وزیر کشور: امنیت کامل و خوبی در کشور برقرار شده است واکنش نماینده ولی فقیه در سپاه نسبت به ادعاها در مورد بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد
سرخط خبرها

فایننشال تایمز: یک‌سوم انگلیسی‌ها قربانی گوشی قاپی بوده‌اند

  • کد خبر: ۳۳۵۴۶۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵
فایننشال تایمز: یک‌سوم انگلیسی‌ها قربانی گوشی قاپی بوده‌اند
یک روزنامه انگلیسی در گزارشی اعلام کرد که دست کم یک سوم انگلیسی‌ها، تجربه به سرقت رفتن گوشی‌هایشان را داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فایننشال تایمز امروز در گزارشی به بررسی وضعیت امنیت در انگلیس پرداخته است.

در این گزارش آمده است: «نزدیک به یک‌سوم مردم بریتانیا قربانی سرقت گوشی همراه شده‌اند و این موضوع نگرانی‌های فزاینده‌ای درباره استاندارد‌های امنیت دیجیتال ایجاد کرده است».

بر اساس مطالعه‌ای که در ماه مارس انجام شد، ۲۹ درصد از بزرگسالان در این نظرسنجی اعلام کردند که گوشی‌شان به سرقت رفته است، این رقم در مقایسه با ۱۷ درصد در سال ۲۰۲۳ افزایش چشمگیری نشان می‌دهد. این در حالی است که اعتماد به پلیس و ارائه‌دهندگان فناوری کاهش یافته است.

در واکنش به این وضعیت، مردم تلاش بیشتری برای حفاظت از گوشی‌ها و داده‌های حساس ذخیره‌شده روی آنها انجام داده‌اند، از جمله استفاده از احراز هویت دو مرحله‌ای و فناوری‌های بیومتریک. با این حال، با وجود اینکه حدود ۵۰ درصد از افراد نگران دسترسی غیرمجاز به حساب‌های بانکی خود در صورت سرقت گوشی هستند، بسیاری همچنان از اقدامات امنیتی کافی برای حفاظت از حساب‌ها و کیف‌پول‌های دیجیتال خود استفاده نمی‌کنند.

جیمز اُسالیوان، مدیرعامل «نیوک فرام اوربیت»، گفت: «سرقت‌ها در حال افزایش است، امنیت شخصی ضعیف است و کاربران در عادات پرخطر گیر افتاده‌اند. غیرقابل‌قبول است که نزدیک به یک‌سوم مردم گوشی‌شان را از دست داده‌اند. راه‌حل‌های فعلی و پاسخ پلیس به این مشکل به هیچ‌وجه با شرایط همخوانی ندارد.»

اُسالیوان پس از سرقت گوشی خودش این شرکت را تأسیس کرد. «نیوک فرام اوربیت» در حال آزمایش نرم‌افزاری است که امنیت گوشی‌ها را بهبود می‌بخشد و قرار است امسال عرضه شود. این نرم‌افزار به کاربران امکان می‌دهد با استفاده از یک «کلید خاموش» از راه دور همه برنامه‌های مرتبط با گوشی را غیرفعال کنند. این قابلیت پس از ورود به اپلیکیشن «نیوک فرام اوربیت» از دستگاهی دیگر، تمام حساب‌ها را مسدود می‌کند.

به گفته این شرکت، ضعف در حفاظت دیجیتال فرصت‌هایی برای سارقان، به‌ویژه در مناطق شهری و وسایل حمل‌ونقل عمومی، ایجاد کرده است. در نظرسنجی از ۱۰۰۰ نفر، حدود ۳۵ درصد اعتراف کردند که از پین‌های یکسان یا مشابه برای چندین برنامه و دسترسی به دستگاه خود استفاده می‌کنند و بیش از ۱۰ درصد گفتند که پین خود را تغییر نداده‌اند.

عدم محافظت از حساب‌های آنلاین، کاربران را در برابر ضرر‌های مالی آسیب‌پذیرتر می‌کند. همچنین استفاده مکرر از گوشی در مکان‌های عمومی خطر قربانی شدن را افزایش می‌دهد. تحقیقات «نیوک فرام اوربیت» نشان می‌دهد که ۷۱ درصد از جوانان روزانه چندین بار در اماکن عمومی از گوشی خود استفاده می‌کنند، که آنها را به طعمه‌ای آسان برای سارقان تبدیل می‌کند.

تنها ۲۴ درصد از کسانی که گوشی‌شان به سرقت رفته، فوراً به پلیس گزارش داده‌اند و بیشتر ترجیح داده‌اند ابتدا با بانک‌ها و اپراتور‌های موبایل تماس بگیرند. در مقابل، ۶۱ درصد از کسانی که قربانی سرقت نشده‌اند، گفتند که اولین اقدامشان تماس با پلیس خواهد بود.

اُسالیوان توضیح داد که بسیاری از افراد ابتدا با بانک تماس می‌گیرند تا حساب‌هایشان را مسدود کنند و از برداشت غیرمجاز پول جلوگیری کنند. افرادی که چندین کارت یا حساب تجاری دارند، به دلیل زمان‌بر بودن تماس با بانک‌های مختلف، آسیب‌پذیرترند. او افزود: «تنها دلیلی که مردم به پلیس مراجعه می‌کنند، این است که بانک برای بازپرداخت پول به گزارش پلیس نیاز دارد. اقدام پیشگیرانه برای کاهش زمان دسترسی سارقان به حساب‌ها، بسیار بهتر از تلاش برای بازگرداندن دستگاهی است که در نهایت قابل جایگزینی است.»

این گزارش نشان‌دهنده افزایش نگران‌کننده سرقت گوشی‌های همراه در بریتانیاست و نیاز به راه‌حل‌های امنیتی قوی‌تر و پاسخ مؤثرتر پلیس را برجسته می‌کند. در حالی که فناوری‌های جدید مانند نرم‌افزار «نیوک فرام اوربیت» می‌توانند به کاهش خطرات کمک کنند، تغییر عادات کاربران و افزایش آگاهی از امنیت دیجیتال همچنان حیاتی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->