ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه

  • کد خبر: ۳۳۳۶۵۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۹
قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه
اولین جلسه محاکمه عاملان قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی در حالی برگزار شد که دفاعیات عموی مقتول به عنوان طراح اصلی این جنایت به جلسه بعد موکول شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهر سال ۱۴۰۲ پسری جوان از مغازه‌اش خارج شد تا به خانه برود، اما دقایقی بعد حالش بد شد و پس از رساندن وی به بیمارستان چند روز بعد جان باخت.

پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد که وی بر اثر ورود سم خطرناک و کشنده‌ای به بدنش جان باخته است. تیم جنایی با بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته خیابانی که محل عبور وی بود، دریافت دو موتورسوار هنگام عبور از کنار وی ضربه‌ای سریع به پشت این پسر وارد کردند و به سرعت از محل دور شدند.

در بررسی‌های اولیه از سوی پلیس مشخص شد مقتول و پدرش که فردی ثروتمند بوده با عمویش بر سر ۴۰ میلیارد تومان اختلاف داشته‌اند. به این ترتیب مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران عموی مقتول به نام خسرو را احضار کردند که وی منکر دست داشتن در مرگ برادرزاده‌اش شد. اما با دستگیری یکی از موتورسواران وی اعتراف کرد که از سوی عموی مقتول اجیر شده بود تا او را به قتل برساند.

به این ترتیب خسرو و ۳ همدست او به نام‌های بهرام، نریمان و شاهین بازداشت شدند و بهرام به جنایت با تزریق سم مار اعتراف کرد. با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای جلسه پدر و مادر مقتول درخواست اشد مجازات کردند و معتقد بودند که عموی مقتول نیز باید قصاص شود.

پس از آن بهرام به جایگاه رفت و گفت: مادرم بیمار بود و به پول نیاز داشتم تا اینکه نریمان به من گفت که در ازای مبلغ ۲ هزار دلار می‌خواهم پسر جوانی به نام بابک را گوشمالی دهی. من هم پذیرفتم. از آنجا که به مسائل محیط زیستی علاقه‌مند بودم و با مار‌ها و سموم‌شان آشنا بودم، می‌دانستم که سم مار افعی پلنگی چند روزی او را زمینگیر می‌کند. من سم مار را گرفتم و با مقداری آب نمک رقیق کردم و در داخل سرنگ انسولین ریختم. در نهایت روز حادثه وقتی فهمیدیم که مقتول از مغازه‌اش خارج شده به سراغش رفتیم و در یک لحظه سرنگ را به پشتش وارد کردم. بعد هم ۲ هزار دلار را نقد از نریمان گرفتم و بلافاصله مار را داخل یک گونی گذاشتم و به شمال رفتم تا آب‌ها از آسیاب بیفتد. بعد از ۱۰ روز به تهران برگشتم. البته، چون مار مربوط به اکوسیستم ایران نبود و نمی‌شد آن را در شمال رها کرد، مار را به همدان بردم و در آنجا رها کردم. بعد هم فهمیدم پسر جوان مرده است. در حالی که من فقط می‌خواستم او چند روزی زمینگیر شود.

در ادامه نریمان به جایگاه رفت و گفت: من ماساژور بودم و در باشگاه بدنسازی کار می‌کردم. عموی مقتول معمولاً برای ماساژ پیش من می‌آمد. یک روز ماجرای اختلاف با برادر و برادرزاده‌اش را تعریف کرد و از من خواست برادرزاده‌اش را گوشمالی بدهم. او یک خانه در قیطریه به من داد و گفت بدون اجاره می‌توانم در آن ملک زندگی کنم. من هم بهرام را به او معرفی کردم و پس از آن دیگر به ماجرا ورود نکردم. بعد از اینکه متوجه شدم پسر جوان فوت کرده از ترسم به ترکیه رفتم و می‌خواستم به اروپا بروم که متوجه شدم از طریق اینترپل برایم اعلان قرمز صادر شده به همین خاطر به عراق رفتم و از ترس دستگیری در عراق به صورت غیرقانونی وارد ایران شدم و خودم را معرفی کردم.

در ادامه وکیل نریمان گفت: موکل من نقشی در ماجرا نداشته و وکلای خسرو از او خواسته بودند که به ایران برگردد و به عنوان طراح نقشه خودش را معرفی کند و در ازای آن ملک قیطریه را به نام او بزنند و یک میلیارد تومان هم پول نقد به او بدهند که موکلم نپذیرفت.

با پایان اظهارات وکیل، قضات ادامه رسیدگی به این پرونده و دفاعیات عموی مقتول را به روز بعد موکول کردند.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->