آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات

  • کد خبر: ۳۳۲۹۰۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات
استاندار خراسان رضوی با تأکید بر لزوم توسعه عادلانه فضا‌های آموزشی در استان، خواستار خروج از رویکرد تشریفاتی و حرکت به سمت ساختار‌های مردمی و کارآمد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان که صبح امروز (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزار شد، اظهار داشت: هدف اصلی ما در نهضت توسعه عدالت آموزشی، ساخت مدارس بیشتر با کیفیت مطلوب و توزیع عادلانه امکانات در سطح استان است.

وی با بیان اینکه باید از فضای صرفاً اداری فاصله گرفت، گفت: اگر بتوانیم ۷۰۵ هیئت‌امنای مدرسه را در سراسر استان تشکیل دهیم یا از ظرفیت مساجد در این مسیر بهره ببریم، گام بزرگی برداشته‌ایم. این طرح از نظر ساختار و هدف‌گذاری کاملاً روشن و دقیق است و باید به نتیجه برسد.

مظفری با اشاره به موانع پیش‌روی توسعه فضا‌های آموزشی تصریح کرد: موانع زیادی در این مسیر وجود دارد و نیازمند هماهنگی‌های گسترده‌ای هستیم. بر همین اساس پیشنهاد می‌کنم کمیته‌ای فنی تشکیل شود تا موضوعاتی نظیر نشان‌دارکردن منابع مالیاتی، استفاده از مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها و بهره‌گیری از گروه‌های جهادی با هزینه کمتر در آن بررسی و پیگیری شود.

وی افزود: باید ظرفیت‌های موجود را شناسایی، فهرست و فعال کنیم. برای نمونه، انجمن اولیا و مربیان به عنوان نزدیک‌ترین نهاد مردمی به مدرسه، پتانسیل بالایی در ساخت و حتی اداره مدارس دارد. همچنین سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های مردمی باید محور قرار گیرند.

استاندار خراسان رضوی با پیشنهاد تشکیل تیمی برای طراحی نقش علما و چهره‌های تأثیرگذار در هیئت‌امنای مدارس گفت: حضور شخصیت‌های معتبر در این هیئت‌ها، به‌ویژه در مناطق مختلف، می‌تواند بسیار اثرگذار باشد. اکنون نیز برخی علما در این فرایند مشارکت دارند که باید این الگو گسترش یابد.

مظفری با اشاره به ساختار هیئت‌امنایی خاطرنشان کرد: تشکیل ۷۰۵ مدرسه با الگوی هیئت‌امنایی می‌تواند ساختاری ۴۲۰۰نفره از نیرو‌های مردمی ایجاد کند. این ظرفیت باید منسجم، فعال و مؤثر باشد. پیشنهاد می‌کنم جلسات هیئت‌ها به‌صورت منظم، دو هفته یک‌بار، برگزار و صورت‌جلسات آن‌ها ارسال شود تا بتوانیم ایده‌ها و تجارب را به اشتراک بگذاریم.

وی همچنین پیشنهاد داد: یک روز رسمی به عنوان «روز تکریم خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی» نام‌گذاری شود تا این فرهنگ به‌صورت نمادین تقویت و نهادینه گردد. این نهضت که به برکت سفر ریاست‌جمهوری، همراهی مدیران استانی و لطف امام‌رضا(ع) شکل گرفته، باید زاینده ایده‌های نو و اثربخش باشد. با همدلی و برنامه‌ریزی منسجم، خراسان رضوی می‌تواند الگویی ملی در توسعه عدالت آموزشی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->