یک کارشناس اقتصادی: بازار خودرو با محدودیت واردات، یک روز خوش ندید | بازار همچنان باید منتظر بماند داستان ادامه‌دار خاموشی برق و ضرر اصناف | کسبه چشم‌انتظار تسهیلات مالیاتی دولت هستند بی‌ثباتی و نبود مدیریت فعال، عوامل افزایش مجدد نرخ دلار | آیا سیاست‌های پولی و ارزی اصلاح می‌شود؟ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی بورس سه‌‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ | سقوط آزاد بازار سهام متوقف می‌شود؟ ۳ هزار و ۳۸ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در خراسان رضوی شناسایی شدند افزایش ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور نسبت به سال گذشته (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۷۳ درصدی هزینه‌های تولید برق در یک سال اخیر | گزارش مرکز آمار از تورم نقطه به نقطه تولید برق بانک مرکزی: یارانه نقدی خانوار و مستمری بازنشستگان به عنوان وثیقه بانکی پذیرفته می‌شود بانک مرکزی: ۷۳ هزار میلیارد تومان وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی: پیگیر ایجاد مرکز تأمین مالی با حضور مدیران بورسی در مشهد هستیم + فیلم اجرای آیین‌نامه جدید واردات خودرو با دستور دیوان عدالت اداری متوقف شد + سند ریزش ۱۴ هزار واحدی شاخص بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) ادیسونِ عصر ما قیمت خودرو‌های وارداتی هنوز قطعی نیست | احتمال افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی قیمت امروز دینار عراق در مشهد (دوشنبه، ۱۳ مرداد ۱۴۰۴) اطلاعیه شرکت ملی پخش برای سوخت‌گیری در ایام اربعین ۱۴۰۴ اعتبار ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومانی وزارت کار برای حمایت از کسب‌وکار‌های خانگی انتقاد یک نماینده مجلس از تسخیر بازار حوزه ساخت‌وساز توسط اتباع خارجی جزئیات رأی جدید دیوان عدالت اداری درباره مزایای کارمندان اعلام شد نرخ طلا در مشهد نیمه کانال ۷ میلیون تومان را پشت‌سر گذاشت (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) بلیت هواپیما برای ایام اربعین با نرخ مصوب عرضه می‌شود بازار خودرو همچنان بی رونق و  در  رکود ۸۵۰۰ فرصت شغلی در خراسان رضوی معطل زمین‌های خالی قیمت‌گذاری جنجالی اسپورتیج؛ دستور توقف دریافت وجه صادر شد پیش‌بینی بورس برای روز دوشنبه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار در روز دوشنبه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴) | طلا در سایه دلار ۹۲ هزار تومانی، صعودی شد
سرخط خبرها

۷۱ پرونده تخلف فروش ماسک و دستکش در ۳ روز گذشته در مشهد

  • کد خبر: ۳۳۱۹۲
  • ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
۷۱ پرونده تخلف فروش ماسک و دستکش در ۳ روز گذشته در مشهد
مدیر بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی گفت: ۷۱ پرونده تخلف کالای سلامت‌محور مرتبط با کرونا (ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی) در ۳ روز گذشته ثبت و گزارش شده است.
طنین همتی/شهرآرانیوز، امیر دلداری درباره بازرسی ونظارت در بازار اظهار کرد: در چند روز گذشته بیشتر گزارش‌های مردمی درباره کالا‌های سلامت‌محور مرتبط با کرونا بوده است.


وی افزود: درهمین مدت برای ۳۰۰ تا ۳۲۰ واحد صنفی درباره ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده در فروشگاه‌های آرایشی‌بهداشتی، فروشگاه‌های خواربار، عمده‌فروشی و تجهیرات پزشکی با عناوین گران‌فروشی و درج‌نکردن قیمت پرونده تنظیم شده است.


مدیر بازرسی اتاق اصناف مشهد یادآورشد: باتوجه‌به شیوع دوباره کرونا درخواست‌های مردم بیشتر درباره تخلفات ماسک و دستکش و ضدعفونی‌های غیراستاندارد بوده است. ما نیز از بازار بازرسی می‌کنیم و هرجا مبلغ بالاتر از نرخ مصوب باشد، برخورد می‌شود و وظیفه‌مان را درقبال عرضه انجام می‌دهیم.


وی ادامه داد: واحد‌های صنفی ما حلقه آخر تولید و توزیع کالا هستند و ارتباط مستقیمی با مردم دارند، اما مردم فقط گرانی را می‌بینند، در حالی که باید تفاوت بین گران‌فروشی و گرانی را بدانند.


وی افزود: اکنون چیزی که در بازار می‌بینیم گرانی است و ما منکراین نیستیم که در این شرایط گرانی بعضی‌ها سوءاستفاده می‌کنند، اما ما در حوزه وظایف خود یعنی نظارت در حلقه توزیع برخورد جدی می‌کنیم.


دلداری با بیان اینکه در بازار بیشتر شاهد گرانی هستیم، اضافه کرد: این گرانی در کالا‌ها برمی‌گردد به عوامل تولید. برای مثال در بازار مرغ قیمت ۱۵ هزار ۵۰۰ تومان اعلام شده است و اگر واحد صنفی مرغ را بیش از این مبلغ بفروشد، تخلف محسوب می‌شود. این در شرایطی است که مرغ زنده ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان باشد، اما باتوجه‌به افزایش قیمت نهاده‌های دامی، مرغ زنده هم گران شده است و تا به‌دست حلقه توزیع برسد، قیمتش بیش از این مبلغ مصوب می‌شود.


وی افزود: ما نظارت‌هایمان را در بازار انجام می‌دهیم و، چون بازار حلقه آخر تولید است، مصرف‌کننده حق دارد که فکر کند گرانی در واحد صنفی است، در حالی که ما با پدیده گرانی روبه‌رو هستیم.


وی تأکید کرد: از تولید یک کالا تا عرضه آن یک زنجیره تولید است که به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد. ما باید این زنجیره را از اول نظارت کنیم و اگر این زنجیره کنترل شود، در عرضه هم کنترل تأثیرگذار خواهد بود.
مدیر بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی افزود: ما اکنون کنترل در عرضه را داریم و وظیفه ما مبارزه با گران‌فروشی، تقلب و کم‌فروشی است، اما اینکه جلو گرانی را بگیریم، وظیفه ما نیست.


دلداری با بیان اینکه در ماه گدشته حدود ۲۴۰۰ پرونده تخلف در عناوین مختلف به تعزیرات گزارش شده است، ادامه می‌دهد: روزانه حدود ۳۰ گروه بازرسی با همکاری اتحادیه‌های صنفی تشکیل می‌شود که بحث رسیدگی به شکایات مردمی هم در دستورکار است و هرگونه تخلف گزارش یا دیده شود، برخورد می‌کنیم.


وی با اشاره به رکود در شرایط شیوع کرونا در بعضی از اصناف تصریح کرد: ما شاهد رکود بازار در بخش گردشگری هستیم. در منطقه گردشگری و زیارتی متأسفانه گردشگر نداریم و بازار این بخش هم مسلما رونقی ندارد و فروشنده برای جذب مشتری ناچار به کاهش قیمت است.


وی با اشاره به اینکه روزانه به‌طور میانگین ۳۰۰ تا ۳۵۰ واحد صنفی بازرسی می‌شود، ادامه داد: نیرو‌های نظارتی ما تمام شهر را نمی‌توانند پوشش دهند، اما دراین‌باره اولویت‌بندی داشتیم و اکنون کالا‌های سلامت‌محور مرتبط با کرونا در اولویت نظارتی ما قرار دارد.


وی افزود: بعضی کالا‌ها مثل ماسک یا کالا‌های سلامت‌محور نرخ مصوب دارد و بعضی کالا‌ها نرخ مصوب ندارد و ما بر اساس فاکتور خرید فروشنده و سود مجاز بر روی اجناس نظارت می‌کنیم.


وی از مردم درخواست کرد: باتوجه‌به اینکه در مکان‌های عمومی ماسک‌زدن اجباری شده است و در مجتمع‌های تجاری، پاساژ‌ها و واحد‌های روبسته مردم حتما باید ماسک بزنند، ما به مجتمع‌ها اعلام کرده‌ایم از ورود افراد بدون ماسک حتما جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->