ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری چهار آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضا تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت

  • کد خبر: ۳۳۴۰۱۶
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با پیگیری‌های انجام شده، ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی تخصیص یافته که به‌صورت عادلانه میان شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی توزیع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی پیر صالحی  با اشاره به شرایط نامطلوب حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی، تاکید کرد که حل مشکلات این حوزه تنها با تلاش وزارت بهداشت ممکن نیست و همکاری نهادهایی، چون بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، بیمه‌ها، گمرک، وزارت نفت و وزارت ارتباطات ضروری است.

پیرصالحی ادامه داد: در برخی موارد، به علت مشکلات اجرایی، پرداخت‌ها به شرکت‌ها به طور مستقیم انجام نشده، اما تلاش شده از منابع داخلی جبران شود.

به گفته وی، تاکنون حدود ۵۰ تا ۵۵ درصد بدهی‌ها پرداخت شده و برای مابقی نیز برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

پیرصالحی همچنین افزود: علی‌رغم تصویب ۸۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توسط مجلس، هنوز بودجه‌ای به وزارت بهداشت پرداخت نشده و تأکید کرد که انتقال این اعتبارات به مصارف دیگر توسط دانشگاه‌ها تخلف محسوب می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به مشکلات ارزی گفت: شرکت‌ها در تأمین ارز و واردات دچار مشکل‌اند و بانک مرکزی نیز در تخصیص و تأمین ارز با چالش جدی روبروست.

وی اظهار داشت: برای ایجاد ذخایر راهبردی ۷۰۰ میلیون دلار در نظر گرفته شده که برای تأمین نیاز شش‌ماهه کفایت نمی‌کند و رقم واقعی حدود ۲.۵ میلیارد دلار است، اما تسهیلات ریالی مربوطه هنوز عملیاتی نشده است.

پیرصالحی درباره افزایش قیمت شیرخشک‌های متابولیک و رژیمی نیز توضیح داد: به دلیل قطع ارتباط مستقیم با کارخانه‌های اروپایی، خرید از بازار ثانویه انجام می‌شود که هزینه‌ها را بالا برده است. همچنین تغییر نرخ ارز تجهیزات نیز بر افزایش قیمت‌ها تأثیرگذار بوده و ضرورت حمایت بیمه‌ها را بیشتر کرده است.

وی بر لزوم پیگیری مستمر توسط دانشگاه‌ها برای جلوگیری از انباشت بدهی‌ها تأکید کرد و گفت: همکاری سایر دستگاه‌ها برای حفظ سلامت مردم ضروری و حیاتی است.

پیرصالحی با اشاره به کاهش منابع ارزی و دشواری‌های انتقال همان میزان محدود ارز موجود، تأمین دارو، تجهیزات و مواد اولیه را با چالش جدی توصیف کرد و گفت: در یک ماه اخیر پرداخت‌های ارزی به شرکت‌های خارجی به‌شدت کاهش یافته و در صورت ادامه این وضعیت، کشور با کمبود اقلام حیاتی روبه‌رو خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، بدهی انباشته وزارت بهداشت به حدود ۹۵ هزار میلیارد تومان رسیده که بخش بزرگی از آن مربوط به مطالبات شرکت‌های دارویی و تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی است.

وی درباره تبعات حذف ارز ترجیحی گفت: با جهش نرخ ارز از ۴۲۰۰ به ۲۸۵۰۰ تومان، قیمت تمام‌شده بسیاری از اقلام چند برابر شده و بیمه‌ها باید این مابه‌التفاوت را جبران کنند. تأخیر چندماهه در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها نیز موجب شده در توزیع برخی اقلام مانند شیرخشک اختلال ایجاد شود. در عین حال، بسیاری از تولیدکنندگان به دلیل نداشتن نقدینگی، امکان خرید ارز یا تهیه مواد اولیه را ندارند.

معاون وزیر بهداشت از کمبود‌های ظاهراً کوچک ولی تأثیرگذار مانند برق، گازوئیل ژنراتور‌ها و بسته‌بندی نام برد و بیان کرد: این موارد می‌توانند کل زنجیره تولید را دچار اختلال کنند.

پیرصالحی در ادامه نسبت به مصرف غیرمنطقی برخی اقلام مثل شیرخشک هشدار داد و از تجربه موفق دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مدیریت مصرف آلبومین به‌عنوان الگویی مثبت یاد کرد.

وی در پایان تأکید کرد: بدون مشارکت نهادهایی، چون بانک مرکزی، وزارت نفت، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه، حل این چالش‌ها ممکن نیست و گزارش‌های میدانی دانشگاه‌ها باید مبنای سیاست‌گذاری ملی قرار گیرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->