زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟
سرخط خبرها

رئیس سازمان بهزیستی کشور: نرخ طلاق بین سالمندان افزایش یافته است

  • کد خبر: ۳۳۵۰۹۲
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
رئیس سازمان بهزیستی کشور: نرخ طلاق بین سالمندان افزایش یافته است
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: نرخ طلاق در سالمندان افزایش یافته و نسبت قابل‌ توجهی از زنان سالمند تنها زندگی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سید جواد حسینی در افتتاحیه کارگاه بین‌المللی تدوین نظام جامع آموزش مراقبین رسمی سالمندان در دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به رشد شتابان جمعیت سالمندی در کشور اظهار کرد: ما با یک تأخیر ساختاری در ارائه خدمات به سالمندان مواجه‌ هستیم که متناسب با نرخ رشد جمعیتی نیست. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰، حدود ۳۰ درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل دهند.

وی افزود: سریع‌ترین راه جبران این عدم‌ تناسب، توسعه آموزش، توانمندسازی و به‌کارگیری مراقبین رسمی سلامت است. سالمندان در ایران نیز مانند سایر کشورها، با احساس انزوا و تنهایی مواجه هستند، به‌ویژه که نرخ طلاق در سالمندان افزایش یافته و نسبت قابل‌ توجهی از زنان سالمند تنها زندگی می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به آسیب‌های روانی و اجتماعی که سالمندان از آن رنج می‌برند، تصریح کرد: ۵۰ درصد سالمندان احساس غفلت و بی‌توجهی دارند. نیاز به توجه مثبت، هم در کودکی و هم در سالمندی، دو دوره آسیب‌پذیر زندگی انسان، حیاتی است.

حسینی با مرور وضعیت دوره‌های مختلف زندگی از کودکی تا سالمندی، بر طولانی شدن دوره سالمندی و چالش‌های ناشی از آن مانند سندروم بازنشستگی، کمبود حمایت‌های خانوادگی و فقدان مهارت‌های مواجهه با سالمندی تأکید کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر تنها ۲۵ متخصص رسمی سالمندی در کشور داریم و این رقم در تناسب با جمعیت سالمند آینده نیست. تعداد مراقبین رسمی سلامت در سال گذشته رشد ۶۰۰ درصدی داشته، از ۱۳۹ نفر در سال ۱۴۰۳ به ۸۴۰ نفر افزایش یافته و در سال جاری به بیش از ۳ هزار نفر خواهد رسید.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین از راه‌اندازی آموزشگاه‌های تخصصی با همکاری مدارس در نوبت عصر خبر داد و گفت: طرحی در دست اقدام است که در آن سالمندان، مراقبین غیررسمی و خانواده‌ها آموزش ببینند.

حسینی در پایان، سه چالش عمده در مسیر توسعه نظام مراقبت رسمی را نبود نظام منسجم آموزش، کمبود استاندارد‌های شفاف برای صدور گواهی و نظارت و نابرابری دسترسی در مناطق محروم دانست و عنوان کرد: نظام مراقبت رسمی سالمندان باید انسان‌محور، استاندارد و دارای پایداری توسعه باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->