پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟

  • کد خبر: ۳۳۴۰۵۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۶
والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟
خراسان رضوی یک روانشناس بالینی گفت: والدین باید خود را در شرایط فرزندان‌شان قرار دهند و به توانایی‌ها و سطح علمی خود فکر کنند، وقتی فرزند باید بهترین باشد، والدین باید در نظر داشته باشند که آیا خودشان در همان شرایط بهترین بوده‌اند یا خیر؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین روزبهانی با اشاره به مدیریت فضای خانه در ایام امتحانات فرزندان، اظهار کرد: ایام امتحانات یک زمان ویژه است و نیازمند مدیریتی هوشمندانه از سوی والدین برای ایجاد فضایی مناسب برای درس خواندن فرزندانشان است. مهم‌ترین نکته در این زمان، کاهش بار روانی و استرس است که می‌تواند تأثیر زیادی بر عملکرد دانش‌آموزان داشته باشد.

این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه والدین باید در نظر داشته باشند که انتظارات بیش از حد از فرزندان می‌تواند آسیب‌زا باشد، خاطرنشان کرد: فشاری که به دلیل انتظارات بالا ایجاد می‌شود، می‌تواند میزان کورتیزول در بدن را افزایش داده و در نتیجه عملکرد مغز را تحت تأثیر قرار دهد، بنابراین انتظار نداشته باشیم که فرزندان همیشه نمرات عالی یا بسیار بالایی کسب کنند.

وی گفت: انتظارات غیرمنطقی می‌تواند فشار روانی بالایی را در دانش‌آموز ایجاد کند و حتی نتواند انتظارات ساده را برآورده کند، بنابراین انتظار بیش از حد از فرزندان می‌تواند منجر به افزایش فشار روانی، احساس شکست و ناامیدی و بی‌انگیزگی شود.

روزبهانی درباره اینکه لازم است والدین در ایام امتحانات فضایی آرام و بدون حواس‌پرتی برای فرزندانشان فراهم کنند، تصریح کرد: در اوقات امتحانات بهتر است مهمانی‌ها محدود شوند و از هر نوع آزار و حواس‌پرتی کاسته شود. والدین باید درک کنند که در ایام امتحانات، فرزندان ممکن است رفتار‌هایی از خود بروز دهند که در شرایط عادی از آنها سر نمی‌زند. واکنش مناسب والدین در این شرایط، درک و همدلی با فرزندان است و باید از سرزنش و انتقاد پرهیز شود.

این استاد دانشگاه یادآور شد: در دوران امتحانات والدین باید با آرامش و در کنار فرزندانشان باشند تا احساس امنیت و آرامش بیشتری به آنها منتقل کنند؛ گفت‌و‌گو با فرزندان بخصوص در زمان‌های مشترک مانند هنگام غذا خوردن می‌تواند تأثیر مثبتی در کاهش استرس آنها در ایام امتحانات داشته باشد.

وی با بیان اینکه استرس در زمان امتحانات معمولاً ناشی از یک مثلث اضطراب است که شامل باورها، افکار و احساسات جسمانی می‌شود، مطرح کرد: والدین می‌توانند با بررسی باور‌های نادرست دانش‌آموزان در خصوص امتحان به آنها کمک کنند تا از انتظارات غیرمنطقی مانند «باید شاگرد اول شوم» فاصله بگیرند و درک کنند که مهم‌تر از همه تلاش است.

روزبهانی عنوان کرد: به علاوه والدین می‌توانند با آموزش تکنیک‌های ذهن‌آگاهی به کاهش تنش‌های جسمانی مانند تپش قلب، دل‌درد و حالت تهوع کمک کنند. همچنین پرهیز از نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، نوشابه و انرژی‌زا‌ها به کاهش استرس کمک خواهد کرد، مواجهه با شرایط مشابه امتحان در منزل نیز می‌تواند به کودکان کمک کند تا اضطراب خود را کاهش دهند. این موارد یک رویکرد چندبعدی است که شامل همکاری هر دو طرف می‌شود.

این روانشناس بالینی افزود: والدین باید انتظارات خود را بر اساس توانایی‌های واقعی فرزندان خود تنظیم کنند، چراکه فشار بیش از حد می‌تواند به عملکرد ضعیف‌تر و ناامیدی در بلندمدت در فرزندان منجر شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->