافیک و عکس امشب، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، در سالن استاد نوری حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.
مرتضی سعیدیزاده، مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگیهنری امامرضا(ع)، در این مراسم ضمن تشریح عملکرد اجرای جشنواره گفت: هدف ما، تولید آثار خوب برای عرضه به جامعه فرهنگی و دینی جامعه است. بنیاد فرهنگیهنری امامرضا(ع) در دو زیستبوم دینی و هنری شکل گرفته که امیدواریم بر این مبنا تولیدات فاخری برای جامعه ارائه کنیم.
وی افزود: امیدوارم در دورههای آینده جشنواره امامرضا(ع) بتوانیم معتبرترین جشنواره هنری و فرهنگی را در زیست فرهنگ و هنر کشور در موضوعاتی دینی و امامرضا(ع) ارائه کنیم و بالندگی را در همه حوزههای آن شاهد باشیم.
فرهاد قائمیان، مدیر بیستویکمین جشنواره بینالمللی فرهنگیهنری امامرضا(ع) نیز ضمن تقدیر از حضور هنرمندان و دبیران سهگانه جشنواره هنرهای تجسمی رضوی، به تلاشهای صورتگرفته توسط دبیران برای کیفیشدن روند برگزاری این رویداد و فاخرشدن آثار و تولیدات این دوره از جشنواره اشاره کرد.
مسعود نجابتی، دبیر جشنواره ملی گرافیک رضوی نیز در این مراسم گفت: در این دوره موفق شدیم مسیر گرافیک مذهبی را تا حدی تغییر دهیم. اگرچه آنچه در ادوار گذشته اتفاق افتاده نیز اتفاقات مبارکی بوده است.
وی افزود: روند ادوار گذشته اگرچه قابل توجه و اهمیت بود، اما تا حدی از مسائل روز و اتفاقاتی که در دنیا در حال رخدادن است، دور بود؛ به همین دلیل درصدد تغییر رویکرد برآمدیم. در این راستا توفیقی پیدا شد که با الهامگرفتن از کتاب انسان ۲۵۰ساله رهبر انقلاب اسلامی، مسیر جدیدی را در بحث گرافیک رضوی پیریزی کنیم.
در این مراسم، نفرات برتر رشتههای مختلف معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش عکاسی با دوربین حرفهای، علی راد از استان تهران، میثاق سفردوست از استان تهران و زهرا باباییپور از استان تهران به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند و امیر عنایتی از استان خراسان رضوی و امین فائزی از استان فارس نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش عکاسی با تلفن همراه، رتبههای اول تا سوم به طاهره رخبخشزمین از استان فارس، مهدی جوادی شاد از استان خراسان رضوی و فاطمه عظیمی از استان قم رسید و روحالله جوانی از استان اصفهان و امیر عنایتی از استان خراسان رضوی شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش شکسته نستعلیق، مهدی حاتمی از استان لرستان، زهرا عظیمی از استان مرکزی و مجتبی رحمدار از استان فارس برگزیده شدند و ایمان وکیلی مطلق از استان اصفهان و عادل زارعی از استان تهران شایسته تقدیر شدند.
در بخش نستعلیق، محمدجواد شکوهیفر از استان البرز، احد صباحیکیا از استان ایلام و علی دربان رضوی از استان خراسان رضوی برگزیده شدند و سید علیرضا مطلبی از استان مازندران، سید مرتضی جعفری از استان مازندران و حکیمه پوریزدانپرست از استان قم شایسته تقدیر شدند.
در بخش نسخ، مجید سعید کافی از استان سمنان، زهرا شیرازی پور از استان البرز و محمد پورقلی زاده از استان گیلان برگزیده شدند و محمد نعیم جوادی از استان قم و محمد بازیار از استان گلستان شایسته تقدیر شدند.
در بخش ثلث، افشین نجفی بهزاد از استان آذربایجان شرقی، محمدابراهیم کاظمی از استان قم و رحیم خلیلی از استان خراسان رضوی برگزیده شدند و نفیسه تقوی از استان قم و لیلا مژدگانلو از استان البرز شایسته تقدیر شدند.
در بخش سته، مجید سعید کافی از استان سمنان برگزیده شد و علیرضا یوسفی فرد از استان اصفهان شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش ملیکه آفتاب، سعیده جاویدی آزاد از استان فارس، لیلا وزیری از استان تهران، الهام میرطلایی از استان اصفهان، زهره رئیس الساداتی از استان خراسان رضوی، اعظم مدرسی از استان مازندران، طیبه ازندریانی از استان قم، نرگس مهران منش از استان تهران، زهرا میبدی از استان قم برگزیده شدند.
در بخش اصلی، حسین نقیب از استان خراسان رضوی، محمود نظری از استان همدان و اکبر تراب پور از استان همدان برگزیده اول تا سوم شدند. مهدی سرکانی از تهران، محمد صالحی از تهران و گروه مثلث قرمز از استان تهران شایسته تقدیر شدند.
در بخش جایزه ویژه فلسطین نیز میکائیل براتی از استان خراسان رضوی برگزیده شد.