کارت زرد مجلس به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیر فرهنگ و ارشاد در صحن علنی مجلس: نگاه ما این است که عدالت استانی را راعایت کنیم + فیلم صداوسیما مجری‌گری «مهرشاد سهیلی» در تلویزیون را تکذیب کرد + عکس «بررسی وطن در دنیای کودک و نوجوان» در حوزه هنری خراسان رضوی بازیگر نقش ایلان ماسک معرفی شد + عکس مهرشاد سهیلی مجری برنامه اردوگاه شد + عکس موج انتقادها از فیلم جدید «نولان» | «اودیسه» در یک منطقه اشغالی فیلم‌برداری شده است حکایت دوستی عمو خرسه رقابت رسانه‌ها در جشنواره «داستان ایستادن» + فراخوان قائم‌مقام معاونت امور استان‌های رسانه ملی مشخص شد تصویری جدید از «شیرین» و «امیر» در پشت صحنه سریال «تاسیان» + عکس وزیر ارشاد، فردا (۷ مرداد)، برای پاسخ به یک سؤال راهی مجلس می‌شود عروسک جدید برنامه «کارناوال» | آیا «افتو» دارای رقیب می‌شود؟ پوستر برنامه «شفرونی» منتشر شد | برنامه جدید احسان علیخانی + عکس تیزر انیمیشن سینمایی «فرمانروای آب» منتشر شد سیدرسول فاطمی، هنرمند جوان تعزیه و تئاتر، درگذشت + علت فوت سریال انیمیشنی «هیس‌طوری» آماده نمایش شد برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معرفی برندگان جایزه نوعی نگاه کن ۲۰۲۵

  • کد خبر: ۳۳۴۳۶۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
معرفی برندگان جایزه نوعی نگاه کن ۲۰۲۵
در حالی که به پایان راه جشنواره هفتادوهشتم کن نزدیک می‌شویم، بخش جنبی نوعی نگاه برندگان خود را معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ که برای تجلیل از سینمای مکتشف، فیلم‌های خود را انتخاب می‌کند، امسال ۲۰ فیلم بلند را به نمایش درآورد که ۹ فیلم از این میان، اولین فیلم‌های بلند سازندگان خود بودند و برای جایزه دوربین طلایی نیز رقابت می‌کنند.

در حالی که امسال «آسمان موعود» ساخته اریگه سهیری فیلم افتتاحیه این بخش بود، فیلم شیلیایی «نگاه مرموز فلامینگو» درباره زندگی یک خانواده در این کشور به عنوان بهترین فیلم انتخاب شد.

هیئت داوران به ریاست مالی منینگ واکر کارگردان، فیلمنامه‌نویس و فیلمبردار بریتانیایی و با اعضایی که شامل لوییز کوروسویه کارگردان و فیلمنامه‌نویس فرانسوی-سوئیسی، وانیا کالودیرچیچ مدیر کروات جشنواره بین‌المللی فیلم روتردام، روبرتو مینروینی کارگردان، تهیه‌کننده و فیلمنامه‌نویس ایتالیایی و ناهوئل پرز بیسکایارت بازیگر آرژانتینی بود، به انتخاب بهترین‌های این بخش پرداختند.

برندگان عبارتند از:

جایزه نوعی نگاه: «نگاه مرموز فلامینگو» اولین ساخته دیگو سسپدس

جایزه هیئت داوران: «یک شاعر» ساخته سیمون مسا سوتو

بهترین کارگردانی: عرب و تارزان ناصر برای فیلم «روزی روزگاری در غزه»

بهترین بازیگر مرد: فرانک دیلان برای فیلم «بچه شیطون» به کارگردانی هریس دیکینسون

بهترین بازیگر زن: سلیو دیارا برای «من فقط در طوفان استراحت می‌کنم» به کارگردانی پدرو پینیو

بهترین فیلمنامه: «زین» اولین فیلم هری لایتون

پیش از این، بخش مستقل «هفته منتقدان» که به تجلیل از استعداد‌های نوظهور سینمای جهان می‌پردازد هم برندگان خود را معرفی کرده بود و کمدی درام «روح مفید» به کارگردانی راتچاپوم بونبونچاچوک از تایلند را به عنوان برنده اصلی برگزید.

جایزه هیئت داوران نیز به مستند «ایماگو» به کارگردانی دِنی اومار پیتسائف رسید و جایزه استعداد نوظهور به پائولین لوک برای فیلم «نینو» اهدا شد. جایزه بهترین فیلم کوتاه هفته منتقدان را نیز «لمینا» ساخته رندا معروفی دریافت کرد.

هیئت داوران این بخش به ریاست کارگردان اسپانیایی رودریگو سوروگویِن و همراهی ژیهان بوگرین، ژوزه دزایی، یولینا اوینا بهارا و بازیگر بریتانیایی دنیل کالویا، برندگان این بخش را انتخاب کردند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->