اعترافات هولناک یک فروشنده موادمخدر: باجناق خائن، زندگی‌ام را نابود کرد دستگیری دزد سابقه‌دار حین سرقت از میلگرد در مشهد جنایت و خیانت در مشهد؛ قتل دوست صمیمی بخاطر رابطه نامشروع با همسر | دوقلوها به دنیا آمدند... زمین‌لرزه نسبتا شدید در قفقاز معمای پیچیده پلیس برای پیدا کردن قاتل زن تنها تاثیر پروبیوتیک‌ها بر سلامت روان و کاهش استرس و افسردگی دستاورد ایران در تولید نانوداروی ضدسرطان ارتقای جایگاه ایران در عرصه پلاسماپزشکی نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + لینک مشاهده نتایج سخنگوی کمیسیون بهداشت: شرط موفقیت طرح پزشک خانواده مشارکت همه ارکان دولت است افزایش سهم زنان از پست‌های مدیریتی نیازمند ارتقای اعتماد به نفس آنان است  پویش «مشهد مهربان» برای حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل گسترش می‌یابد شنا در استخر ویلا، جان مرد مشهدی را گرفت (۴ شهریور ۱۴۰۴) گذرگاه موجر و مستأجر چهره واقعی خشک سالی در  تابستانی بی نقاب روایتی از  واحد فراهم آوری قرنیه مشهد | به خاطر چشم هایت تعطیلی دفاتر اسناد رسمی در روز‌های پنج شنبه تا پایان شهریور ۱۴۰۴ بازنگری در حریم مسجد «تاریخانه دامغان» دانش‌آموزان تحت پوشش تحصیل رایگان هم می‌توانند در مدارس غیردولتی ثبت‌ نام کنند طرح صیانت از جنگل‌های شمال، سال آینده اجرایی می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۴) ۷ کشته و زخمی در پی توفان شدید رومانی (۴ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ کشته در پی بارش شدید باران در راجستان هند (۴ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح ۲۵۰ پروژه منابع طبیعی در هفته دولت داروی طبیعی برای خواب آرام، قلب سالم و کبد پاک تأثیر آب چغندر بر کاهش فشارخون سالمندان رفلاکس معده چگونه دندان‌ها را تهدید می‌کند طلب ۵۰۰ همتی از دولت؛ مشکل اصلی سازمان تأمین اجتماعی است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ شهریور ۱۴۰۴) صالحی‌امیری: اختصاص اعتبار ۶ همتی به تسهیلات بومگردی‌ها
سرخط خبرها

هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه

  • کد خبر: ۳۳۶۴۶۲
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه
رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا درباره شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ پاشایی با اشاره به موج جدید پیامک‌های کلاهبرداری با موضوع قطع یارانه اظهار کرد: مجرمان سایبری با رصد جریان‌های معیشتی و اقدامات حمایتی دولت، همزمان با اعلام اخبار و طرح‌های جدید، پیامک‌هایی تهدیدآمیز یا ترغیب‌آمیز به شهروندان ارسال می‌کنند تا آنها را به کلیک روی لینک‌های آلوده ترغیب کنند.

وی با بیان اینکه اکثر این پیامک‌ها از سرشماره‌های جعلی یا ناشناس ارسال می‌شود، عنوان کرد: سازمان‌های رسمی هیچ‌گاه برای موضوعاتی مانند یارانه، رجیستری، کارت سوخت یا سبد حمایتی، از مردم اطلاعات شخصی و کلیک روی لینک درخواست نمی‌کنند؛ چراکه به داده‌های هویتی و دهک‌بندی مخاطبان خود دسترسی کامل دارند.

سرهنگ پاشایی در خصوص شیوه‌های فریب کاربران تصریح کرد: بسیاری از این پیامک‌ها با مضمون قطع یارانه، باطل شدن رجیستری تلفن همراه یا افزایش سهمیه سوخت، مخاطب را در شرایط اضطرار قرار می‌دهند تا هرچه سریع‌تر به لینک مراجعه و نرم‌افزار مورد نظر را نصب کند، اما این نرم‌افزار‌ها در حقیقت بدافزار‌هایی هستند که اطلاعات تلفن همراه افراد را سرقت کرده یا زمینه هک گوشی را فراهم می‌کنند.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا افزود: در صورت دریافت این پیامک‌ها، شهروندان باید تنها به پیام‌هایی که از سرشماره کاملاً مشخص و معتبر (مانند «وی‌رفاه» برای یارانه و «عدل ایران» برای ابلاغ قضائی) ارسال می‌شود، توجه کرده و از کلیک روی هرگونه لینک ناشناس یا ارائه اطلاعات خودداری کنند.

وی بیان کرد: بیشترین فعالیت مجرمان سایبری در ایام تعطیل و پایان هفته‌ها مشاهده می‌شود، چراکه تصور می‌کنند احتمالاً دسترسی مردم به مراجع انتظامی و قضائی محدودتر شده است. با این حال، مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته آماده رسیدگی به گزارش‌های مردمی است. در صورت بروز مشکل یا مواجهه با چنین پیامک‌هایی، شهروندان می‌توانند با شماره ۳۹۶۳۰۸ تماس گرفته یا به نزدیک‌ترین مرکز پلیس فتا مراجعه کنند.

سرهنگ پاشایی با اشاره به نمونه‌هایی از کلاهبرداری حتی از افراد تحصیل‌کرده و آگاه، از مردم خواست فریب ظاهر رسمی این پیامک‌ها را نخورند و هشدار داد که سادگی در اعتماد به پیامک‌های تبلیغاتی یا ناشناس می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به بار آورد.

ضمن تأکید بر آموزش مستمر و اطلاع‌رسانی به مردم، بار دیگر بر ضرورت رعایت هوشیاری و پرهیز مطلق از اقدام به دستور پیامک‌های مشکوک و ناشناس تأکید شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->