۸۰ درصد سبد هزینه خانوار‌های کارگری سهم مسکن است | زندگی کارگری در چرخه اجاره و فقر پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد
سرخط خبرها

۲۰۰ میلیون تومان پاداش برای معرفی استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز

  • کد خبر: ۳۳۴۶۳۲
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
۲۰۰ میلیون تومان پاداش برای معرفی استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز شرکت توانیر گفت: سقف پاداش برای معرفی استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز از ۵۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی سفیدمو مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز شرکت توانیر با بیان اینکه استفاده از برق غیرمجاز برای استخراج رمزارز، مصداق دزدی است، گفت: رمزارز‌هایی که در شهرها، روستاها، اماکن خانگی، تجاری، عمومی، مذهبی و کشاورزی مشغول فعالیت هستند، غیرمجاز هستند.

مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز شرکت توانیر در ادامه گفت: فعالیت استخراج رمزارز، سر و صدای زیادی دارد و به علت گرمایی زیادی که تولید می‌کند، نیاز به استفاده دائم از وسایل سرمایشی دارد، بنابراین اگر در محل‌های متروکه، کولر به صورت ۲۴ ساعته کار می‌کرد، این محل‌ها مشکوک به استخراج رمزارز هستند.

وی افزود: مردم می‌توانند محل استخراج رمزارز‌های غیرقانونی را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کنند و از شرکت توانیر پاداش دریافت کنند.

مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزدارایی شرکت توانیر از افزایش سقف پاداش برای شناسایی رمزارز‌های غیرمجاز خبر داد و تصریح کرد: تا پیش از این به ازای معرفی هر رمزارز غیرمجاز، یک میلیون تومان پاداش و تا سقف ۵۰ میلیون تومان پرداخت می‌شد، اما اکنون این سقف تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی در ادامه تاکید کرد: رمزارز‌های مجاز در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، در طول ساعات روز اجازه فعالیت ندارند و تنها در نیمه شب می‌توانند نسبت به استخراج رمزارز اقدام کنند.

سفیدمو با بیان اینکه بازدارندگی قوانین موجود برای جلوگیری از استخراج رمزارز‌های غیرمجاز کم است، گفت: در حال حاضر این افراد تا ۳ برابر هزینه برقی که مصرف می‌کنند، جریمه و دستگاه استخراج رمزارز آنها توقیف و نابود و برای آنها پرونده قضایی تشکیل می‌شود، اما شرکت توانیر از طریق وزارت دادگستری پیشنهادی را به مجلس ارائه کرده است تا برای متخلفان، مجازات حبس درنظر گرفته شود و این افراد برای مدتی از خدمات اجتماعی محروم شوند.

وی همچنین درخصوص چالش‌های جمع‌آوری رمزارز‌های غیرمجاز گفت: در هفته‌ای که گذشت، شاهد بروز چندین آتش سوزی به دلیل استخراج غیرمجاز بودیم و علاوه بر این، همکاران ما که برای شناسایی و جمع آوری ماینر‌های غیرمجاز مراجعه کرده بودند، با سلاح سرد و رها کردن سگ وحشی مورد حمله قرار گرفتند.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->