رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۳۸۲۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴
مصرف برق کشور روز گذشته، ۲۹ اردیبهشت‌ماه، از ۶۳ هزار مگاوات فراتر رفت و بر همین اساس تلاش برای مدیریت مصرف در بخش اداری شدت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف برق کشور روز گذشته در ساعت ۱۲ و ۲۱ دقیقه به ۶۳ هزار و ۵۰۷ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که رقم مصرف ۵۲ هزار و ۷۶۷ مگاوات بود از رشد ۱۰ هزار و ۷۴۰ مگاواتی برخودار شده است.

روز گذشته وزیر نیرو با هدف مصرف بهینه در بخش اداری کشور بخش نامه خاموشی سامانه‌های سرمایشی اداری بعد از پایان ساعت کار را صادر کرد و فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت بر این نکته تاکید کرد که دولت برنامه خاموشی را از خود آغاز کرده است.

بر این اساس و به دنبال افزایش مصرف برق، مدیرعامل شرکت توانیر از بانک‌ها و اماکن دولتی خواست تابلو‌های خود را خاموش کنند؛ در این زمینه شرکت توانیر اعلام کرد که دفتر مرکزی حراست توانیر گزارشی مبنی بر روشنایی نمای ساختمان و تابلوی بانک‌ها و ساختمان‌های دولتی در ساعات تعطیل، تهیه کرده است.

مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر در پی‌نوشت این گزارش دفتر مرکزی حراست دستور تشکیل گروه‌های اجرایی و پایش میدانی با هدف برخورد با بدمصرفی را صادر کرد.

وی روشن ماندن تابلوی برخی از ساختمان‌های دولتی و بانک‌ها بعد از تعطیلی ادارات و بازتاب منفی که در شرایط ناترازی برق در جامعه ایجاد می‌کند را مورد تاکید قرار داد و برهمین اساس، از معاونت هماهنگی توزیع توانیر خواست ضمن اخذ مصوبه از کارگروه مدیریت بهینه مصرف برق برای خاموش کردن تابلو‌های سردر و نمای ساختمان‌های دولتی و بانک‌ها، گروه‌های اجرایی برای پایش میدانی موضوع در شرکت‌های توزیع ایجاد و از ظرفیت نیروی مقاومت بسیج شرکت‌ها در این خصوص استفاده شود.

در گزارش حراست توانیر با اشاره به فعالیت بیش از ۱۹ هزار شعبه بانک در کشور، تاثیرات منفی روشن ماندن نمای ساختمان و تابلوی بانک‌ها بر فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف انرژی و تسری این موضوع به بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار وزارتخانه و ادارات زیرمجموعه دولت و سازمان‌ها و مراکز نظامی و انتظامی و ... مورد توجه قرار گرفت که مستلزم راه‌اندازی گروه‌های اجرایی و عملیاتی مدیریت مصرف به‌ویژه در شرایط ناترازی انرژی در کشور است.

خاموش کردن تابلو‌های بزرگ و پرنور ادارات از راهکار‌های کاهش بار اضافی در ساعات اوج بار عنوان شده و لزوم بهره‌برداری از روشنایی طبیعی روز در محیط‌های اداری، خاموش کردن روشنایی راهروها، استفاده از روشنایی موضعی و چراغ مطالعه برای کارکنان به جای روشنایی عمومی و خاموش کردن روشنایی ساختمان‌ها، معابر و محوطه‌های ادارات در کنار استفاده حداکثری از انرژی‌های تجدیدپذیر و مولد‌های اضطراری با توجه به الزام بخشنامه هیات وزیران در سال ۱۳۸۷ مورد تاکید قرار گرفته است.

همچنین با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهوری بر لزوم شروع برنامه‌های صرفه‌جویی از ادارات تصریح شده است: راه‌اندازی تیم‌های اجرایی و عملیاتی مدیریت مصرف برق در ادارات با استفاده از نیرو‌های صنعت برق به منظور رصد محیطی مصرف در کنار نصب لوازم اندازه‌گیری هوشمند و رسانه‌ای شدن برخورد با اماکن پرمصرف، کمک شایانی به گذر از شرایط ناترازی و تاثیر روانی مناسب در جامعه خواهد داشت و شهروندان را ترغیب می‌کند تا وضعیت مصرف انرژی را جدی گرفته و با عمل به توصیه‌های صرفه‌جویی، صنعت برق را در پویش‌های مدیریت مصرف برق همراهی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->