۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت بیش از ۸ هزار راننده درون و برون شهری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۳۲۲۷
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۲
فعالیت بیش از ۸ هزار راننده درون و برون شهری در خراسان رضوی
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: تاکنون ۱۰ هزار و ۵۴۳ راننده درون و برون شهری در این استان برای دریافت تسهیلات مربوط به شیوع کرونا به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.
محمد امین بابایی افزود: تاکنون از سازمان‌های زیرمجموعه راه و شهرسازی استان ۱۰ هزار و ۵۸۰ راننده برای دریافت تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی در این ارتباط در سامانه کارا ثبت نام کرده‌اند که اطلاعات یاد شده براساس بیمه تامین اجتماعی رانندگان جمع آوری شده است.

وی ادامه داد: در سامانه یاد شده امکان گزارش گیری به تفکیک رانندگان بخش حمل و نقل مسافر درون شهری و برون شهری نیست با این وجود این تسهیلات به بخش مسافری تخصیص یافته چرا که حمل و نقل کالا در جاده‌های کشور در زمان کرونا متوقف نشده است.

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: براساس آمار بیمه رانندگان، برآورد می‌شود ۵۶ هزار راننده در بخش درون و برون شهری استان برای دریافت تسهیلات کرونایی امکان ثبت نام داشته باشند.

معرفی بدون واسطه رانندگان به بانک عامل
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی نیز گفت: ثبت نام رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل مسافر در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات کرونا آغاز شده است و پس از ثبت نام در سامانه مورد نظر، رانندگان بدون واسطه برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی می‌شوند.

ابراهیم نصری افزود: با توجه به ضرر و زیان رانندگان بخش حمل بار در شرکت‌های باربری داخلی و بین‌المللی و آسیب دیدن تجارت خارجی و ترانزیت در جریان همه‌گیری کرونا این اداره کل در حال پیگیری برای بهره‌مندی این بخش از فعالان حمل و نقل نیز از تسهیلات یاد شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر هشت هزار و ۳۹۱ راننده اتوبوس، مینی بوس و خودرو‌های سواری کرایه در خراسان رضوی در قالب ۱۳۲ شرکت حمل و نقل مسافر جاد‌های مشغول فعالیت هستند.

براساس آخرین آمار رسمی، تاکنون ۲۴۳ هزار و ۵۱ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۶۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۱ هزار و ۷۳۱ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون ۲۰۴ هزار و ۸۳ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->