وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا سلامت دست‌ها | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آیا لایه سفید روی آب خیارشور‌های فله خطرناک است؟ ماجرای مشاهده دود در فرودگاه شهرکرد چه بود؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات قاتلی که چند سال قبل تا پای چوبه دار رفته بود در بازسازی صحنه قتل تازه‌اش: من جانی نیستم! مستمری مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان نفت به همراه ۳ مبلغ مناسبتی پرداخت شد خمیر دندان ایرانی بهتر است یا خارجی؟ اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نیازمند همکاری مجلس و تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

فعالیت ۳۰۰ نیروی متخصص ذبح شرعی دام در خراسان رضوی هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴ + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۵۹۴۰
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
فعالیت ۳۰۰ نیروی متخصص ذبح شرعی دام در خراسان رضوی هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴ + فیلم
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: برای پوشش کامل شهر برای ذبح شرعی دام در ایام عید قربان، ۶۵ تیم ثابت و سیار، ۳۰۰ نیروی متخصص، ۹۹ نفر آموزش‌دیده، ۱۶۶ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۳۵ ناظر شرعی در ۳۳ شهرستان استان پیش‌بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود جوادی‌نژاد در نشست خبری نظارت‌های بهداشتی‌دامپزشکی در روز عید سعید قربان که امروز، یکشنبه ۱۱ خردادماه، در مکان اداره کل دامپزشکی مشهد با حضور اهالی رسانه برگزار شد، با اشاره به آسیب‌های ذبح غیرمجاز دام در معابر و منازل، از استمرار طرح قربانی بهداشتی با همکاری تیم‌های ثابت و سیار در خراسان خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح مدیریت بهداشتی قربانی که نخستین بار سال ۸۶ توسط اداره کل آموزشی خراسان رضوی آغاز شد، تلاش کردیم این آیین پسندیده را به شکل بهداشتی برگزار کنیم. آلودگی محیطی، آلودگی صوتی، آسیب روانی به کودکان، نارضایتی خانواده‌ها از ریختن خون بر کف معابر و گسترش بیماری‌های مشترک انسان و دام از مهم‌ترین پیامد‌ها و نگرانی‌هاست.

وی افزود: هدف ما این است که ضمن عمل به سنت، سلامت عمومی را هم حفظ کنیم. از سال‌های گذشته، مراکز مجاز عرضه دام راه‌اندازی شده و تیم‌های دامپزشکی به صورت ۳۶۵ روزه مستقر شدند تا سلامت دام و فرایند قربانی کنترل شود.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به تمهیدات اتخاذشده در سال جاری، بیان کرد: کشتارگاه‌ها و مراکز مجاز با حضور تیم بهداشتی و شرعی آماده خدمت‌رسانی هستند. دام‌ها پس از بازرسی کامل، با شناسنامه سلامت تحویل مردم می‌شوند. تمام فرایند و مراحل کشتار تحت نظارت دامپزشکی است و لاشه‌ها با مهر بهداشتی و مجوز عرضه می‌شوند. همچنین شرایط بیماری ثبت شده و امسال هم باوجود چالش‌هایی چون موارد مشکوک به بیماری در منطقه، اقدامات جدیدی برای بسته‌بندی و نگهداری گوشت در دو لایه پلاستیک و توصیه به مصرف خانگی انجام شده است.

جوادی‌نژاد در ادامه گفت: کشتار خارج از کشتارگاه در تمام ایام سال ممنوع است، اما در اعیاد مذهبی مثل عید قربان به‌خاطر اهمیت اعتقادی نمی‌توانیم به شکل قهری برخورد کنیم و صرفاً کار فرهنگی و ترویجی انجام می‌دهیم. برای پوشش کامل شهر، ۶۵ تیم ثابت و سیار، ۳۰۰ نیروی متخصص، ۹۹ نفر آموزش‌دیده، ۱۶۶ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۳۵ ناظر شرعی در ۳۳ شهرستان استان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: سال گذشته در ایام عید قربان، حدود ۱۲ هزار رأس گوشت قربانی در استان تولید شد و پس از تهران، خراسان رضوی رتبه دوم کشور را از نظر توزیع دارد. امسال هم خدمات‌رسانی باقوت ادامه دارد و با حضور زائران، وظیفه بیشتری بر دوش ماست.

حسن نیکنام
تصویربردار و تدوینگر حسن نیکنام
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->