راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۵۳۲۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه در دورۀ پیش‌دبستانی هیچ فعالیت فوق‌برنامه‌ای رسمیت ندارد، گفت: از خانواده‌ها انتظار می‌رود که فرزندان خود را در کودکستان‌های دارای مجوز از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، ثبت‌نام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا شیخ‌الاسلام با اشاره به آغاز فرایند تعیین شهریه از ابتدای خردادماه، گفت: با برنامه‌ریزی و اقدامات انجام‌شده و البته تلاش شبانه‌روزی مجموعۀ سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، فرایند شهریه از ابتدای خرداد ماه آغاز شد. این در حالیست که این فرایند در سال‌های گذشته حوالی زمستان آغاز می‌شد و همین موضوع مشکلات بسیاری را برای خانواده‌ها، سازمان و مؤسسان و مربیان ایجاد کرده بود.

فرایند ملی محاسبه شهریه کودکستان‌ها آغاز شد

وی افزود: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و ساماندهی سامانه‌ها و بهبود زیرساخت‌ها، شهریۀ سال آینده پیش از آغاز سال تحصیلی بارگذاری خواهد شد که این مهم می‌تواند نقش بسزایی در تسریع فرایند‌ها و تسهیل امور داشته باشد.

شهریه کودکستان‌ها تا شهریور اعلام خواهد شد

شیخ‌الاسلام ادامه داد: فرایند شهریه چند گام اساسی دارد که گام اول آن ثبت اطلاعات مراکز و کودکستان‌های دارای مجوز از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک است. در گام بعد، مدیران مراکز و نیروی انسانی در سامانه‌ها تعریف می‌شوند و سپس فرایند ثبت تجهیزات و اجاره‌بهای ملک صورت خواهد گرفت تا در نهایت بعد از ارزیابی، تعیین شهریه صورت بگیرد. فرایندی که تا شهریورماه به طور کامل طی خواهد شد.

تمام فرایند‌ها تعیین شهریه به صورت الکترونیک صورت می‌گیرد

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک عنوان کرد: تمام فرایند‌ها تعیین شهریه به صورت الکترونیک صورت می‌گیرد و دخالت لایه‌های انسانی در تعیین شهریه مراکز و کودکستان‌ها حداقلی است. همین روند نقش زیادی در ساماندهی شهریه و جلوگیری از دریافت شهریه‌های غیرمتعارف دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تاکنون بیش از ۲۲ هزار مرکز و کودکستان ویرایش اطلاعات را انجام داده‌اند و تا امروز نزدیک به ۳۵۰ مرکز نیز به این تعداد افزوده شده است.

ساختار متناظر استانی زیربنای نظارت گسترده است

شیخ‌الاسلام ایجاد ساختار متناظر استانی را یکی از اقدامات مهم سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در دورۀ اخیر توصیف و تأکید کرد: با استقرار ادارۀ تعلیم و تربیت کودک در  استان‌ها، موضوع نظارت بر عملکرد با جدیت و دقت بیشتری دنبال می‌شود و سازمان می‌تواند با استفاده از بازو‌های استانی خود در جهت مدیریت یکپارچه و نظارت بر محتوا و ادارۀ کودکستان‌ها گام بلندی بردارد.

در کودکستان‌ها هیچ فعالیت فوق‌برنامه‌ای رسمیت ندارد

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با تأکید بر این که در دورۀ پیش‌دبستانی هیچ فعالیت فوق‌برنامه‌ای رسمیت ندارد و مورد تأیید این سازمان نیست، افزود: تمام آموزش‌ها در این دوره باید بر مبنای استاندارد‌های این سازمان صورت بگیرد و هیچ فعالیت فوق‌برنامه‌ای نباید به این دوره اضافه شود؛ بنابراین هرگونه افزایش شهریه تحت عناوینی مانند فعالیت فوق‌برنامه مورد تأیید سازمان نیست.

وی با اشاره به لزوم افزایش نرخ پوشش کودکان در دورۀ پیش‌دبستانی، اظهارکرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از هیچ اقدامی در جهت افزایش نرخ پوشش و رسیدن به پوشش حداکثری دریغ نخواهد کرد؛ هدفی که البته تحقق آن نیازمند حضور فعال و جدی سازمان‌ها و نهاد‌های دیگر است. قطعاً این امر می‌تواند مسیر تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت را نیز تسهیل کند.

شیخ‌الاسلام در گفت‌وگویی رادیویی اظهار کرد: از خانواده‌ها انتظار می‌رود که فرزندان خود را در کودکستان‌های دارای مجوز از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ثبت‌نام کنند تا هم به لحاظ کیفیت محتوای آموزشی و تربیتی و هم به لحاظ شهریه، با چالش‌های کمتری مواجه شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->