کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۵۴۲۰
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲
هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم
پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، تأیید کرده تابستان امسال چت‌بات گراک (Grok) که از محصولات شرکت xAI ایلان ماسک است، به پلتفرم تلگرام اضافه می‌شود و قابلیت‌های متنوعی ارائه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دورف این خبر را در کانال شخصی خود در تلگرام اعلام کرده است و دراین‌باره گفت: «تابستان امسال، کاربران تلگرام به بهترین فناوری هوش مصنوعی موجود در بازار دسترسی خواهند داشت. من و ایلان ماسک بر سر همکاری یک‌ساله به توافق رسیده‌ایم تا چت‌بات گراک از شرکت xAI را در دسترس بیش از یک‌میلیارد کاربر تلگرام قرار بدهیم و آن را در تمام اپلیکیشن تلگرام ادغام کنیم.»

دورف همچنین در ادامه گفته این همکاری وضعیت مالی تلگرام را بهبود می‌دهد؛ به‌این‌ترتیب، تلگرام از xAI مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار نقدی و سهامدریافت می‌کند و ۵۰ درصد درآمد فروش اشتراک‌های xAI در تلگرام را به‌ دست می‌آورد.

مدیرعامل تلگرام همچنین ویدیویی از نحوه ادغام و کار چت‌بات گراک در تلگرام منتشر کرده است. این چت‌بات بعد از آغاز فعالیتش در تلگرام می‌تواند به سؤالات کاربران درباره مسائل مختلف پاسخ دهد. نحوه کار گراک در تلگرام نیز مشابه فعالیت نسخه وب این چت‌بات خواهد بود.

گراک از طریق بخش جستجوی تلگرام در دسترس کاربران قرار می‌گیرد و می‌تواند در مواردی مانند ادیت هوشمند متن، خلاصه‌کردن چت‌های بلند، خلاصه‌کردن اسناد، مشاهده اطلاعات لینک‌ها بدون بازکردن آنها و مدیریت گروه‌ها به کاربران تلگرام کمک کند.

همچنین کسب‌وکارهای فعال در تلگرام نیز می‌توانند از گراک برای پاسخگویی به پیام‌هایشان بهره بگیرند. از دیگر قابلیت‌های گراک در تلگرام می‌توان به راستی‌آزمایی اخبار و تولید استیکر و آواتار اشاره کرد.

افزوده شدن چت‌بات گراک به تلگرام می‌تواند قابلیت‌های این پیام‌رسان محبوب را دوچندان کند و مزایای فراوانی نیز برای کاربران داشته باشد.

پاول دورف همچنین اعلام کرده تلگرام پریمیوم هم‌اکنون بیش از ۱۵ میلیون کاربر پولی دارد و این آمار فقط در عرض یک سال دوبرابر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->