فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور
سرخط خبرها

افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۲۷۹۴
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴
در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۴ که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، تصمیمات مهمی در خصوص پرداخت حقوق، مزایای پرسنلی و سایر اعتبارات غیر پرسنلی اتخاذ شد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در جلسه شورای برنامه ریزی استان، افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی ۲۱ دستگاه اجرایی استان نسبت به سال گذشته به تصویب رسید و تأکید شد که این افزایش به‌صورت عادلانه و بر اساس شرایط کاری دستگاه‌ها توزیع خواهد شد.

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه در سخنانی، با اشاره به تخصیص اعتبارات ملی و سهم استان از پروژه‌های ملی گفت: باید واقع‌بین باشیم؛ سهم فعلی ما، چه در سطح ملی و چه استانی، مناسب نیست و دلیل اصلی آن، نداشتن پروژه‌های تحویل‌شده و آماده برای جذب منابع و اعتبار است. متأسفانه در این زمینه کوتاهی از سوی خود استان بوده و باید با جدیت برای جبران این وضعیت تلاش کنیم.

وی در ادامه افزود: لازم است آن‌قدر پیگیری و رایزنی انجام دهیم تا بتوانیم حداقل ۱۰ تا ۱۵ پروژه با کیفیت و قابل دفاع را در سطح ملی برای استان در دستور کار قرار دهیم. حداقل انتظار این است که هر دستگاه اجرایی بتواند سه پروژه مهم را آماده و پیشنهاد دهد تا امکان ورود آنها به ردیف‌های اعتباری فراهم شود.

مظفری تأکید کرد: ما در این جلسات برای تمام مردم استان تصمیم می‌گیریم و مسئول توزیع عادلانه منابع هستیم؛ بنابراین اگر در جذب سهم استان کوتاهی کنیم، در واقع نسبت به حقوق مردم استان مسئولیم و باید پاسخگو باشیم. پیگیری مستمر، ارائه طرح‌های دقیق و همراهی همه دستگاه‌ها شرط موفقیت در این مسیر است.

استاندار خراسان رضوی همچنین بر اهمیت استفاده از فرصت‌های موجود برای تأمین منابع مالی و اجرای پروژه‌های زیرساختی تأکید کرد و گفت: اگر بتوانیم با پیگیری و مذاکرات مؤثر سهم خود را جذب کنیم، باید بدون هیچ‌گونه تردیدی با همه توان این کار را انجام دهیم تا استان از نظر توسعه‌ای و زیرساختی در مسیر رشد قرار گیرد.

حسن پارسی‌پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی، در حاشیه این نشست ضمن بیان اهمیت تصویب و تخصیص اعتبارات، چهار دستور کار مهم این جلسه را تشریح کرد.

وی در ابتدا به توزیع اعتبارات هزینه‌ای ۳۵۸۰ میلیارد تومانی برای ۲۱ دستگاه اجرایی استان اشاره کرد و افزود: هدف ما این است که پرداخت مزایای پرسنلی به گونه‌ای عادلانه توزیع شود و در این راستا تلاش کردیم تا پرداخت‌ها حدود ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

پارسی پور همچنین بیان کرد: با توجه به تفاوت‌های ساختاری و شرایط کاری دستگاه‌ها، این افزایش به‌طور متوازن و عادلانه میان دستگاه‌ها توزیع خواهد شد.

وی در خصوص دستور کار دوم جلسه که مربوط به تخصیص ۴۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب «استفاده متوازن» بود، گفت: این اعتبار که شامل سهم ملی و استانی است، به پروژه‌های عمرانی و زیربنایی اختصاص خواهد یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی در ادامه تأکید کرد: ۳۰ درصد از این مبلغ به پروژه‌های ملی و ۷۰ درصد آن به پروژه‌های استانی اختصاص پیدا کرد. این تصمیم در راستای حمایت از پروژه‌های مهم در حوزه‌های مختلف از جمله زیرساخت‌های حمل‌ونقل، بهداشت و آموزش اتخاذ شده است.

پارسی پور همچنین به پروژه‌های مسئولیت اجتماعی وزارت نفت در سطح استان نیز اشاره کرد و افزود: در این جلسه، ۹ پروژه به ارزش ۱۵ میلیارد تومان در دو شهرستان استان نیز به تصویب رسید.

وی همچنین اظهار کرد: این پروژه‌ها در راستای مسئولیت اجتماعی وزارت نفت در زمینه‌هایی نظیر بهبود وضعیت آب‌رسانی، توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق کمتر برخوردار اجرا خواهند شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در بخش دیگری از سخنان خود به مصوبات کارگروه‌های زیرمجموعه شورای برنامه‌ریزی نیز اشاره کرد و گفت: در این جلسه، ۲۱ پروژه زیربنایی با هدف توسعه استان تصویب شد.

پارسی پور تصریح کرد: این پروژه‌ها عمدتاً شامل بهبود شبکه‌های جاده‌ای، احداث پل‌ها و پروژه‌های دیگر در جهت تسهیل حمل‌ونقل و بهبود دسترسی به مناطق مختلف استان است.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز، بیان کرد: در حال تهیه برش استانی برای برنامه‌های ششم و هفتم توسعه کشور هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی در ادامه عنوان کرد: این برنامه‌ها در راستای تقویت زیرساخت‌ها، ارتقای شرایط اجتماعی و افزایش تولید و اشتغال در استان طراحی شده است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی، بتوانیم در یک یا دو ماه آینده از این برنامه‌ها رونمایی کنیم.

پارسی‌پور در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده با هدف رشد و پیشرفت استان و بهبود شرایط زندگی مردم در تمامی مناطق استان بوده و همه دستگاه‌های اجرایی باید در این راستا همکاری لازم را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->