اسلامی: هیچ گزینه جایگزینی برای غنی‌سازی نیست عراقچی عازم مصر شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) وزارت دفاع روسیه درباره حملات پهپادی اوکراین بیانیه صادر کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند
سرخط خبرها

شورای شهر بارسلونا روابط با تل‌آویو را قطع کرد

  • کد خبر: ۳۳۵۷۲۲
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
شورای شهر بارسلونا روابط با تل‌آویو را قطع کرد
شورای شهر بارسلونا روابط نهادی با رژیم صهیونیستی تا زمانی که حقوق بشر در غزه رعایت نشود را قطع کرد و با صدور بیانیه‌ای، «آتش‌بس فوری و دائمی» و رفع انسداد ورود کمک‌های بشردوستانه را خواستار شد؛ شهردار بارسلونا تاکید کرد: غزه متعلق به فلسطینی‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس بیانیه‌ای که از سوی شورای شهر بارسلونا و با حمایت گروه‌های سوسیالیست ارائه شده، حملات رژیم صهیونیستی علیه جمعیت غیرنظامی فلسطین و کوچ اجباری مردم غزه، رد و محکوم شده است.

همچنین در این بیانیه، از برگزارکنندگان نمایشگاه بارسلونا درخواست شده است از حضور غرفه‌های متعلق به رژیم تل‌آویو، شرکت‌های تولید سلاح و سایر بخش‌هایی که «از نسل‌کشی، اشغال، آپارتاید و استعمار مردم فلسطین سود می‌برند» اجتناب کنند.

لغو «توافق دوستی» و خواهرخواندگی بارسلونا با تل‌آویو (که از سال ۱۹۹۸ برقرار بود) نیز تا زمانی که «احترام به قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی» در فلسطین برقرار شود، با اکثریت آرا به تصویب رسید.

چنان که در گزارش دفتر «کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل» تاکید شده است، این شهر کلیدی اسپانیا تضمین می‌کند که هیچ گونه روابط شهرداری با شرکت‌های خصوصی که به طور غیرقانونی در شهرک‌های اسرائیلی فعالیت می‌کنند، وجود نداشته باشد. همچنین اقدامات و تدابیری را برای جلوگیری از توقف کشتی‌های مرتبط با قاچاق اسلحه با اسرائیل در بندر بارسلون اتخاذ خواهد کرد.

شورای شهر بارسلونا از کنگره اسپانیا نیز درخواست خواهد کرد تا روند رسیدگی به قانون پیشنهادی برای ایجاد یک تحریم تسلیحاتی فوری علیه رژیم صهیونیستی را پیش ببرند. بارسلونا همچنین از دولت مرکزی اسپانیا و کاتالونیا خواست تا اسرائیل را برای دستیابی به آتش‌بس فوری تحت فشار قرار دهند.

مقام‌های این شهر همچنین متعهد شدند تا به همکاری با آنروا برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و ایجاد همکاری مستقیم برای کمک به بازسازی نوار غزه ادامه دهند.

«خائومه کویبونی» (Jaume Collboni) شهردار بارسلونا گفته است که سطوح «ویرانی و ظلم» ناشی از حملات مکرر اسرائیل به غزه و «میزان رنج» مردم به دلیل تهاجم و «کشتار‌های دسته‌جمعی و بی‌رویه»، «هر گونه رابطه» میان این شهر اسپانیا و تل‌آویو را «غیرقابل دوام» می‌کند.

وی تاکید کرد: بارسلونا با این بیانیه اعلام می‌کند که غزه متعلق به فلسطینی‌هاست؛ غزه سرزمین فلسطینیان است.

این اولین باری نیست که بارسلونا برای تعلیق روابط با رژیم صهیونیستی اقدام می‌کند. در سال ۲۰۲۳، «آدا کولائو» شهردار وقت اقدامات مشابهی انجام داد، اما ما ماه‌ها بعد با تصمیم دادگاه لغو شد.

با این حال، اقدام این شهر کلیدی اسپانیا را می‌توان در چارچوب انتقاد‌های فزاینده بین‌المللی نسبت به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه در نظر گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->