تاریخ و ساعت بازی استقلال و صنعت نفت در جام حذفی | نبرد آتشین برای جباری فرارسید توافق نهایی فدراسیون فوتبال با سعید دقیقی حسینی بعد از جام حذفی، از استقلال می‌رود اندونگ بازی با صنعت نفت را از دست داد جباری: فقط به قهرمانی در جام حذفی فکر می‌کنیم تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- سال ۱۳۷۸‌- قسمت سوم درباره مسابقات پرش با اسب قهرمانی استان خراسان رضوی | هیجان مانژ پیشنهاد ۱۸۲ میلیون یورویی برای رونالدو! واکنش سیدورف به خبر استقلالی شدنش + عکس همه چیز درباره اختلاف بانک شهر و پرسپولیس روانخواه و دقیقی، گزینه‌های نهایی سرمربیگری تیم امید گلزاده، لژیونر جدید والیبال ایران در ایتالیا کیست؟ + سوابق بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد! قهرمانی استقلال در جام حذفی هیچ پاداشی ندارد انفجار قیمت، سقوط کیفیت | بازی میلیاردی با آبروی فوتبال قلعه نویی لیست اولیه تیم ملی را اعلام کرد بحران بزرگ استقلال برای تمدید قرارداد حسینی، اندونگ و رضاییان
سرخط خبرها

تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- سال ۱۳۷۸‌- قسمت سوم

  • کد خبر: ۳۳۴۲۰۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۶
تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- سال ۱۳۷۸‌- قسمت سوم
قدمت ورزش نوین در خراسان به اواخر قرن ۱۳ خورشیدی برمی گردد. در حدود ۱۲۰ سالی که از اولین نشانه‌های بروز ورزش‌های نوین در مشهد می‌گذرد، صد‌ها ورزشکار در رشته‌های مختلف افتخارآفرینی کرده‌اند.

حسین نخعی‌شریف| به گزارش شهرآرانیوز، نام‌هایی که برخی از آن‌ها نه تنها در تاریخ ورزش خراسان، بلکه در پهنه ورزش ایران ماندگار شده‌اند. آنچه در ادامه می‌خوانید، معرفی یکی از این صد‌ها بزرگ ورزش خراسان است که به همت و تلاش ستودنی حسن باغبان در چهار جلد کتاب ارزشمند دایرةالمعارف نامداران ورزش خراسان گردآوری و تدوین شده است.

پیروزی شیرین با گل‌زنی گل‌زن جدید

مشکی‌ها، یکشنبه ۷‌شهریورماه ۱۳۷۸، در ورزشگاه خانگی‌شان به‌مصاف تراکتورسازی تبریز رفتند؛ دیداری که در حضور ۶ هزار تماشاگر به قضاوت مسعود مرادی با کمک منصور صفایی و حسن نوشه‌ور برگزار شد. بازی با حملات سیاه‌جامگان آغاز شد و در‌حالی‌که برتری نسبی با آنها بود، این شاگردان محمدحسین ضیایی بودند که دقیقه ۴۰ صاحب گل شدند؛ جایی که داوود رستمی روی یک ضربه خطا از ۲۵‌متری توپ را در کنج دروازه صلاح‌الدین اونق کاشت. میثاقیان نیمه دوم را انتحاری آغاز کرد و هر سه تعویض خود را تا دقیقه ۵۰ انجام داد که حاصل آن دو گل دقایق ۵۳ و ۵۴ حمید ابراهیمی بود. دو گل کاملا مشابه، اولی را بخشعلی رحیمی سانتر کرد و دومی را رمضان شکری. گل‌زنی ابراهیمی، نوید یک مهاجم آماده را به مشکی‌ها داد تا جای خالی گل‌چشمه را حس نکنند. بعد از این گل، تبریزی‌ها روی دروازه ابومسلم خیمه زدند؛ اما دفاع مشکی‌ها، پرتوان و البته کمی هم با چاشنی خشونت، مانع گل‌زنی حریف شدند. البته ۱۰ دقیقه پایانی بر ابومسلم بسیار سخت گذشت؛ چون حسین الفاطمی و بخشعلی رحیمی مصدوم شدند که دومی قادر به ادامه بازی نبود و، چون میثاقیان هر سه تعویضش را انجام داده بود، به‌ناچار ابومسلم ۱۰ دقیقه، ده‌نفره بازی را ادامه داد. البته بازی همراه با مصدومیت رحیمی هم تاوان سنگینی برایش داشت و مجبور شد پس از جراحی پای مصدومش تا نیم‌فصل خانه‌نشین شود. درگیری محمد نیک‌سیرت از ابومسلم با یونس باهنر از تراکتورسازی هم برای هرکدامشان یک کارت داشت. تشویق عبدالجلیل گل‌چشمه، مهاجم تراکتور، از سوی هواداران ابومسلم نیز نشان داد مشهدی‌ها هنوز مهاجم ترکمن فصل قبلشان را دوست دارند.

دومین برد متوالی ده نفره ابومسلم

ابومسلم با روحیه مضاعف از پیروزی مقابل تراکتورسازان، جمعه ۱۹ شهریورماه ۱۳۷۸ در ورزشگاه شهید شیرودی تهران به‌مصاف سایپا رفت. شاگردان حمید علیدوستی به گمان یک برد آسان در حضور ۳ هزارتماشاگر به‌مصاف نماینده مشهد رفتند و تا به خود جنبیدند، دوگل در کیسه‌شان بود. هنوز چهار دقیقه از بازی نگذشته بود که هادی عبدا... زاده، توپ را به قصد یارانش از نزدیکی‌های خط کرنر ارسال کرد، اما ابراهیم میرمحمدی، مدافع سایپا، با دست توپ را لمس کرد تا داور، فرمان پنالتی بدهد و رمضان شکری، گل‌زنی کند. شکری با خونسردی تمام با ضربه‌ای محکم، توپ را خلاف جهت حرکت محمد محمدی، دروازه‌بان سایپا زد. دقیقه ۱۰، شوت سرکش هادی عبدا... زاده دور از دستان محمد محمدی به تور بوسه زد تا ابومسلم ۲ بر ۰ از حریف صاحب‌نامش پیش بیفتد. این درحالی بود که دقیقه ۳ و ۷ هم تیرک دروازه سایپا روی ضربات اکبر مختاری و محمد نیک‌سیرت، لرزیده بود. با فروکش‌کردن حملات ابومسلم، سعید رجبی روی پاس بهروز پرورش‌خواه و با جا‌گذاشتن حسن بادامکی، اختلاف را دقیقه ۲۱ به یک رساند. بعد از این گل بازی رنگ خشونت گرفت که مماشات داور باعث تشدید آن شد. در این دقایق مصدومیت عبدا... زاده مهاجم و قره‌چه دروازه‌بان ابومسلم، دو تعویض اجباری را در دقایق ۲۳ و ۲۹ به ابومسلم تحمیل کرد تا صلاح‌الدین اونق و قاسم خادمی جایگزینشان شوند که هر دو هم تا پای جان جنگیدند. دریافت کارت زرد دوم رمضان شکری در دقیقه ۵۹ هم ابومسلم را ده‌نفره کرد؛ اما جنگندگی و تعصب مثال‌زدنی ابومسلمی‌ها در این روز باعث شد تا یک پیروزی شیرین نصیب آنها شود. البته این بازی با همین نتیجه خاتمه نیافت و دو گل دیگر هم ازخط دروازه‌ها گذشت. دقیقه ۷۸ پاس خوب علی حنطه به حمید ابراهیمی رسید و درحالی‌که دفاع سایپا به گمان آفساید ایستاده بود، سومین گل ابومسلم به ثمر رسید. یک دقیقه بعد هم بهنام ابوالقاسم‌پور گل دوم سایپا را به ثمر رساند. ۱۰ دقیقه پایانی نارنجی‌پوشان تهرانی با سانتر‌های پیاپی، قصد گشودن دروازه ابومسلم را داشتند؛ اما هربار دست‌خالی برگشتند، مهم‌ترین خطر هم در دقیقه ۷۸ بود که اونق با شجاعتی مثال‌زدنی توپ را از سه‌متری دروازه از روی پای ابوالقاسم‌پور دور کرد. ابومسلم با این پیروزی شش‌امتیازی شد و در جایگاه ششم قرار گرفت. محمد شجاعی با کمک کریم اصغرزاده و محرم اقبال، داوران این بازی پربرخورد بودند که سعید رجبی، بهروز پرورش‌خواه و مجتبی تقوی از سایپا را با کارت زرد و رمضان شکری از ابومسلم را با کارت سرخ، جریمه کردند. کمیته انضباطی هم پس از بررسی حوادث این بازی، رمضان شکری را دوجلسه دیگر و ابومسلم را نیز به پرداخت ۵۰۰‌هزار ریال محکوم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->