نقشه ایران در ۲۸۶ سال قبل شامل کدام کشورهای همسایه بود؟ برقی کردن راه‌آهن تهران - مشهد روی میز ایران و چین جان باختن ۲ کارگر بر اثر جان باختن در چاه افزایش چشمگیر روز‌های هوای ناسالم مشهد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ کاهش ۲۵ درصدی آب سد‌های مهم کشور افزایش ظرفیت کاروان‌های حج عمره مهر ۱۴۰۴ در برخی استان‌ها خواب نوجوان را پیش از آغاز مدارس اصلاح کنید افزایش اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در مشهد وزارت بهداشت: فرصت طلایی جبران عقب‌ماندگی جمعیت فقط ۵ سال است برگزاری جشن عاطفه‌ها برای رفع نیاز دانش‌آموزان + شرایط مشارکت در طرح درباره رانندگی با خشم و عصبانیت که حال دیگر کاربران ترافیکی را ناخوش می‌کند | خشمگین نرانیم! ساعت کار مراکز تعویض پلاک کشور تغییر کرد + جزئیات رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش: طبیعی است سهم مدارس سمپاد از رتبه‌های برتر کنکور بیشتر باشد؛ اصلاً خلاف عدالت نیست! + ویدئو ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۵ چه تغییری خواهد کرد؟ + جزئیات رواج مصرف بی‌رویه دارو‌های کورتونی در کشور پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی ۱۴۰۴ نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از پیش دبستانی جا بماند دستگیری دزد خودروی همراهان بیماران با ردیابی «جی‌پی‌اس» نتایج نهایی آزمون ارشد علوم پزشکی چه زمانی اعلام می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد تا روز‌های پایانی هفته درباره سهم دانش‌آموزان غیردولتی از رتبه‌های برتر کنکور | رتبه‌های طلایی از مدارس پولی واکنش ناسا به بحران جهانی آب | چقدر آب روی کره زمین باقی مانده است؟ + عکس افزایش ۷ درصدی مشارکت بانوان در اهدای خون و نیاز مداوم به خون در کشور معاون وزیر آموزش و پرورش: همه کلاس‌ها باید تا مهر آماده شوند، هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست بیماران سرطانی واکسن آنفلوانزا تزریق کنند اجرای طرح سلام در مدارس با هدف سلامت اجتماعی دانش‌آموزان
سرخط خبرها

سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای

  • کد خبر: ۳۳۴۶۸۳
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای
پسر کشتی‌گیر هنگام کورس با پورشه کرایه‌ای تصادف کرد و برای پرداخت خسارت مجبور به سرقت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل مأموران کلانتری حین گشت به مرد جوانی مشکوک شدند که هراسان از خانه‌ای بیرون آمد و به طرف خودرویی که کنار خیابان پارک بود رفت.

 زمانی که شماره پلاک خودرو استعلام شد، مشخص شد که خودرو سرقتی بوده و مأموران بلافاصله به سراغ پسر جوان رفتند. او ابتدا وانمود کرد، چون عجله داشته و دیرش شده هراسان از خانه‌اش بیرون آمده، اما در باز بالکن و رنگ پریده پسر جوان، ظن مأموران را بیشتر کرد و پسر جوان بازداشت شد.

در همین موقع همدست او نیز که از خانه خارج شده بود، دستگیر شد. پسر جوان به نام افشین در تحقیقات اولیه به سرقت با همدستی دوستش اعتراف کرد و مدعی شد که سناریوی سرقت‌ها را به دستور مردی به نام «شاهین خلاف» اجرا کرده است. با اعترافات پسر جوان، شاهین نیز بازداشت شد و به جرم خود اعتراف کرد.

سرقت به خاطر پرداخت خسارت تصادف

افشین نه تنها سابقه کیفری ندارد بلکه ورزشکار و کشتی‌گیر نیز هست. وی در رابطه با اینکه چه شد از تشک کشتی به کار خلاف کشیده شده، گفت: «به خاطر بدبیاری و البته سهل‌انگاری خودم به این روز افتادم.»

بیشتر توضیح می‌دهی؟

من کشتی‌گیرم، مقام قهرمانی هم دارم، اما راستش را بخواهید، همیشه دوست داشتم خانه لاکچری و خودروی گران‌قیمت داشته باشم و زندگی مرفهی را تجربه کنم. بعضی شب‌ها در میهمانی‌هایی که آگهی‌اش را در اینستاگرام می‌دهند شرکت می‌کردم. در این میهمانی‌ها با دختران پولدار طرح رفاقت می‌ریختم و برای اینکه آنها باور کنند وضع مالی‌ام خوب است، هر بار که به این میهمانی‌ها می‌رفتم، یک خودروی پورشه کرایه می‌کردم. در آخرین میهمانی، مست کرده بودم و مقداری هم گل کشیده بودم، به همراه دختر جوانی که در میهمانی با او آشنا شده بودم، سوار بر خودروی پورشه شدم. با سرعت در خیابان می‌رفتم که تصادف کردم و ماشین خسارت زیادی دید.

برای پرداخت خسارت چه کردی؟

با پسر خاله‌ام تماس گرفتم و ازاو پول خواستم. اما او گفت که خودش مشکل مالی دارد، چون باید مهریه همسرش را بدهد، اما او «شاهین خلاف» را معرفی کرد. مرد خلافکاری که همان شب پول تعمیر و خسارت پورشه را داد. حتی گفت نیاز ندارد کل پول را یک جا پس بدهم و می‌توانم به صورت قسطی این پول را پرداخت کنم. فقط یک شرط داشت.

چه شرطی؟

شاهین همان‌طوری که از اسمش معلوم بود، سردسته خلافکاران بود. او شرط کرد من و پسر خاله‌ام برایش از خانه‌های بالای شهر دزدی کنیم. آن هم نه دلار و طلا، شاهین می‌گفت هر چی گیرتان آمد و ارزش نقد کردن داشت را سرقت کنید. فرش، تابلو و هرچه که می‌شد فروخت.

سوژه‌ها را چطور شناسایی می‌کردید؟

نیاز به شناسایی نبود، خود شاهین معرفی می‌کرد. او افراد زیادی را می‌شناخت. گروهی برایش زاغ‌زنی می‌کردند و خانه‌های محل سرقت را معرفی می‌کردند. گروهی برایش سرقت می‌کردند و یک عده هم اموال سرقتی را می‌فروختند. قرار بر این شد که هر وسیله سرقتی که برایش می‌آوردیم، نیمی از پولش را به عنوان بدهی‌اش برمی‌داشت و نیمی از آن را به عنوان دستمزد به خودمان پرداخت می‌کرد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->