رونمایی هوآوی از گوشی تاشو میت X6 + قیمت آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی
سرخط خبرها
توسط محققان کشور انجام شد:

تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی

  • کد خبر: ۳۳۲۴۲
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی
محققان کشور موفق به سنتز ماده‌ای شدند که برای تصویربرداری تومور‌های سرطانی استفاده می‌شود درحال حاضر نمونه وارداتی این ماده با سمیت بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حکیمه رضایی اقدم دانشجوی داروسازی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به طرح خود با عنوان «سنتز ماده‌ای برای سهولت تصویربرداری تومور سرطانی» گفت: در حال حاضر از ماده‌ای برای تصویربرداری از تومور‌های سرطانی یک فرد استفاده می‌شود که وارداتی بوده و مشکلاتی برای افراد در پی دارد.

وی با بیان اینکه این ماده از مقدار سمیتی برخوردار است که برای افرادی که دچار بیماری‌های مربوط به کلیه و کبد است ضرر دارد، بیان کرد: تزریق این ماده برای چنین افرادی موجب رسوب ماده در کلیه و کبد می‌شود از این رو پزشک برای این افراد نمی‌تواند از ماده وارداتی در راستای تصویر برداری از تومور فرد استفاده کند.
 
 
تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی

این محقق با بیان اینکه در همین راستا در صدد برآمدیم که این ماده را با دانش خود بومی سازی کنیم، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این ماده را سنتز کرده و تمام تست‌های مربوط به پیش از بالین را به نتیجه رسانده ایم.

به گفته رضایی اقدم، این ماده چندین کاربرد برای چند تصویر برداری را دارد و در واقع در خودش چند عامل دارد که می‌تواند به تشخیص زودهنگام و دقیق پزشک کمک می‌کند.

محقق دانشجوی داروسازی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در تست‌های این ماده‌ای که سنتز کردیم سمیت کمتری نسبت به نمونه‌های وارداتی وجود دارد، بیان کرد: سمیت این ماده نسبت به نمونه خارجی ناچیز است.

وی با تاکید بر اینکه دسترسی به این ماده اکنون که در شرایط تحریم هستیم دشوار شده است، بیان کرد: سهولت ساخت و استفاده از مواد در دسترس با هزینه پایین از ویژگی‌های این ماده به شمار می‌رود.

وی با اشاره به دیگر ویژگی‌های این محصول گفت: این ماده در کلیه و کبد افرادی که مشکل دارند همانند نمونه خارجی رسوب نمی‌کند.

رضایی اقدم با بیان اینکه با این ماده تصویر برداری دقیق‌تر و با چند کاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: از این مواد در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و پزشکی هسته‌ای استفاده می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->