سرخط خبرها

خداداد عزیزی: هدف من معرفی ملی‌پوش خراسانی است

  • کد خبر: ۳۳۵۷۹۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
خداداد عزیزی: هدف من معرفی ملی‌پوش خراسانی است
خداداد عزیزی تأکید کرده در قالب آکادمی خود، به دنبال معرفی ملی‌پوش خراسانی به تیم ملی است.

سعیده رودافشان | شهرآرانیوز: نشست خبری آکادمی خداداد عزیزی با حضور او و عوامل اجرایی این باشگاه به منظور معرفی اهداف و برنامه‌های این آکادمی برگزار شد. در این نشست، خداداد عزیزی هدف اصلی خود را معرفی حداقل ملی‌پوش از خراسان عنوان کرد و گفت: سال‌هاست مشهد بازیکن ملی‌پوش نداشته و ما در تلاشیم با تمرکز بر اخلاق‌مداری و تحصیل، بازیکنان مستعد را پرورش دهیم.

عزیزی همچنین از مسئولان استانی خواست شرایطی را فراهم کنند که استان بتواند در لیگ‌ها تیم داشته باشد و این استعداد‌ها فرصت دیده‌شدن پیدا کنند.

در ادامه این نشست، احسان عسکری با اشاره به موفقیت‌های اخیر آکادمی گفت: در چهارمین سال فعالیت خود موفق شدیم در رده نونهالان به مقام سوم ایران دست یابیم و در رقابت با تیم‌های بزرگی چون فولاد و سپاهان عملکرد خوبی داشته‌ایم.

وی افزود: ما کارآفرینی کرده‌ایم و اکنون ۱۵۰۰ دانش‌آموز داریم که ۲۰۰ نفر از آن‌ها بورسیه آقاخداداد بوده و در حال آموزش‌دیدن هستند.

عسکری همچنین درباره برنامه‌های آینده آکادمی گفت: ما به‌زودی با کمک مسئولان، در رده‌های بالاتر نیز فعالیت خود را آغاز خواهیم کرد.

وی به تفاهم‌نامه‌ای که با باشگاه تراکتور امضا شده است نیز اشاره کرد و ادامه داد: این تفاهم‌نامه به ما کمک می‌کند بازیکنانمان دیده شوند.

در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره حق رشد، مدیرعامل آکادمی تأکید کرد: ما برای گرفتن حق رشد باید باشگاه شویم و فعلاً بیشتر به دنبال خدمت به ورزش شهر هستیم تا درآمدزایی. در این راستا، دکتر محصص و مربیان متخصص را به تیم آورده‌ایم و از بهترین کادر برای اطمینان خاطر خانواده‌ها استفاده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: حتی برای خانواده‌ها تسهیلات بانکی در نظر گرفتیم تا بتوانیم برای حضور استعداد‌ها تسهیلگری کنیم. آکادمی خداداد عزیزی امروز تلاش دارد تا راه ورود استعداد‌های مشهدی به تیم ملی را فراهم کند و با برنامه‌ریزی‌های دقیق خود، آینده‌ای روشن برای فوتبال استان رقم بزند.

کیانوش شجیع، مدیر اجرایی خداداد عزیزی نیز در این جلسه گفت: بعد از گذشت چهار سال از فعالیت‌های آکادمی با توجه به ضعف فوتبال خراسان در بخش سخت‌افزاری، تصمیم بر این شد که آکادمی خداداد عزیزی از منظر برنامه‌ریزی علمی و خلاقیت در فوتبال با بهره‌گیری از مدل‌های روز دنیا خود را با آکادمی‌های متمول فوتبال ایران رو‌به‌رو سازد.

وی ادامه داد: به همین دلیل مدل برنامه‌ریزی DNA به عنوان یکی از به‌روزترین و حرفه‌ای‌ترین مدل‌های برنامه‌ریزی در فوتبال در سال ۱۴۰۴ نگارش شد. در این مدل برنامه‌ریزی ساختار و فرهنگ باشگاه، مدل بازی، تعیین فلسفه مربیگری و استعدادیابی و ساختار‌های حمایتی در آکادمی ترسیم شد.

شجیع تصریح کرد: همچنین مدل توسعه پازل جهت ارائه خدمات روان‌شناسی، بدنسازی، اصلاح سبک زندگی، برنامه غذایی، بهینه‌سازی اوقات فراغت، بسته تمرین با قهرمانان، بسته توسعه زبان انگلیسی و... در کنار تمرینات حرفه‌ای و باکیفیت در رویکرد جدید ارائه خواهد شد.

منصور جمالیان، مدیر تیم‌های باشگاهی نیز در این نشست گفت: خوشبختانه نتایج تیم زیر ۱۵ سال باشگاه خیره‌کننده بود و فوتبال خراسان برای اولین بار صاحب چنین‌رتبه‌ای شد.

وی ادامه داد: در برنامه توسعه‌ای باشگاه سعی داریم تیم‌هایی در رده‌های سنی مختلف راه‌اندازی کنیم تا جلوی هدررفت استعداد‌ها گرفته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->