سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | این پروژه شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موزه ملی غذا در مشهد افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۴۱۸۸
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶
موزه ملی غذا در مشهد افتتاح می‌شود
در حاشیه دومین روز از از نمایشگاه ملی بورس، بانک، بیمه و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس»، تفاهم‌نامه احداث نخستین مرکز گردشگری غذا در خراسان رضوی با عنوان «موزه ملی غذا» امضا شد تا بر این اساس، مشهدالرضا(ع) تا پایان ۱۴۰۶ میزبان یک موزه ملی برای معرفی غذای بومی خراسان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حاشیه دومین روز از از نمایشگاه ملی بورس، بانک، بیمه و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس»، تفاهم‌نامه احداث نخستین مرکز گردشگری غذا در خراسان رضوی با عنوان «موزه ملی غذا» امضا شد تا بر این اساس، سازمان همیاری شهرداری‌های استان با همکاری مؤسسه ملی پژوهش علوم و صنایع غذایی، بزرگ‌ترین مرکز متمرکز بر حوزه گردشگری غذا را تا پایان چشم‌انداز ۱۴۰۶ در مشهد احداث کند.

برندسازی از غذای خراسان رضوی در موزه غذا

سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: در حوزه جذب گردشگر، یکی از مؤلفه‌های مهم همین گردشگری غذاست. امروزه الگو‌های موفقی در دنیا وجود دارد که فقط متمرکز بر معرفی غذا‌های یک منطقه، سالیانه هزاران و حتی میلیون‌ها گردشگر را از اقصی‌نقاط دنیا جذب می‌کنند و همین چرخه مالی، صنایع غذایی آن منطقه را نیز رونق می‌دهد.

وی افزود: ما می‌توانیم از ظرفیت‌های استان در حوزه غذا برای جذب گردشگر استفاده کنیم. یکی از مؤلفه‌های تحقق این هدف نیز برپایی موزه غذاست که در آن می‌تواند آموزش و پژوهش صورت بگیرد، برای غذا برندسازی شود و محفلی برای گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان باشد. خوشبختانه الگویی هم از این ایده در کشور وجود ندارد و به نظر اگر بتوانیم با سرعت این تفاهم‌نامه را به سرانجام برسانیم، تا پایان دوسال آینده یک موزه بسیار مترقی غذا خواهیم داشت که الگوی کشور خواهد شد.

افزایش ماندگاری زائر با احداث موزه ملی غذا

احسان عظیمی‌راد، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، نیز با اشاره به گستردگی جامعه هدف خدمت در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اساساً موزه غذا در هر نقطه از ایران اسلامی می‌تواند کانون جذب گردشگر باشد، اما این استعداد در خراسان رضوی خیلی قوی‌تر است؛ چون ما همین الان هم سالیانه بیش از ۳۰ میلیون زائر داریم که در کنار فضا‌های فرهنگی و زیرساخت‌های تفریحی می‌توانند از موزه ملی غذا هم بازدید کنند و این کمک ویژه‌ای برای افزایش ماندگاری زائر خواهد بود.

وی ادامه داد: به این ترتیب، هم مهمانان علی‌بن موسی‌الرضا(ع) می‌توانند با فرهنگ غنی خطه خراسان و مردم مشهد بیشتر آشنا شوند و هم گردش مالی حاصل از معرفی، برندسازی و خرید غذا‌های محلی، زمینه اشتغال و فرصت‌های اقتصادی را فراهم خواهد کرد.

موزه غذا، موتور محرک جذب زائر و گردشگر

در ادامه این مراسم، ابوالفضل طیبی، مدیرعامل سازمان سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی، نیز تصریح کرد: تنوع غذایی در استان خراسان رضوی با بیش از ۳۰ میلیون زائر و گردشگر به‌قدری فراوان و جذاب است که به نظرم خودش می‌تواند یک موتور محرک در حوزه گردشگری باشد و سازمان همیاری با شرکت‌های تابعه متنوعی از جمله مؤسسه صنعتی گوشت مشهد و شرکت ژلاتین آریا، می‌تواند نقش خاص و ویژه‌ای در این فرایند ایفا کند.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه از چندجهت حائز اهمیت است؛ هم بررسی تنوع غذایی در حوزه گردشگری، هم پژوهش و مطالعه در نوع مواد اولیه غذایی و البته کمک بزرگی که به ما در فرایند تولید بهتر محصولات غذایی خواهد کرد. ما باور داریم که این تفاهم‌نامه می‌تواند تا سال ۱۴۰۶، خبر بهره‌برداری از موزه ملی غذا را به گوش مردم مشهد، هم‌استانی‌های عزیز و همه علاقه‌مندان در سراسر کشور برساند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->