اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد
سرخط خبرها
توسط محققان کشور انجام شد:

تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی

  • کد خبر: ۳۳۲۴۲
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی
محققان کشور موفق به سنتز ماده‌ای شدند که برای تصویربرداری تومور‌های سرطانی استفاده می‌شود درحال حاضر نمونه وارداتی این ماده با سمیت بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حکیمه رضایی اقدم دانشجوی داروسازی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به طرح خود با عنوان «سنتز ماده‌ای برای سهولت تصویربرداری تومور سرطانی» گفت: در حال حاضر از ماده‌ای برای تصویربرداری از تومور‌های سرطانی یک فرد استفاده می‌شود که وارداتی بوده و مشکلاتی برای افراد در پی دارد.

وی با بیان اینکه این ماده از مقدار سمیتی برخوردار است که برای افرادی که دچار بیماری‌های مربوط به کلیه و کبد است ضرر دارد، بیان کرد: تزریق این ماده برای چنین افرادی موجب رسوب ماده در کلیه و کبد می‌شود از این رو پزشک برای این افراد نمی‌تواند از ماده وارداتی در راستای تصویر برداری از تومور فرد استفاده کند.
 
 
تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی

این محقق با بیان اینکه در همین راستا در صدد برآمدیم که این ماده را با دانش خود بومی سازی کنیم، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این ماده را سنتز کرده و تمام تست‌های مربوط به پیش از بالین را به نتیجه رسانده ایم.

به گفته رضایی اقدم، این ماده چندین کاربرد برای چند تصویر برداری را دارد و در واقع در خودش چند عامل دارد که می‌تواند به تشخیص زودهنگام و دقیق پزشک کمک می‌کند.

محقق دانشجوی داروسازی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در تست‌های این ماده‌ای که سنتز کردیم سمیت کمتری نسبت به نمونه‌های وارداتی وجود دارد، بیان کرد: سمیت این ماده نسبت به نمونه خارجی ناچیز است.

وی با تاکید بر اینکه دسترسی به این ماده اکنون که در شرایط تحریم هستیم دشوار شده است، بیان کرد: سهولت ساخت و استفاده از مواد در دسترس با هزینه پایین از ویژگی‌های این ماده به شمار می‌رود.

وی با اشاره به دیگر ویژگی‌های این محصول گفت: این ماده در کلیه و کبد افرادی که مشکل دارند همانند نمونه خارجی رسوب نمی‌کند.

رضایی اقدم با بیان اینکه با این ماده تصویر برداری دقیق‌تر و با چند کاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: از این مواد در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و پزشکی هسته‌ای استفاده می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->