توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | چانگان ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان شد
سرخط خبرها

صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۶۳۶۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱
صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴)
بازار‌های جهانی در آغاز هفته تحت تأثیر موج جدیدی از تنش‌های ژئوپلیتیک و تغییر سیاست‌گذاری‌های اقتصادی با نوسانات قابل توجهی مواجه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، اعلام تصمیم ترامپ برای ۲ برابر کردن تعرفه‌های واردات فولاد و آلومینیوم به ۵۰ درصد، در کنار تشدید درگیری‌های نظامی بین روسیه و اوکراین، فضای بازار‌های جهانی را ملتهب کرده است. در همین حال، بازار‌های کالایی شاهد حرکت‌های قابل‌توجهی بودند؛ به‌طوری که قیمت نفت برنت با افزایش بیش از ۲ درصد به ۶۴.۵ دلار در هر بشکه رسید، چون اوپک‌پلاس تصمیم گرفت عرضه ماه جولای را در همان سطح قبلی حفظ کند. طلا و نقره نیز با افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن، به ترتیب به سطوح بالاتر از ۳،۳۴۰ دلار و ۳۳.۴۰ دلار در هر اونس رسیدند. بازار گاز طبیعی آمریکا به دنبال کاهش تولید و افزایش تقاضا، رشد ۷ درصدی را تجربه کرد، در حالی که بازار فولاد چین با رکود تقاضا و نگرانی‌ها از سیاست‌های جدید دولت، هم‌چنان تحت فشار باقی ماند. این تحولات در حالی رخ می‌دهد که سرمایه‌گذاران در انتظار نتیجه مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین در استانبول و نیز دور جدیدی از تحولات تجاری بین آمریکا و چین هستند.

صعود قیمت‌ها در بازار جهانی طلا

قیمت هر اونس طلا با بیش از یک درصد افزایش به بالای ۳،۳۴۰ دلار رسید. افزایش تنش‌های ژئوپلیتیک، به ویژه پس از تشدید درگیری‌های روسیه و اوکراین، و تصمیم دولت آمریکا برای ۲ برابر کردن تعرفه واردات فولاد و آلومینیوم به ۵۰ درصد، جذابیت طلا به عنوان دارایی امن را افزایش داده است. اظهارات ترامپ در مورد تخطی چین از توافقات تجاری و احتمال اعمال تعرفه‌های بیشتر، فضای عدم اطمینان را تشدید کرده و سرمایه‌گذاران را به سمت خرید طلا سوق داده است.

صعود قیمت‌ها در بازار جهانی نقره

قیمت نقره نیز به دنبال روند افزایشی طلا، به محدوده ۳۳.۴۰ دلار در هر اونس رسید که بالاترین سطح در ۲ ماه اخیر محسوب می‌شود. تشدید تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، افزایش تعرفه‌های وارداتی و نگرانی‌ها از تأثیر این سیاست‌ها بر رشد اقتصادی جهانی، تقاضا برای فلزات گران‌بها به عنوان دارایی‌های امن را افزایش داده است. در نتیجه، نقره هم به عنوان یک دارایی جایگزین مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفته و همراه با طلا رشد کرده است.

تبعات افزایش تنش میان اوکراین و روسیه بر قیمت نفت

بهای نفت برنت با جهشی بیش از ۲ درصدی به حدود ۶۴.۵ دلار در هر بشکه رسید. تصمیم اوپک‌پلاس برای افزایش عرضه در ماه جولای به میزان ۴۱۱ هزار بشکه در روز، همانند ماه‌های قبل، به عنوان تلاشی برای حفظ تعادل بازار و مهار تولیدکنندگان متخلف مانند عراق و قزاقستان تلقی می‌شود. این تصمیم نگرانی‌ها از افزایش بیش از حد عرضه را کاهش داد و در کنار ریسک‌های ژئوپلیتیک ناشی از حملات پهپادی اوکراین به ۴ پایگاه هوایی در روسیه و متقابلاً حملات موشکی روسیه به اوکراین، از قیمت نفت حمایت کرد.

بازار گاز طبیعی

قیمت گاز طبیعی آمریکا با رشدی ۷ درصدی به ۳.۶۹ دلار در هر میلیون واحد حرارتی بریتانیایی رسید. کاهش تولید به دلیل تعمیرات فصلی و تعطیلی موقت خطوط لوله از جمله پروژه پرمیان های‌وی متعلق به شرکت کایندر مورگان، در کنار افزایش تقاضا برای برق مصرفی جهت سرمایش در تابستان، باعث جهش قیمت‌ها شد. در عین حال، کاهش صادرات گاز مایع آمریکا به ۱۵.۱ میلیارد فوت مکعب در روز، در مقایسه با اوج ۱۶.۰ میلیارد فوت مکعب در ماه آوریل، به دلیل تعمیرات در تاسیسات کلیدی، به عنوان یک عامل محدودکننده در بازار مطرح شده است.

سرکوب قیمت‌ها در بازار فولاد

قیمت میلگرد در بازار آتی چین در محدوده ۳،۰۲۰ یوان به ازای هر تن تثبیت شد و همچنان در پایین‌ترین سطوح ۸ ماه اخیر قرار دارد. نگرانی‌ها در مورد کاهش تقاضای فولاد، به ویژه پس از اعلام سیاست جدید دولت چین برای ممنوعیت فروش خانه‌های ناتمام که می‌تواند جریان مالی توسعه‌دهندگان املاک را محدود کند، بازار فولاد را تحت فشار قرار داده است. این در حالی است که تعطیلات ملی در چین و تعطیلی بازار‌های آتی شانگهای در دوم ژوئن، موجب کاهش حجم معاملات و انتظار برای روشن شدن مسیر بازار در روز‌های آینده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->