فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد
سرخط خبرها

ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند

  • کد خبر: ۳۳۴۰۵۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
  • ۱
ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند
طبق گفته ناسا، فعال‌ترین منطقه خورشید درحال چرخش به‌سمت زمین است. ناسا هشدار می‌دهد این اتفاق ممکن است در روز‌ها و هفته‌های آینده با شفق‌های قطبی دیدنی، خاموشی‌ها و قطعی برق همراه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رصدخانه دینامیک خورشیدی ناسا ۱۳ و ۱۴ مه (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت) قدرتمندترین طوفان‌های خورشیدی سال ۲۰۲۵ را ثبت کرد. شراره ۲۳ اردیبهشت از نوع X۱.۲ و شراره روز بعد از نوع X۲.۷ بود که از قدرتمندترین شراره‌ها هستند. به گفته ناسا، اروپا، آسیا و خاورمیانه در رویداد ۲۴ اردیبهشت دچار اختلال ارتباطات رادیویی شدند.

ناسا همچنین اعلام کرد خروج شراره‌ها و فوران‌های خورشیدی مداوم از منطقه‌ای در خورشید همچنان می‌توانند بر ارتباطات رادیویی، شبکه‌های برق، سیگنال‌های ناوبری تأثیر بگذارد و خطراتی برای فضاپیما‌ها و فضانوردان ایجاد کند.

خورشید در‌حال‌حاضر در اوج چرخه فعالیت ۱۱ ساله خود قرار دارد که شراره‌های خورشیدی قدرتمند ایجاد می‌کند. شراره‌های خورشیدی می‌توانند با شفق‌های قطبی ناشی از فوران‌های تاجی (CME) همراه باشند. این اتفاق زمانی می‌افتد که ذرات باردار خورشید از جو زمین عبور می‌کنند و شفق‌های رنگارنگی به وجود می‌آورد.

درکل، شراره‌های خورشیدی براساس قدرت در ۵ کلاس A، B، C، M و X رتبه‌بندی می‌شوند که در هر مرحله انرژی شراره‌ها تقریباً ۱۰ برابر بیشتر می‌شود. شراره خورشیدی اخیر نیز X۲.۷ بود که انرژی بسیار بالایی دارد و به‌ندرت رخ می‌دهد. این فوران انفجاری از اشعه ایکس و تابش فرابنفش شدید را با سرعت نور به‌سمت زمین پرتاب و جو بالایی آن را یونیزه کرد. این اتفاق ناگهانی سیگنال‌های رادیویی با فرکانس بالا را مختل کرد و منجر به قطع ارتباط برخی اپراتور‌های رادیویی شد.

در ادامه این فوران‌ها، بخش فعال خورشید به سمت زمین می‌چرخد و انتظار می‌رود شفق‌های قطبی و خاموشی‌های احتمالی در زمین ایجاد کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایران
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
0
0
خاک توسرتون که دیگه هیچ بهانه ای واسه برق نداشتین خورشید کردین بهانه کم کم خداوپیرو پیغمبرا هم میان وسط واستون
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->