پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز

  • کد خبر: ۳۳۵۲۹۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: ۵۰ درصد صنعت گردشگری دست فعالان غیرمجاز است که آسیب جدی به زیرساخت‌ها، اصحاب صنعت گردشگری و اعتماد مردم می‌زند.

حرمت‌الله رفیعی در خصوص فعالیت تورهای غیرمجاز اظهار کرد: فعالان تور‌های غیرمجاز نه مالیات می‌دهند، نه برای خرید یا اجاره مکان دفترشان هزینه پرداخت کردند و نه امکاناتی را به مسافران ارائه می‌هند. آنها مسافران را با بیشترین قیمت بدون اینکه حق و حقوقشان را رعایت کنند به سفر می‌برند.

وی افزود: هر چند وقت یکبار شاهد این هستیم که مثلا یک مسافر در فلان کویر گم شده است که پس از پیگیری متوجه می‌شویم آنها با تور‌های غیرمجاز سفر کردند. اگر اتفاقی برای آنها رخ دهد کسی پاسخگو نیست. این اتفاقات زیاد رخ می‌دهد که از دید اصحاب رسانه پنهان می‌ماند.

رفیعی ادامه داد: مردم فریب قیمت‌ها و تبلیغات رویایی را می‌خورند. مسئولی یک روز به من زنگ زد و گفت برای سفر یک روزه به اصفهان از یک سایت بلیت خریدم، اما وقتی به فرودگاه رفتم پرواز کنسل شده بود. از مسئولان فرودگاه خواستم بلیت برگشت مرا هم کنسل کنند. آنها پاسخ دادند باید از سایتی که بلیط خریداری شده کنسل شود. اما جای خاصی وجود نداشت که او مراجعه و بتواند از حقوق خود را مطالبه کند.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران اضافه کرد: یک یا دو سال پیش هم حدود هفت هزار ایرانی با تور‌های غیرمجاز به ترکیه رفتند وقتی آنجا رسیدند مکان یا کمپی برای اقامت آنها در نظر گرفته نشده بود و در بلاتکلیفی به سر بردند. ۷۰ درصد افرادی که با تور‌ها و آژانس‌های مسافرتی غیرمجاز سفر می‌روند به حقوق خود نمی‌رسند بعد با بی‌اعتمادی می‌گویند فعالان صنعت گردشگری پول ما را خورد و به ما هتل و غذا نداد؛ در صورتی که از اول مسافران را فریب داده بودند و هتلی وجود نداشته است.

مردم قبل سفر با تور‌های گردشگری مجوز آنها را رویت کنند

وی بیان کرد: مردم می‌توانند با جست و جوی اسم آژانس مسافرتی در اینترنت متوجه شوند که آژانس مورد نظر مجوز فعالیت از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی و سازمان حج و زیارت را دارد یا خیر. برای برخورد با فعالان غیرمجاز صنعت گردشگری با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دادستانی مکاتبه کردم، اما تاکنون مکاتباتم به جایی نرسیده است.

نهاد‌های نظارتی و قضایی به بحث فعالان غیرمجاز گردشگری ورود کنند

رفیعی خاطرنشان کرد: مسئولان بخش گردشگری در خصوص فعالیت تور‌های غیرمجاز می‌گویند «ما مجوز فعالیت ندادیم»، نهاد‌های نظارتی هم می‌گویند، این موضوع را باید از ما مطالبه کنند تا ما پیگیری کنیم. دادستانی باید به این موضوع ورود ویژه داشته باشد ما به عنوان بخش خصوصی می‌توانیم لیست فعالان غیرمجاز صنعت گردشگری را شناسایی کنیم و به مسئولان ارائه دهیم. باید یک جهاد گردشگری ایجاد شود و نهاد‌های نظارتی و قضایی به این بحث ورود کنند و سایت‌های غیرمجاز گردشگری بسته و با عاملان آنها برخورد شود.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: بیش از ۵ هزار آژانس هواپیمایی مجوز گرفته‌اند، براساس آمار و ارقامی که ما می‌گیریم از این تعداد حداقل ۵۰ درصد فعال نیستند. در تهران هم برخی از آژانس‌های مسافرتی بدون اینکه جا و مکانی داشته باشند فعالیت می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->