۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت

  • کد خبر: ۳۳۳۰۴۵
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت
فرمانده کل نیروی انتظامی کشور گفت: با برخورد‌های صورت گرفته با اراذل و اوباش طی سال گذشته و ابتدای امسال که با همکاری دستگاه قضا و فراجا صورت گرفته، شاهد کاهش حدود ۴۰ درصدی میزان درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار احمدرضا رادان روز شنبه در بیست و هشتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، مدیران عالی فراجا اظهار کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، فردی آشنا به همه امور قضا و مددکار انتظامی کل کشور است.

وی با بیان اینکه نیرو‌های انتظامی در اجرای ماموریت‌های خود خستگی را خسته کرده‌اند، عنوان کرد: نزدیک به ۴۰ ماموریت و وظیفه برعهده بخش انتظامی کشور قرار دارد که این ماموریت‌ها به صورت مستمر و شبانه‌روزی، در ایام تعطیل و غیرتعطیل انجام می‌شود. در ایام نوروز امسال، نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر از همکاران در آماده‌باش کامل بودند.

فرمانده کل انتظامی کشور بیان کرد: ما در انتظامی کشور، طی سال گذشته ۷۶ شهید را در راه امنیت مردم تقدیم کردیم؛ از درجه‌دار و افسر و افسر ارشد تا تک‌تیرانداز و کارشناس و مدیر و فرمانده؛ ما به مردم تعهد داده‌ایم که برای تامین امنیت آنها با کسی شوخی نداریم.

سردار رادان افزود: در نتیجه برخورد‌های صورت گرفته با اراذل و اوباش طی سال گذشته و ابتدای امسال که توسط دستگاه قضا و فراجا صورت گرفته است، شاهد کاهش حدود ۴۰ درصدی میزان درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی هستیم؛ امروز هم بخشی از اراذل و اوباش فراری هستند، اما بدانند که هرکجا باشند نیرو‌های ما به سراغ‌شان خواهند رفت.

وی خاطرنشان کرد: در حالت معمول، طی هر سال حدود ۶۰ میلیون بار تلفن‌های مرکز ۱۱۰ به صدا در می‌آید که ۲۶ میلیون مورد از آنها عملیاتی می‌شوند.

فرمانده کل نیروی انتظامی کشور گفت: خواستار ایجاد کارگروهی مشترک از دستگاه قضا و فراجا برای اصلاح و بازدارنده‌ کردن برخی مواد قانونی دارای اولویت و فوریت‌دار هستیم.

سردار رادان خاطرنشان کرد: ما با هم، هم‌قسم شده‌ایم که آرامش و آسایش خود را فدای آرامش و آسایش مردم کنیم و خواب را بر چشمان خود حرام کرده‌ایم تا بتوانیم ماموریت‌هایمان را به نحو احسن انجام دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->