همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴) سازمان پزشکی قانونی: سالانه ۱۰۰ هزار پرونده روان‌پزشکی توسط قوه قضائیه بررسی می‌شود پیش‌بینی احداث هزار خوابگاه متأهلی در سال ۱۴۰۴ کاهش ۳ درصدی ازدواج در سال ۱۴۰۳ محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد آخرین وضعیت سندرم حاد تنفسی خاورمیانه در عربستان (۷ خرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در کشور در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۷ خرداد ۱۴۰۴) توقف صدور روادید عربستان برای زائران ایرانی (۷ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درخصوص سوء استفاده از نام شرکت‌های «آمازون» و «علی‌بابا» در فضای مجازی رکوردداری ایران در کشفیات مواد مخدر در منطقه نرخ بلیت‌های هواپیما چگونه اصلاح خواهد شد؟ سرهنگ راستی: میزان جرائم خشن از ابتدای سال ۱۴۰۴، با کاهش ۴۰ درصدی همراه بوده است شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است تصادف اتوبوس تهران - شاهرود با ۲۶ مصدوم و یک کشته (۷ خرداد ۱۴۰۴) حریق ۴۷ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کشور در سال ۱۴۰۳ آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فولاد (۷ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهاشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز افزایش زباله‌های ماهواره‌ای چه پیامدهایی برای محیط زیست دارد؟ جزئیات و مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس اعلام شد (خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امکان لورفتن سؤالات امتحانی به‌هیچ‌وجه وجود ندارد

  • کد خبر: ۳۳۴۷۶۸
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
امکان لورفتن سؤالات امتحانی به‌هیچ‌وجه وجود ندارد
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با تکذیب لورفتن سؤالات آزمون‌های نهایی گفت: به دلیل انجام عملیات قرنطینه، امکان لورفتن سؤالات وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن زارعی درباره بحث منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر لو رفتن سوالات امتحانات نهایی گفت: سوال‌های آزمون‌های نهایی در فضای قرنطینه تولید می‌شود و امکان لو رفتن سوال به هیچ عنوان ممکن نیست.

وی با بیان اینکه تولید سوال در فضای قرنطینه انجام می‌شود و هیچ کسی دسترسی به سوال ندارد افزود: متاسفانه در فضای مجازی گاهاً ادعاهایی مبنی بر دسترسی به سوال و فروش سوالات مطرح می شود که یک شیطنت رسانه‌ای است و سوالات لو نرفته است.‌ تولید سوال‌های آزمون‌های نهایی به عنوان تنها آزمونی در کشور است که به این شیوه تولید می شود.

زارعی با بیان اینکه سوالات کلاً در فضای قرنطینه تولید و رمز نگاری می‌شود و فایل سوال به صورت رمزنگاری شده برای مراکز آزمون‌های سراسر کشور ارسال می‌شود ادامه داد: تا زمانی که رمز در نرم افزار خاص خود و سیستم تعبیه شده ارسال نشود، کسی نمی‌تواند این فایل را باز کند لذا باز کردن فایل منوط بر این است که حتماً رمز ارسال شود تا سپس کار تکثیر انجام و در اختیار داوطلبان و دانش آموزان قرار گیرد، لذا ادعای اینکه گفته شده روز قبل دسترسی به سوالات صورت گرفته به هیچ عنوان، این امکان فراهم نبوده است.

وی ادامه داد: زمان حضور دانش‌آموزان در مراکز آزمون ساعت ۷ صبح است یعنی نیم ساعت قبل از شروع آزمون؛ بنابراین استقرار دانش آموزان تا تقریبا ساعت ۷:۲۰ دقیقه که درب اصلی سالن بسته می‌شود انجام و از ساعت ۷:۲۰ تا ۷:۳۰ برای دریافت رمز و تکثیر سوالات و در اختیار قرار دادن آن‌ها به دانش آموزان انتظار کشیده می شود و از آن زمان دیگر دانش آموزان تحت مراقبت در مرکز آزمون هستند.

زارعی با بیان اینکه تقریبا دقایقی قبل از برگزاری آزمون رمز برای رئیس مرکز آزمون ارسال می‌شود ادامه داد: رمز در اختیار همکاری قرار می‌گیرد که در اتاق قرنطینه مرکز آزمون مستقر است و با دریافت رمز، سیستمی که فایل سوال رمز نگاری شده در آن نصب شده، فایل سوال باز و یک نسخه از آن چاپ و بعد کار تکثیر برای دانش آموزان انجام می‌شود. بعد از تکثیر، پاکت گذاری و پلمپ شده و در انظار عمومی دانش آموزان با تایید عوامل پلمب، پاکت باز و سوال در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد، لذا این فرایند باعث می‌شود که به هیچ عنوان سوال قبل از این موضوع در اختیار هیچ کدوم از افراد قرار نگیرد و هیچ کسی دسترسی نداشته باشد.

رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه در آن زمان دیگر دانش آموزان تحت مراقبت و مشغول آزمونند عنوان کرد: در هر جلسه آزمون ممکن است تصویری از سوال گرفته و در شبکه‌های ادعای دسترسی به سوال، توزیع شود که بعد از شروع آزمون اتفاق می افتد که به آن انتشار می گویند نه لو رفتن؛ لو رفتن یعنی قبل از آغاز آزمون و قبل از استقرار دانش آموزان دسترسی وجود داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->