«تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟
سرخط خبرها

تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد

  • کد خبر: ۳۳۳۶۷۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸
تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد
کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که هواپیمای جنجالی قطر که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفته بود قصد پذیرش آن را دارد، "پروژه نیروی هوایی است" و ترامپ "هیچ ارتباطی با آن ندارد. "

به گزارش شهرآرانیوز، کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر اینکه خانواده سلطنتی قطر قصد اهدای این هواپیمای لوکس به دولت ترامپ را دارند که پس از بازسازی به عنوان ایر فورس وان در دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ استفاده خواهد شد، گفت رسانه‌ها "اطلاعات نادرست زیادی" درباره این هواپیمای هدیه منتشر کرده‌اند.

لیویت تاکید کرد: "بگذارید کاملاً شفاف صحبت کنم، دولت قطر و خانواده قطری پیشنهاد اهدای این هواپیما به نیروی هوایی آمریکا را داده‌اند و این هدیه با رعایت تمام تعهدات قانونی و اخلاقی پذیرفته خواهد شد.

سخنگوی دولت ترامپ افزود: این هواپیما توسط وزارت دفاع و نیروی هوایی آمریکا با بالاترین استاندارد‌ها بازسازی خواهد شد، این هواپیما هدیه‌ای شخصی به رئیس‌جمهور آمریکا نیست و تمام کسانی که هفته گذشته چنین مطلبی نوشتند باید گزارش‌های خود را اصلاح کنند، چرا که این یک هدیه به کشور ما و نیروی هوایی آمریکا است.

سی‌ان‌ان پیشتر گزارش داده بود که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) قصد دارد این هواپیمای بوئینگ ۷۴۷-۸ لوکس را بپذیرد که پس از تجهیز به امکانات امنیتی و اصلاحات لازم برای استفاده رئیس‌جمهوری، پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری ترامپ به کتابخانه ریاست‌جمهوری او اهدا خواهد شد.

رئیس جمهوری جمهوریخواه آمریکا استفاده شخصی از این هواپیما پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش را رد کرده است.

ترامپ هفته گذشته در یک مصاحبه ادعا کرد که مقامات قطری مستقیماً به او پیشنهاد هدیه دادن یک جایگزین لوکس برای ایر فورس وان را داده‌اند و نقل کرد که یک مقام قطری به او گفته بود: "اگر می‌توانم کمکی بکنم، اجازه دهید این کار را انجام دهم. "

این موضوع با واکنش‌های انتقادی از سوی هر دو حزب در کنگره مواجه شده است. تد کروز، سناتور جمهوری‌خواه گفت این هواپیما "مشکلات جاسوسی و نظارتی قابل توجهی ایجاد می‌کند. "

جک رید، سناتور دموکرات و عضو ارشد کمیته نیرو‌های مسلح نیز گفت پذیرش آن "خطرات ضداطلاعاتی عظیمی ایجاد می‌کند، زیرا ممکن است دسترسی یک کشور خارجی به سیستم‌ها و ارتباطات حساس را فراهم کند. "

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->