علت اختلال در اینترنت برخی کاربران چیست؟ یوبیسافت اقتباسی سینمایی از بازی «فارکرای» را برای شبکه FX تولید می‌کند شناسایی سوژه‌ها در دوربین جدید شیائومی با هوش مصنوعی انجام می‌شود هوش مصنوعی گراک ایلان ماسک رایگان شد برنامه اسکنر مایکروسافت (Microsoft Lens) با کوپایلوت ادغام می‌شود انتشار نسخه جدید GPT-۵؛ جهشی در هوش مصنوعی با تمرکز بر دقت، استدلال و کاربرد‌های روزمره آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی
سرخط خبرها

استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است

  • کد خبر: ۳۳۵۴۲۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸
استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر با اشاره به ناترازی برق و رشد بی‌سابقه مصرف، تأکید کرد: حتی ماینینگ قانونی فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در مصاحبه با رادیو گفت‌و‌گو تأکید کرد: اکنون هر نوع استخراج رمزارز، چه مجاز و چه غیرمجاز، ممنوع است.

الله داد، معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر درباره وضعیت ناترازی برق کشور، با اشاره به ابهامات فراوان افکار عمومی درخصوص نقش ماینر‌ها در بحران برق گفت: «در خبر‌ها و فضای مجازی، هزاران پیام درباره ماینر‌های غیرمجاز منتشر شده و این تصور به‌درستی وجود دارد که جدا از فعالیت‌های غیرقانونی، مسئولیت در مورد ماینینگ قانونی هم باید شفاف شود.»

او با بیان تفاوت امسال و سال‌های گذشته، تصریح کرد: «امسال با کاهش نزولات جوی، حداقل ۴ تا ۵ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی کشور را از دست دادیم و این در کنار رشد ده درصدی مصرف برق نسبت به سال قبل، وضعیت شبکه را با چالش مضاعف رو‌به‌رو کرده است. حتی در فروردین رشد بار نقطه‌ای بالاتر بوده و امسال تابستان زودرس موجب افزایش مصرف شده است.»

الله داد درباره مجوز‌های استخراج رمزارز توضیح داد: «مصوبه هیئت وزیران ماینینگ مجاز را فقط برای فصل‌های غیرپیک تعریف کرده است؛ یعنی در زمان‌هایی که کشور مشکل ناترازی برق ندارد و حتی بعضاً امکان صادرات نیز وجود دارد. اما همین حالا که صحبت می‌کنیم، با توجه به شرایط بحرانی مصرف، حتی استخراج رمزارز مجاز هم ممنوع است و هیچ ماینری فعال نیست.»

این مقام مسئول با بیان اینکه قانون‌گذاری شفاف در این حوزه موجب مدیریت بهتر منابع انرژی خواهد شد، تأکید کرد: «در شرایطی که شبکه برق کشور به شدت تحت فشار است، حتی یک مگاوات مصرف اضافی در حوزه ماینینگ می‌تواند تهدیدی جدی تلقی شود. تصمیم‌گیری درباره فعالیت‌های قانونی استخراج رمزارز باید منطبق با وضعیت شبکه سراسری انجام شود.»

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->