ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی: مذاکرات با اتکا به قدرت نیروهای مسلح انجام شود

  • کد خبر: ۳۳۴۳۹۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی: مذاکرات با اتکا به قدرت نیروهای مسلح انجام شود
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، تاکید کرد: اگر می خواهیم مذاکرات به نفع ملت ایران تمام شده باید از موضع قدرت با آمریکایی ها روبه رو شده و دست نیروهای مسلح در روند مذاکرات روی ماشه باشد تا اگر دشمن دچار خطایی شد پاسخ مهلکی دریافت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریدون عباسی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری پیرامون مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، بیان کرد: دو. عبارت «پرونده» و «خط قرمز» کلماتی است که در طول ۲۲ سال گذشته پیرامون فعالیت های هسته ای ایران مطرح شده است. اگر یک تحلیل تاریخی داشته باشیم، از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ همین مباحث مطرح بود. یک تفکری در جامعه ما وجود دارد که آن موقع دستگاه اجرایی را در دست داشت، شورای عالی امنیت ملی را در دست داشت و خواهان سازش با غرب بودند. آن موقع خطوط قرمز را کنار گذاشتند و در رسانه ها مطرح می کردند که تعلیق ها داوطلبانه است.

ایران در ازای تعلیق فعالیت های هسته ای خود قطعنامه های شورای حکام را دریافت کرد

وی اظهار کرد: یک  زمانی غنی‌سازی و راکتور  اراک را تعطیل کردند و می‌گفتند تعلیق ها داوطلبانه است. اما  در ازای تعلیق های داوطلبانه از سوی ایران، قطعنامه های شورای حکام آژانس را دریافت می کردند. یعنی سه کشور اروپای بعد از توافق و عقب نشینی تیم مذاکره کننده ما، می رفتند علیه ما پیش نویس قطعنامه شدید لحنی را به آژانس تقدیم می کردند و بعد از آن چین و روسیه کمی متن را رقیق می کردند، ولی قطعنامه تصویب می شد. همه این ها پایه های  قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران شد که سخت ترین آن قطعنامه ۱۹۲۹ بود که در دولت دهم علیه ما صادر شد.

دشمن با تنگ کردن حلقه تحریم ها به دنبال گرفتن سرمایه اجتماعی نظام است

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، تصریح کرد: یک جریان فکری در جامعه ما وجود دارد که می خواهد دستاوردهای کشور را کنار بگذارد که این امر به اصل و مبانی انقلاب آسیب می زند.  در سال ۱۳۹۲ این جریان فکری دوباره آمد و دستگاه اجرایی را در دست گرفت. دشمنان کشور ما را تحریم می کنند و معیشت  مردم را هدف قرار می دهند. دشمنان  برنامه بلند مدت دارند. ۲۰ سال است که مرتب حلقه محاصره و تحریم را تنگ تر می کنند تا سرمایه اجتماعی را از نظام ما بگیرند. یعنی مردم فکر کنند سختی ها به کم کاری مسئولان باز می گردد. دیدگاهی که دستگاه اجرایی را در دست می گیرد خیلی مهم است که در چارچوب علوم انسانی غرب کند نیا به مبانی نظری مقاومت در اداره کشور معتقد باشد.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی: مذاکرات با اتکا به قدرت نیروهای مسلح انجام شود

وی خاطرنشان کرد: ما این تناقض بین دو دیدگاه را در کشور داریم که در مذاکرات نیز خود را نشان می‌دهد. فلذا رهبری معظم هشدارهای لازم را می‌دهد. در سال ۱۳۸۴ زمانی که دولت آقای احمدی‌نژاد انتخاب شد، ایشان دیکته کردند همان دولتی که تعلیق ها را پذیرفته است باید تعلیق ها را در حوزه هسته ای بردارد.  آشوب هایی که در سال ۸۸ در کشور ایجاد شد؛ سبب گردید تا دشمن طمع کند تا سرمایه اجتماعی را بیشتر از نظام دور کند. تا حدی هم موفق شدند.  این روی موضوع هسته ای ما خیلی تاثیر گذاشت.

ایران در پاییز ۹۲ همه دستاوردهای هسته ای خود را داد اما چیزی به دست نیاورد

رئیس سابق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: در فروردین ماه سال ۱۳۹۴ رهبری در مشهد مقدس فرمودند که من به مذاکرات خوش بین نیستم. باتوجه به فشاری که به رهبری وارد کردند ایشان اجازه دادند. قبل از سال ۹۲ نیز دو مرتبه مذاکره انجام شد. هم به صورت رسمی دبیر شورای عالی امنیت ملی با پنچ بعلاوه یک صحبت می کرد و هم جناح  غرب گرا در عمان با آمریکایی ها مذاکره می کردند. این برای امروز نیست. اینکه رهبری می فرمایند تجربه، همه این ها تجربه شده است. در سال ۹۲ رهبری این جمله را گفتند اما در پاییز سال ۹۲ تمام دستاوردهای اصلی کشور در حوزه هسته ای داده شد اما هیچ به دست نیاوردیم. بازهم جامعه دو قطبی شد. رهبری معظم تاکید کردند  که حتما مجلس  و شورای عالی امنیت ملی در خصوص برجام  نظر دهد. سپس خودشان نیز ۹ شرط برای اجرای برجام گذاشتند.

آمریکا و رژیم صهیونیستی با اصل نظام مشکل دارند

وی افزود: خطوط قرمز ایران در برجام ۲۸ مورد بود که به دولت اجازه داده شد تا برجام را اجرایی کند. آیا این خطوط قرمز در آن مقطع رعایت شد؟ گفته شد تحریم ها بلافاصله بعد برجام برداشته می شود. آیا اینگونه شد. هرچه که غرب می خواهد آثار به وجود آمده توسط انقلاب اسلامی در جهان را پاک کند، عده ای داوطلب هستند که این کار را انجام دهند. آمریکا و رژیم  صهیونیستی با اصل انقلاب اسلامی مشکل دارند. آنها نمی خواهند که  انقلاب اسلامی به عنوان یک الگوی موفق سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و علمی مطرح شود؛ چراکه سایر کشورها نیز به انقلاب اسلامی تکیه می کند تا از یوغ استکبار نجات پیدا کنند.

مذاکرات در سایه زیاده خواهی غربی ها به نتیجه نمی رسد

عباسی در ادامه خاطر نشان کرد: امروز ما با جنگ حق و باطل مواجه هستیم. جمهوری اسلامی حق است و آن هایی که مقابل ما هستند باطل هستند. تا موقعی که زیاده خواهی غربی ها وجود داشته باشد، مذاکرات به نتیجه نمی رسد. راه حل قدرت است. اگر آمریکایی ها امروز اصرار دارند که با ما به شکل مستقیم مذاکره کنند، به قدرت جمهوری اسلامی ایران باز می گردد. علی رغم همه فشارها و تحریم های آنان ما رشد کردیم و به عنوان یک الگو مطرح هستیم.

وی بیان کرد: اگر ما می خواهیم که مذاکرات به نفع کشور تمام شود و مشکل تحریم ها حل شود، باید از موضع قدرت وارد شویم. دست نیروهای مسلح  در روند مذاکرات باید روی ماشه باشد. اگر دشمن بخواهد حمله ای کند در ابتدا باید ضربه مهلکی بخورد. آمریکایی ها قصد دارند که فعالیت هسته ای ایران را به سال ۸۴ باز گردانند. برای همین روی غنی سازی دست گذاشته اند. می خواهند با برگرداندن ایران به عقب، بریا حرف خود در جهان خریدار پیدا کنند. امروز حرف آمریکایی ها خیلی در جهان خریداری ندارد. ایران باید بر روی مواضع  خود در چارچوب مذاکرات بایستد.

غنی سازی را نباید با زندگی مردم گره زد

وی اظهار کرد: غیر از اینکه غنی سازی محاسن زیادی برای کشور داشته و بستر رشد کشور در زمینه های علمی و فناوری را فراهم کرده است، نباید اجازه داد تا موضوع غنی سازی در ایران را به زندگی مردم گره بزنند. تا زمانی که در جامعه ما در حکمرانی تناقض وجود دارد و ما انسجام نداشته باشیم، موفق نخواهیم شد. باید با زیربنای مقاومت با غربی ها برخورد کنیم. متاسفانه جامعه ما شرطی شده است و اقتصاد را با مسائل راهبردی گره زده اند. چرا خود آنان  وقت و بودجه برای این فعالیت ها می گذارند.

وی در پایان بیان کرد: امروز سلاح هسته ای کارکردی در دنیا ندارد. این سرمایه اجتماعی است که کارکرد دارد. سلاح هسته ای به درد امنیت نمی خورد. داشتن آن مانند هند و پاکستان می تواند تعادل برقرار کند. همان طور که روسیه و چین در مقابل آمریکا و انگلیس و فرانسه دارد. جهان اسلام نیز باید قدرت خود را داشته باشد. جهان اسلام باید با دنیای غرب زورگو برخورد کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->