۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره) از گستراندن سفره‌های اطعام غدیر در مساجد مشهد تا نهج‌البلاغه‌خوانی در دهه ولایت ۱۴۰۴ آیین تکریم خانواده شهدای کانون مساجد کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در سوگِ آفتاب آغاز پویش جمع‌آوری تجهیزات پزشکی و دارو برای زائران اربعین ۱۴۰۴ توصیه‌های بهداشتی و ایمنی به زائران در آستانه عزیمت به مشاعر مقدسه حسین مسگرانی سرپرست بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) شد اندیشه تو مرگ نمی‌داند امام پابرهنه‌ها پیرمرد، دریا بود
سرخط خبرها

برنامه‌های ویژه میزبانی از زائران در مشهد برای تعطیلات نیمه خرداد و عید قربان ۱۴۰۴ آغاز شد

  • کد خبر: ۳۳۶۱۴۲
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
برنامه‌های ویژه میزبانی از زائران در مشهد برای تعطیلات نیمه خرداد و عید قربان ۱۴۰۴ آغاز شد
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: هم‌زمان با فرارسیدن تعطیلات نیمه خرداد و عید سعید قربان، مشهد مقدس با فراهم‌کردن زیرساخت‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی و زیارتی، برای میزبانی شایسته از زائران حضرت رضا(ع) آماده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علی عسکری، در جلسه فوق‌العاده ستاد خدمات سفر خراسان رضوی، با اشاره به آماده‌سازی‌های انجام‌شده اظهار کرد: کمیته‌های مرتبط با ستاد اجرایی خدمات سفر استان از هفته‌های گذشته فعال شده‌اند و برنامه‌ریزی لازم برای میزبانی مطلوب از زائران انجام شده است.

جانشین رئیس ستاد خدمات سفر خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت اسکان و حمل‌ونقل به‌عنوان دو رکن اصلی در فرآیند خدمات‌رسانی به زائران، بیان کرد: تمهیدات لازم برای تأمین امکانات اقامتی و حمل‌ونقل زائران در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی در ایام پیش رو افزود: نمایشگاه‌ها، مسابقات فرهنگی و هنری و جشنواره‌هایی با هدف ترویج فرهنگ امامت، ولایت و سیره ائمه معصومین (ع) برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی همچنین اجرای برنامه‌های زیارتی و فرهنگی متناسب با مناسبت‌های نیمه خرداد و عید قربان را ضروری دانست و گفت: در عید قربان باید فضای معنوی، نشاط‌آفرین و توأم با تکریم زائران در شهر حاکم باشد تا حال و هوای معنوی مناسبت‌ها در فضای شهری نمایان شود.

حجت‌الاسلام عسکری با اشاره به اهمیت استقبال از زائران در مبادی ورودی مشهد تصریح کرد: پایگاه‌های استقبال از زائران در ورودی‌های شهر فعال می‌شوند تا خدمات راهنمایی، تکریم و هدایت زائران به نحو مطلوب انجام گیرد.

وی همچنین با اشاره به رویکرد دولت در مشارکت‌دادن مردم در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: با توجه به روحیه خدمت‌رسانی مردم مشهد در ایام زیارتی، باید از ظرفیت‌های مردمی برای مشارکت در برنامه‌های میزبانی از زائران بهره گرفت و هم‌چون گذشته در میزبانی از زائران مردم نقش داشته باشند.

حجت‌الاسلام عسکری بر اهمیت اطلاع‌رسانی هدفمند تأکید کرد و گفت: تولید محتوا‌های فرهنگی متناسب با مناسبت‌های پیش رو و اطلاع‌رسانی دقیق از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، یکی از اقدامات مهم کمیته‌های ستاد خدمات سفر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->