زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

ویدئو | چرا انیو موریکونه فقید از اصطلاح «وسترن اسپاگتی» متنفر بود؟

  • کد خبر: ۳۳۳۶۳
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۴
ویدئو | چرا انیو موریکونه فقید از اصطلاح «وسترن اسپاگتی» متنفر بود؟
خیلی‌ها انیو موریکونه را با موسیقی‌هایی که برای وسترن‌های سرجیو لئونه ساخته می‌شناسند؛ اما او از اینکه به این فیلم‌ها «وسترن اسپاگتی» بگویند و او را با این ژانر به یاد بیاورند متنفر بود. موریکونه برای حدود ۵۰۰ فیلم موسیقی ساخته و برای خیلی‌ها از فیلم‌ها هم نساخته؛ مثل «پرتقال کوکی» که یکی از حسرت‌های بزرگ زندگی‌اش بود. اگر می‌خواهید درباره این‌ها بیشتر بدانید این ویدئو را با زیرنویس اختصاصی شهرآرانیوز ببیند.
شهرآرانیوز؛ اِنیو موریکونه (۱۰ نوامبر ۱۹۲۸ – ۶ ژوئیه ۲۰۲۰) آهنگساز، تنظیم‌کننده، رهبر ارکستر و نوازنده ایتالیایی بود.
 
او برای حدود ۳۰ فیلم‌ وسترن موسیقی ساخته است؛ ازجمله «یک مشت دلار» (۱۹۶۴)، «به خاطر چند دلار بیشتر» (۱۹۶۵)، «خوب، بد، زشت» (۱۹۶۶)، «روزی روزگاری در غرب (۱۹۶۸)» و «هشت نفرت‌انگیز» (۲۰۱۵).
 
با این‌حال موریکونه به ژانر وسترن محدود نمانده و در گونه‌های مختلف سینمایی موسیقی‌اش را عرضه کرده است؛ مشهورترین آن‌ها «روزی روزگاری در آمریکا» (۱۹۸۴)، «ماموریت» (۱۹۸۶)، «تسخیرناپذیران» (۱۹۸۷)، «سینما پارادیزو» (۱۹۸۸)، «هملت» (۱۹۹۰)، «باگزی» (۱۹۹۱)، «افسانه ۱۹۰۰»(۱۹۹۸)، «مالنا» (۲۰۰۰)، «بهترین پیشنهاد» (۲۰۱۳) هستند.
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->